Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Athelgast

Czuję się czasem lepszy od innych, bo mam słabe libido.....

Polecane posty

Myślę, że to poniekąd udowadnia, że jestem prawdziwym Ariem. Wszystkie agresywne narody, to narody o rozbuchanym libido. Patrzę na siebie i czuję, że jestem stworzony do rzeczy wyższych. Wyższego celu, który jeszcze jest zakryty przede mną

Gość to ze masz słabe libido
nie oznacza ze jestes ztworzony do celów wyższych jak to napisałes co jest wyznacznikiem wyjatkowosci cos co wyróznia od innych osób o słabym libido jest całkiem sporo

Gość Właśnie dzięki słabemu libido
ma się bardziej obiektywne spojrzenie. szczególnie na kobiety.

Niezupełnie. Osoby o słabym libido to potomkowie Ariów, najszlachetniejszej z ras ludzkich, której jednym z zadań było rządzenie innymi chamickimi rasami, jako że same sobą nie są w stanie kierować...

Gość niech tak bedzie potomku
Ariów jestes wyjatkowy kazdy tak o sobie mysli pytanie co mysli o nas otoczenie

wysokie libido zakloca racjonalnosc decyzji, to prawda;-)

Gość niech tak bedzie potomku
jakie to chamskie rasy?

Chamickie rasy to rasy pochodzące od chama: murzyni, egipcjanie, algierczycy, maurowie. etc.

Gość kobiety mają wysokie libido
dlatego tak często biorą nieodpowiednich facetów

Gość ja nie znosze arabusów
ale do zydów mam neutralne usposobienie pracowity naród kombinatorów

Arabusy żydzi to semici, czyli potomkowie Sema. Nie zapominaj, że to araby rozwijały takie nauki jak: astronomia, algebra, alchemia, kiedy w europie panował średniowieczny ciemnogród...

U Arabów narodziły się takie rzeczy, bo podbili bizantyjskie (greckie) miasta jak Aleksandria czy Damaszek. Wcześnie Mahomet miał na głowie 12-latki i kozy.

ale matematyka narodziła się w semickich krajach (babilonia i asyria) i powiedzmy sobie szczerze, że to głównie współcześni arabowie są ich spadkobiercami(Irak i Syria).

W Bizancjum dominowali Grecy. Aleksandria była greckim miastem na egipskiej ziemii. Damaszek był raczej semicki, ale i tak największa cywilizacja w średniowieczu nie była u Arabów, tylko u Greków (Konstantynopol).

Gość same uczone głowy dobre
lubicie historie:)

"ale i tak największa cywilizacja w średniowieczu nie była u Arabów, tylko u Greków (Konstantynopol)", dobrze, że nie napisałeś, że w watykanie.:p Ale i tak Konstantynopol był słabiutki, coraz słabszy, aż w 1453 został ostatecznie podbity przez Turków. :p

Athelgast-Twoje słabe libido wynika z tego że masz do dupy geny, jesteś chorowity, nie nadajesz się na żołnierza, sam pisałeś że wszystko cię kłuje, boli itp, objawy jak u starego dziadka. Ja jestem Aryjczykiem o jasnych włosach, wysokim wzroście i niebieskich oczach, libido mam ogromne. Libido to oznaka zdrowia, jak masz wysokie libido to znaczy że masz dobre geny a tym samym dobre zdrowie. U lekarza z powodów zdrowotnych to praktycznie nie byłem wcale, nie licząc parę razy, gdy zostałem ranny podczas walk i nawet operacja była konieczna, ale rany się goiły jak na psie. Nie pamiętam abym miał grypę czy jakąkolwiek inną chorobę. Wiec ty jesteś po prostu cheralwy, jesteś młody a zdrowie masz 80 latka, po prostu słabe geny, zła żywność i tym samym będzie coraz gorzej, jak dociagniesz do czterdziestki z twoim zdrowiem to będzie dużo.

Gość tragedia numer 1
gak-o to piekny musisz byc facet :D ja jestem slowianka, piegowata blond rudaa biala mylnareczka :D

Miś Wojtek- Tyle ile ty masz rozumu... :D

tragedia numer 1- Słowianki raczej nie są piegowate i raczej nie są blond, zazwyczaj to szatynki, oto przykład pięknej słowianki: https://www.google.pl/search?q=Marina+Aleksandrowa&client=firefox-a&hs=IqC&rls=org.mozilla:pl:official&channel=np&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=SwmBUfDPDaGO4AS_uID4Cg&ved=0CC8QsAQ&biw=1525&bih=714#imgrc=y48hTtUWegtE3M%3A%3Bxw7nuK3s4UdtHM%3Bhttp%253A%252F%252Fc.wrzuta.pl%252Fwi508%252F968c21b6000dd1965070305c%252Fmarina_aleksandrowa%3Bhttp%253A%252F%252Fmistic.wrzuta.pl%252Fobraz%252F0XMGrQkK9Et%252Fmarina_aleksandrowa%3B654%3B491

Gość tragedia numer 1
dziadek zawsze mowil ze mam urode slowianki 😠 to kto ma piegi prosze Ciebie?:)

Gość tragedia numer 1
halo wiec skad my piegowate jestesmy????:) mowie ci ze corki mlynarza slowianeczki:D

Miś Wojtek- Taaa, kurduplowaty polak chce startować na Niemca :D Walka by była taka sama jak w wrześniu 1939 :D

tragedia numer 1- Piegi to chyba coś z skórą masz nie tak, raczej nie jest to cecha rasowa. Skoro jesteś blond, to jesteś pewnie Niemką, albo Skandynawką. My Nordycy, to trochę genów w Polsce żeśmy zostawili, jak żeśmy was najeżdżali. W Czechach jest mało blondynek, a za to masa brunetek, a w Polsce jest dużo blondynek, bo Czechy nie były najeżdżane przez Niemców i Szwedów, Norwegów jak Polska.

tragedia numer 1- Jestem raczej średni, wysoki się zaczyna gdzieś od 195 cm, ja mam tylko 193 cm, więc jak na wzrost Aryjski, to zalicza się jeszcze do wzrostu średniego.

Gość tragedia numer 1
ciemnoruda blondynka to niemka lub skandynawka? ............. z tego co wiem o najblizszych korzeniach to polska polska polska piegi to nie choroba skory :classic_cool: Piegi nie są związane z żadnymi chorobami skóry, ale ludzie piegowaci są nieznacznie bardziej narażeni na oparzenia słoneczne i na raka kolczystokomórkowego i podstawnokomórkowego skóry. piegi to: (łac. ephelides) małe ciemne plamy na skórze osób o jasnej karnacji. Ich występowanie związane jest z genetycznie uwarunkowanym szybszym tempem syntezy melaniny przez melanocyty. Posiadanie piegów jest uwarunkowane genetycznie i wiąże się z posiadaniem odpowiedniego wariantu genu MC1R w locus 16q24.3, kodującego receptor dla melanokortyny. Piegi najczęściej występują u ludzi o bladej skórze oraz jasnych lub rudych włosach (typ I skóry w klasyfikacji Fitzpatricka). dziekuje za uwage :) niestety nie pisza skad te piegi :( nie chce byc niemka :( buuuuuuuuuu

Gość tragedia numer 1
jestes bardzo wysoki!!! co ty gadasz. skandynawki to sa takie baby oderwane od pluga. a niemki to w ogole oblesne babiszcza. wydaje mi sie ze tak ze mna nie jest :O