Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hula wiatr na wrzosach

życzyliście kiedyś omuś śmierci?

Polecane posty

bo ja życzę swojemu byłemu z całego serca żeby zdechł jak pies pod mostem. Pozbyłam się gnoja na 4 lata, do wczoraj kiedy znowu zaczyna mnie dręczyć i grozić... Nie boję się go, bo to zakłamana gnida, wiem że będfzie się starał ze wszystkich sił zrobić zamęt w mim życiu, jebnięty psychopata. Gdybym mogła kogoś zastrzelić i nie ponosić za to konsekwencji to bym władowała w niego całą serię... MArzę żeby widzieć jak zdycha jak pies.

co jak co, ale śmierci nie powinno się nikomu życzyć... :O jak gość wzbudza w Tobie aż tak skrajne emocje, to znaczy, że masz problem ze spobą (nie obraźliwie, ale zwyczajnie coś w sobie ciśniesz i sobie z tym nie radzisz), a nie z nim.

czarna_gorzka, co ty tam wiesz. Ten Facet próbował mi zniszczyć życie już po rozstaniu, stał mi dzień i noc pod drzwiami, ostatecznie sprawa się rozwiązała... Żeby sie ze mną zobaczyć doniósł na mnie na policję że go okradłam... no czego ten idiota nie wymyślał. Pozbyłam się grzyba z życia, a on mi wzoraj wparował do nowej pracy (pracuję tam od miesiąca) i widzę że znowu zaczyna mu walić, on jest oderwany od rzeczywistości i moim zdaniem niebezpieczny. Dla własnego dobra bym go rozstrzelała gdybym mogła, bo mi w życiu nikt tyle krwi nie napsuł. Skrajne emocje to on mi zafundował jak mnie nachodził np na uczelni kiedy jeszcze studiowałam, albo jak mi pod oknem próbował popełnić samobójstwo - z ręką na sercu, niczego tak nie żałuję jak tego że wezwałam wtedy pogotowie. Więc wybacz ale mam problem z nim a nie ze sobą.

Gość ja też życze
nie problem ze sobą!!! problem z nim!!!! powiedział ci ktos kiedyś ze musi cię wykończyć psychicznie??? że masz ze sobą skończyć???, że zrobi wszystko żebyś się zabiła???że zxrobi z ciebie wariatkę samobójczynię????? to ja miałam problem ze sobą???? teraz jestem wolna i nie ma go przy mnie ale wspomnienia zostały dlastego tak jak autorka życzę swojemu byłemu śmierci, też bym go zabiła i nie sądzę żeby mnie gryzło sumienie, chociaż tego sumienia to już tak bardzo pewna nie jestem

Gość coraz niższy poziom....
tak, miałam takie myśli, też związane z byłym i nie sądzę aby to był problem ze mną. To naturalny odruch przetrwania, jak ktoś nas niszczy i swoim zachowaniem doprowadza do tego, iż może nas pozbawić życia, to niestety ale całkowicie normalnym odruchem jest to, że uśmiercilibyśmy ta osobę.

Gość taksiouiyes
Ja zyczylam babce toksyczna osoba ... do bialej goraczki mnie doprowadza

dobrze wiedzieć że nie tylko ja zycze komus jaknajgorzej...

Gość taka jedna.....ja :)
hula wiatr, wiele osób życzy, w zasadzie prawie każdy kiedyś o tym pomyślał, tylko nie każdy sie do tego przyznaje :)

Gość ja też życze
taksiouiyes własnej babci?????? za co???

A no zdarza sie ,ze mam takie mysli, tym bardziej kiedy slysze o dokonanych przrazliwych okrucienstwach na niewinnych dzieciach czy zwierzetach, wtedy humanitarnosc ode mnie NIE bije,wrecz psychopatyczne mysli do oprawcy czyjegos cierpienia

Gość nie przesadzaj juz:D
tak, męża siostrze, nienawidze suki jebanej!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość taaaakk,k
tak

tak, życzył mi ktoś kiedyś, że mnie wykończy. Że albo z nim będę żyła, albo życia nie będę miała. Ale to kwestia, jak JA sobie życie poukładam. Życzenie komukolwiek śmierci uważam za oznakę własnej podłości.

Gość abaryba
Do kościoła przychodziła kobieta, kładła się krzyżem i tak leżała po kilka godzin. Pierwszy dzień, drugi, trzeci. W końcu ksiądz podchodzi i pyta: - w czyjej intencji modlicie się tak dobra kobieto ? - A ja modlę się w intencji kierowniczki stołówki. Żeby zdechła. co do pytania tytułowego: tak.

Gość oczywiście że tak----
Niejedną osobę, którą znam powinno to spotkać, a najlepiej i najsprawiedliwiej byłoby gdyby te osoby nie zginęły śmiercią naturalną, ale wybitnie okrutną. P.S. Na świecie jest dużo kanalii. Także tym nieznanym kanaliom należy przynajmniej złorzeczyć. Takie życzenia to normalność nad normalnością w podłych społeczeństwach i nie ma w tym nic spaczonego, wręcz przeciwnie- wrażliwość na zło, brzydzenie się nim itp są moralnie dobre i świadczą też o człowieczeństwie. Chcąc eliminować zło, eliminujemy cierpienie niewinnych, więc tylko idioci mogą doszukiwać się czegoś złego w tym. Empatia należy się cierpiącym...!!!

Gość tak nie raz bdgd
ta ,najbardziej wtedy kiedyw medoiach slysze o drastycznych zbrodniach

Gość ja też życze
powiedzmy że twoje dziecko zostalo zgwalcone, potem zamordowane, dziecko jest slabe, nie ma szans na wyzwolenie sie od oprawcy. teraz nie ma kary smierci, niektorzy pedofile wychodza po 6 latach i wcale nie ukrywaja zer znow beda dopuszczali sie czynow lubieznych, gwalciciel i morderca twojego dziecka bedzie siedzial 25 lat a w najlepszym wypadfku dozywotnio. jak cos takiego cie spotka to tez nie bedziesz zyczyla smierci katowi i oprawcy twojego bezbronnego dziecka, bo taka jestes dobra??? jestes dobra bo zadna tragedia cie nie spotkala, wiec mozesz byc szlachetna