Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona25555555

jest maj , ludzie gdzies wyjeżdzaja ,a ja zakuwam do zerówki z egzaminu:(

Polecane posty

Gość ona25555555

muszę iść na zerówkę bo pierwszy termin cięzko zdac ( jest z kimś innym) , ogólnie trzeba przerobic ponad 600 stron więc tylko siedzę i się ucze , przez to moje plany na weekend majowy szlag trafił :( pocieszcie jakoś ....

ja mam to samo 2 kolokwia za mna (mikro i prawo) po majowce kolejnych 6 a w czerwcu 3 mega egzaminy ale ja jakos nie jestem zalamana siadasz uczysz sie i zaliczasz i masz wakacje skoro masz 600 stron to rozloz sobie to na caly dzien ale ucz sie po pol godziny i rob przerwy ja najwiecej co mialam do nauki to 300stron i fakt, bylam przerazona ale wszystko jest do nauczenia :)

Gość spondylówa
Pocieszę cię: ja jutro mam zajęcia, na których jest zaliczenie. w poniedziałek miała egzamin, także nie wszyscy odpoczywają. A z czego egz?

Gość ejbisi1986
Pocieszam Cię, że i tak jest beznadziejna pogoda. Zdasz zerówkę i będziesz mieć z głowy, a potem inni będą zakuwać w czerwcu do pierwszego terminu, a Ty bedziesz mieć luz i rozkoszować się pogodą :) A tak w ogóle to do ksiażek a nie na kafe siedzisz :P

Gość hbghnmhj
jakiej zerowki?bo ja troche nie w temacie

Gość ona25555555
spondylówa - z postępowania karnego. Mam nadzieję ,że zdam przynajmniej ,ale to tez wcale nie jest pewne bo ucze się tego jakieś 2 tygodnie ,a niektórzy siedzą nad tym 1,5 miesiąca ,ale licze na to ,że na zerówce będzie ciut łatwiej wiem ,że jest beznadziejna pogoda ,ale zawsze na weekend majowy wyjeżdzałam ze znajomymi to juz taka moja tradycja ,a w tym roku nie pojechałam z nimi :(

Gość ona25555555
ejbisi1986- teraz zrobiłam sobie chwile przerwy bo już mi się mozg lasuje :P

Gość Izabellaqqq
Ja na egzamin z zobowiązań uczyłam się 6 miesięcy, a na kpk 3 miesiące

Gość NIEDOROZWINIĘTY
:)

Gość ona25555555
.

Gość ona25555555
ja też się wcześniej uczyłam ,ale chodzi mi o taką konkretną naukę tzn kiedy cały dzien nie odchodzisz od książek . też jeszcze nie miałam spadkowego i zobowiązan ,ale do wcześniejszych części tzn ogólnej prawa cywilnego ,rodzinnego i rzeczowego wystarczyły np 3 tygodnie

Gość spondylówa
nie rób se jaj dziewczyno. 2 tygodnie się już uczysz o sprawach o których jak mniemam coś niecoś chociażby z zajęć wiesz, nie uczysz się od zera, na pewno zdasz. przerób giełdę i będzie dobrze.

Gość ona25555555
i tak wszystkiego nie rzerobie bo nie ma szans , pewne mniej wazne moim zdaniem rzeczy poprostu pomijam , ucze sie tych co najprawdopodobniej będzie pytać i licze na troche szczęścia ... jak mi sie poszczęści to zdam ,a jak nie to nie zdam :(

Gość ona25555555
no własnie uczylam sie teoretycznie cały rok ,ale wiele rzeczy zapomnialam

Gość Izabellaqqq
Do cywilnego cz, 1 to też uczyłam się mało bo z 6 tygodni

Gość Izabellaqqq
Z własnego doświadczenia wiem, że wszystkiego się nigdy nie przerobi więc się nie martw.

Ciesz się, że masz zerówkę. U mnie na czelni nie ma czegoś takiego.

Gość ona25555555
u mnie przeważnie są zerówki ,ale z konsekwencjami ... czyli nie zdasz to masz 2 :(