Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles! miejsce sekret!

Polecane posty

Gość STAŁA FANKA ...
ELLEA jestem Twoją fanką i oglądam każdy Twój filmik, dlatego będę z Tobą szczera: Poprzednie filmiki były ciekawe i to bardzo, ale ten najnowszy o akwarium jest...trochę nudny. Prawdę mówiąc w połowie o mało nie zasnęłam z braku ciekawości nad nim. Ja wiem, że rybki są piękne, ale brakowało mi w tym wszystkim ekspresji twórczej. Ogólnie bardzo Cię lubię. Aha nie przebieraj się już za prostytutkę, bo nie jest Ci do twarzy. Pozdrawiam...buźka! Jola

wiesz Jola czy jakiekolwiek tam imie masz co mnie to obchodzi ? bo nie jestes i nigdy nie bylas moja fanka a jak watpisz w to przeczytaj sama Jola co napisalas pozdrawiam Ella

Gość STAŁA FANKA ...
Widzę, że nie przyjmujesz krytyki. Gdybym nie była Twoją fanką, to nie oglądałabym Twoich filmików i nie śledziłabym Cię. Obejrzałam każdy Twój filmik - dla przykładu: filmik z marketu, filmik z Pretty Woman, filmik o roślinach w Hollywood, filmik z parku i mogłabym tak ługo wymieniąć, ale szczerze mówię, że ten o akwarium jest strasznie nudny - nic się w nim nie dzieje, nie przyłożyłaś się do tego filmiku...ale każdy ma zły dzień :-) Uważam, że powinna Cię obchodzić moje zdanie, bo jestem Twoją fanką, a o fanów trzeba dbać, a nie obchodzić się obojętnie. Pokazujesz nam tutaj swoje filmiki, więc po coś to robisz, prawda? Jeśli nie dla podziwu to dla oceny.

Gość żal mi cię Ella
że mieszkasz w tej okropnej Ameryce gdzie ludzi nie szanują a już zwłaszcza kobiet i nawet gwałca pokojówki a później robią z nich dziwki jako Straus Kahan zrobił

Gość żal mi cię Ela
Barbara Piasecka Johnson miała miliardy ale uciekła z USA i zawsze mówiła o "amerykańkim piekle", kraju nietolerancji i chamstwa. Wolala mieszkać w Monakao a po upadku komuny wrociła do Polski i mieszkała tu a czasami w Monakao, zmarla w Polsce, była jedną z nas i nigdy nie powiedziała złego słowa o naszym kraju w przeciwieństwie do rozmaitych miernot które po 3 miesiącach "nabierają akcentu" a po roku zapominają o swoich rodzicach.

nie mam pojecia kim ta kobieta jest ale w monaco nie ma podatkow i dkatego ludzie bogacio tam chca mieszkac i watpie ze tak mowila o usa

Gość ZGADZAM SIĘ TO PRAWDA
NAJGORZEJ MAJĄ CI, KTÓRZY JEDNĄ NOGĄ SĄ W POLSCE, A DRUGĄ W AMERYCE - KOMPLETNE ROZDWOJENIE. DOWÓD NA TO, ŻE ELLEA TUTAJ ZAMIESZCZA FILMIKI, ZAMIAST NA AMERYKAŃSKIM FORUM, DLACZEGO ? SENTYMENT ZA RODAKAMI OD CO !!! KRAJ ZMIENISZ - JĘZYK ZMIENISZ - ALE POLSKIEJ KRWI W ŻYŁACH PŁYNĄCEJ NIE ZMIENISZ !!!

Gość Trochę Wiedzy
Barbara Piasecka Johnson - to założycielka światowej firmy JOHNSON & JOHNSON. I to prawda co mówiła o Amerykanach, że się nie myją i nie używają kosmetyków o czym świadczy nieświadomość Elllea o największej kosmetycznej świata.

Gość Czy Życie polega na chwaleniu
Czy może powinno polegać na życiu...czasami ludzie żyją dla innych, zamiast dla siebie - wniosek.

na amerykanskich tez zamieszczam mam trzy kanaly na yt w tym jeden polski

barbara to sprzataczka ktora poslubila wlasciciela firmy kilka lat przed jego smiecia i zostawil jej w spadku i wydziedziczyl dzieci i byly sprawy w sadzie i niemile byla widziana w usa

to nie jest najwieksza na swiecie firma a zalozona byla w 1880 roku czy cos mnie sie ta kobieta nie podoba wygladna na wredna i nieszczera ale to logiczne ze nie chciala mieszkac potem w usa

w ogole sprawdzie fakty i o moich kanalach i o barbarze bo nie macie faktow

Gość hhhhhhhhhaaaaaaaa
Przed chwilą nie wiedziałaś kim była p. Barbara, a teraz chcesz pouczać innych na jej temat?

Gość A PRZED CHWILĄ MÓWIŁAŚ,
ŻE NIE ZNASZ BARBARY PIASECKIEJ JOHNSON! COŚ KŁAMIESZ! NIE JESTEŚ WIARYGODNĄ I PEWNIE SAMA SIĘ KRĘCISZ, BO NIKT NIE CHCE ZROBIĆ FILM Z TWOJĄ OBSADĄ. PO CO TUTAJ TO ZAMIESZCZASZ? NAS TO NIE NIEKAWI. USA JUŻ DAWNO STRACIŁO NA WARTOŚCI. ZACHWYCASZ SIĘ CZYMŚ, CO JEST W POLSCE OD WIELU LAT.

tak , wystarczylo mi kilka minut by byc wiekszym ekspertem na temat na ktirym podobno znaja sie te osoby

Gość jak o mówią
ARTYSTKA ZE SPALONEGO TEATRU!

nie ma tego w polsce od jakiegos stulewcia i moze nigdy nie bedzie a nazywa sie to pozytywizm usmiech i kultura osobista i szacunek do ludzi

Gość hhhhhhhhhaaaaaaaa
Ella, a masz jakiś polskich znajomych w US?

Gość WUJEK PRZEMKA
TO DAWNO CIE NIE BYLO W POLSCE - JAK MOŻESZ MÓWIĆ NIE BĘDĄC W KRAJU! NIE BYŁAŚ TO NIE OCENIAJ!

Gość ty masz pozytywizm
Widać po Twoich wypowiedziach, że wredna jesteś to i samotna!

Gość dsfghsdfgdsfghj
dlaczego te niebieskie wlosy znowu? co to ma wspolnego z tematem filmika?

Gość dfghjsedrgyasdfgh
:)

a mi sie podoba,ze nie lubisz dzieci i mówisz o tym wprost ;) fajny film, zwlaszcza jaszczur jest super (tylko nie wiem co on robi w oceanarium :D) tych dzieci to w ogole nie powinni wpuszczac, te ryby na pewno slysza te wrzaski i sie stresuja :(

Ech, znowu się zaczyna 💤. Zaraz zacznie się regularny najazd katoprawicy i życiowych nieudaczników i zazdrośników. :o

Gość Zakochany we Wrocławiu
Przeczytałem dwa pierwsze i dwa ostanie wpisy i już wiem, że nic się nie zmieniło. Mojego kliku nie masz.

Po co tu przylazłaś znowu? wiesz dobrze, że cię tu nie lubią to drzwiami i oknami sie pchasz, ogarnij sie wreszcie dziewczyno! chyba że specjalnie tu prowokujesz by ogladalnosc podbic.

Gość Przestancie krytykowac
Wy poprostu zazdrocicie . Dlaczego nie akceptujecie cudzych mysli i stylu bycia. Nie podoba wam sie to nie ogladajcie , i przestancie krytykowac. Kazdy ma prawo do swojej odmniennosci , albo kogos interesuje , albo nie oglada i nie obraza. Co to za glupia polska nagonka i mobing. Takiego traktowania nie ma na zadnym Forum , tylko polskim, to wasza przywara, brak akceptacji i paskudna zazdrosc !!!

Gość Bredniebrednie....
Jestes beznadziejna I te filmiki, podniecasz sie jakims amerykanskim chlamem, atrakcjami dla debili , zobacz jakie hujowe jest to zoo, jakie tandetne a te twoje obciachowe kudly co maja znaczyc?