Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles! miejsce sekret!

Polecane posty

nie zamnkniesz mi ust ale w komunizmie wysylali ludzi na gulag czy gdzies a potem ci ludzie mowili jak pieknie w kraju jest po odpowiednim wytrenowaniu - moze to zadziala na kobiete jak ja? ha ah ah

Gość Wong Liu
Jan był w gułag, ja miał karabin i psa i dużo jeść dawali i dużo pieniądze tylko tam zimno i daleko :(

Gość Zekkoneconnect
ELLAE [to nie jest najwieksza na swiecie firma a zalozona byla w 1880 roku czy cos mnie sie ta kobieta nie podoba wygladna na wredna i nieszczera ale to logiczne ze nie chciala mieszkac potem w usa ] V V V Coraz częściej zaczynam podejrzewać,że jesteś projektem kogoś z forum bo zaczynasz już wypisać tak niedorzeczne bzdury,że od ich czytania głowa puchnie. Logiczne wg ciebie jest to,że jak ktoś jest "wredny"to nie chce mieszkać w stanach?Czy wiesz ilu wrednych i podłych sqrwysynów tam mieszka?W kraju jakim się rajcujesz niczym upośledzona w stopniu lekkim. Ella,Ja rozumiem,że jesteś umysłowo ograniczona ale nie rozumiem czemu się z tym tak obnosisz?

Gość Zekkoneconnect
żal mi cię Ela [Barbara Piasecka Johnson miała miliardy ale uciekła z USA i zawsze mówiła o "amerykańkim piekle", kraju nietolerancji i chamstwa. Wolala mieszkać w Monakao a po upadku komuny wrociła do Polski i mieszkała tu a czasami w Monakao, zmarla w Polsce, była jedną z nas i nigdy nie powiedziała złego słowa o naszym kraju w przeciwieństwie do rozmaitych miernot które po 3 miesiącach "nabierają akcentu" a po roku zapominają o swoich rodzicach.] v v v 100/100 Pozdrawiam tych, którzy jako mądrzy jeszcze tu zaglądają na to forum.

Coraz bardziej mi się wydaje, że to wszystko to jakiś gówniany projekt...tylko w jakim celu założony?

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
Barbara Piasecka Johnson - a kto to jest ? baba co odziedziczyła kasę po mężu, który był AMERYKANINEM (nie polakiem), kasę która logiczne, że bardziej powinna należeć się jego dzieciom (głupotę robią tacy starzy faceci, co mając miliony dolarów żenią się (tu po raz trzeci)) - jeśli to naprawdę miłość to niech będą ze sobą, ale bez tego finansowego 'podziału'... ech... nic tylko same autorytety moralne - jeszcze wieszała psy na amerykanów... pewnie za mało jej 'zapłacili'...

Gość to prokjekt bo
to nie ella pewnie pisze tylko kafeteria sie tak reklamuje bo jej tematy maja duza czytalnosc

Gość Demokrata i postępowiec
Znowu ta kretynka ze stanów?:classic_cool:

Ella błagam załatw mi wjazd do Ameryki!.....chesz?To ci mailem prześlę zdjęcie rowa.

Gość Monia Monia.,
Hej Ela jestem Monia. walisz swemu psu konia?

Gość z tym psem
to juz przegiecie

00:43 to podszyw, ktoś moją reputację i dobre imie próbuje zbesztać!

Gość łohohoho...:D
W twoim wypadku to trudno orzec czy jest co besztać w ogóle.:D

Gość fghfv
Piasecka Johnsons była sprzątaczka u Johnsona. Facet się rozwiódł dla niej, dzieci wytoczyły jej proces po śmierci ojca. Wróciła do Polski, bo niestety nikt ludzie nie chcieli przeoczyć faktu, jak dorobiła się majątku, a wbrew powszechnie znanej opinii amerykańskie high society nie akceptuje wszystkich, którzy mają forsę. Inna sprawa, że kobieta miała wykształcenie jako znawca sztuki z Polski. Ale chyba najlepiej jej wyszło wykorzystywanie znajomości innego rodzaju sztuki :-D A filmiki Elki... No cóż, chwilke jej w Polsce nie było, nie ma się co dziwić, że się jej podoba USA.

Gość fghfv
A tak przy okazji, to Amerykanie ogólnie mają w doopie co inni ludzie myślą o nich. Może to głupota, może ignorancja, ale nie mają problemów typu: czy wypada w marcu nosić jasne sukienki? :-D Chyba zdrowiej :-)

Gość dsfghjsadfghasdfghj
zgadzam sie! amerykanie krytykowani sa nieusyannie i maja to gdzies moze ella tez myslala ze polacy mieliby to gdzies ale polacy maja bardzo niskie zahukane poczucie wartosci im wolno tylko komplimenty mowic czyli ella ma racje tu - jest jak w prl

Gość filmiki eli są nudne
zero treści, oryginalnej treści, zamiast tego klepanie banałów czyli tzw. lanie wody, a ponieważ treści brak więc postanowiła dodać "pieprzu" atakując Polskę i odsłaniając cyce do połowy(może jakiś 60 latek na to poleci, też banał na maksa),,,,wredność od ciebie bije i parcie na szkło (po trupach byś poszła do celu) i chyba zaburzenia osobowości 🖐️

Gość dlaczego nudne?
podaj jakies przyklady co bys ty nakrecila gdybys krecila tam ?

Gość sdffdada
Po prostu. Też uważam, że są nudne i nawet w to nie klikam. :D

Gość chyba masz racje
ona te filmiki z obelgami robi jak robi sie nudno i wtedy jakis czas jest sypanie obelgami na temat polski potem ucicha i znowu robi sie nudno

Gość filmiki eli wcale nudne nie sa
poczytaj sobie komentarze! ludzie ja uwielbiaja ogaladac! co ty pleciesz! jak zwykle : zazdrosc

Gość Ella wie jak
przyciagac widzow obelgami i cyckami ciekawe co jeszcze wymysli ta artystka

Gość sdffdada
Ta odmóżdżona komunistka usuwa nieprzychylne komentarze. :D Nara!:D

Gość Ella wie jak
kto to odmozdzona komunistka?

Gość witaj ella
"poczytaj sobie komentarze! ludzie ja uwielbiaja ogaladac! co ty pleciesz! jak zwykle : zazdrosc" nie ma czego zazdrościć, uczeń gimanzjum zrobiłby taki kanał na yt, to jest dziecinada, chyba nie chwalisz się tym szukając jakiejś roboty w tych stanach? :o jesli tak to wezmą cię za stukniętą :o sukcesu nie odniosłaś, dźastinem bieberem nie jesteś, facet który nakręcil głupi film o sposobie jak małpa je banana miał więcej wyświetleń w jeden tydzień niż ty przez całą swoja dziłalność, brak ci pomysłów sama to wiesz

Gość jest mnóstwo miejsc
Ella robi filmy,dzieli się swoimi wrażeniami, każde miasto w USA ma dziesiątki ciekawych miejsc tez byłam w takim miejsu,ogrom,zadbane,do dzis mam je przed oczami,bilety wstępu to grosze..każdy moze sobie na nie pozwolić i o to chodzi

Cześć Ella i cześć mili ludzie.:D Swietny film, ocean dziala uspokajajaco. Jakby nie bylo rozwydrzonych dzieciakow z rodzicami myslacymi ze wszystko im wolno, bo sa z dziecmi, to pewnie moznaby sie bylo bardzo dobrze zrelaksowac. Niezapomniane wrazenie na pewno przejsc tak pod woda. Ella na tym filmie wydajesz sie troche zmeczona. Moge tak odbierac, czy to tylko moje dziwne spostrzezenie? Pozdrawiam, trzymaj sie dziewczyno!:)