Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles! miejsce sekret!

Polecane posty

ja uważam, że jakby ona nie obrażała to oni też by tego nie robili. Na początku jak udawała miłą to nikt jej tu nie pluł, dopiero jak wylazło z niej chamstwo bo ją zaatakowali i tyle.

Gość Przestancie krytykowac
To po ja co atakuja. Jak mi cos sie niepodoba , to ignoruje. Na tym Forum mozna poznac charakter polakow . Nie rozumie , po co komus ublizac , popatrzcie na siebie i tam szukajcie wad , a nie oceniajcie innych. Kazdy ma prawo na swiecie byc soba , a nie dopasowywac sie do innych. Podzwiam ta dziewczyne , ze jej sie chce do was gadac, bo nic nie znacie nie widzieliscie i nic nie rozumicie . A ta Polska, taka piekna nie jest i dlatego malo tam turystow. W wielu krajach, nawet nie wiedza co to Polska i gdzie lezy , a wy czujecie sie tam jak pepki swiata , a jestescie na szarym koncu !

Gość Maja1990
'przestancie krytykowac' to jakis bekart :O ELla i fani elli pozdro a ty jestes glupiutkim pizdziulcem co cie Polska nie chciala :D Ella jest wartosciowa osoba a ty jestes pusty/a . ssij mi wora

Gość Maja1990
to ty obrazasz wszystkich, a Ella nikogo nie obrazila tylko wyraza zdanie, jest prawdziwa Polka i nie wstydzi sie, ty jestes durny i pewnie w holandii wolisz udawac rumuna :D

Gość Przestancie krytykowac
Tak Maja1990 masz racje , a ja mam spokuj. Uderz w stol, a nozyce sie odezwa.

Gość heheje hejtkerka
ortografia - brawo :D :D Ella wyjechala umie angielski i polski ty nie umiesz nic, nie dziwne że psioczysz na Polakow ;D

Gość jolka prawdziwa
i znowu masz te same buty w tej wielkiej ameryce buhahahaha wracaj do kraju ,za pensje kasjerki w np. lidlu ,kupisz sobie takie klapki co miesiąc nowe :)

Gość Frakcja Przemka22
jolka - a po co ona ma kupowac kolejne?! :O wpadasz o barani pęd, mam kase to ją wydam na pierdoły, typowe myslenie, Ella to podrozniczka, zauwaz, to nie prozna dziunia z 30 parami szpilek, ale za to bogata wewntrznie dziewczyna, wartosciowa bez setki par butow :D a to ze nie kupuje wiecej to chwala jej za to, nowe rzeczy = nowe smieci, a Ela dba o ekologie ;) 😍

Gość Zakochany we Wrocławiu
Ela zna jeżyk angielski w stopniu podstawowym. Jeśli zechce ze mną porozmawiać poprzez amerykański, popularny komunikator głosowy to udowodnię swoją racje. :D

Gość qwewqewqe
mi się nowy filmik w akwarium super podoba, akurat lubie rybki, sama mam akwarium

Gość dfghjksadfghjsdfg
tam ktos napisal pod filmikiem ze ella nie wie co do meduza a elli zwyczajnie brakuje polskich slow ona nie ma zadnych polskich znajomych i jedynie w filmikach po polsku gada i stara sie za ten komentarz to w ogole moglabym polakow znienawidziec

Gość qwewqewqe
"I to prawda co mówiła o Amerykanach, że się nie myją i nie używają kosmetyków " x x W atkim razie sa madrzejsi od Polaków, bo to dwie rzeczy co najb niszczą skórę

Gość dfghjksadfghjsdfg
widzialam komentarze pod angielskimi filmikami elli i na obydwu angielskich kanalach co ma ten staszy kanal to ma i po setki kometarzy i wikeszisc jest przemilych a czasami zdarza sie hejt i to polski - polacy sa denni i nie doecniaja piekna

Gość dfghjksadfghjsdfg
obecnie jakies 80% komentarzy pod polskimi filmikami elli to hejty

Gość nie mając wyboru to niestety
sympatyczna ta Elka:D oryginalna dziewczyna, szkoda, że nie mam konta na jutub bo bym jej suba dała;)

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
no dalej... jeżdziecie.... ;)

Gość CNN TVN
5 latek w USa zastrzelił swoja siostrę :o Rzeczywiście mądry naród ci amerykanie, dzieciom kupują pistolety. To już 3 taki przypadek w ciągu miesiąca. A zobaczcie jakie tam wypasione domy maja, nie to co w Polsce http://www.tvn24.pl/5-latek-zastrzelil-siostre-z-wlasnej-broni,322818,s.html

06:11 [zgłoś do usunięcia] CNN TVN 5 latek w USa zastrzelił swoja siostrę Rzeczywiście mądry naród ci amerykanie, dzieciom kupują pistolety. To już 3 taki przypadek w ciągu miesiąca. A zobaczcie jakie tam wypasione domy maja, nie to co w Polsce http://www.tvn24.pl/5-latek-zastrzelil-siostr e-z-wlasnej-broni,322818,s.html I Osądzanie całego narodu po jednym pięciolatku.. :D To dopiero szczyt debilizmu. No i że ktoś kupił broń pięciolatkowi, taki wniosek mógł wysnuć tylko idiota. ;)

Sorry, dostał w prezencie, dopiero przeczytałem, "cofam wypowiedziane słowa". :o

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
oczywiście że obchodzi, Twoje zdanie to dla mnie jak wyrocznia

Kafeteria to nie miejsce gdzie mozna wstawic swoja opinie bo to forum typowo polskie wiec mozna na te pomizsze tematy: 1 ciaza 2 uslugiwanie mezowi 3 uslugwanie bylemu mezowi 4 uslugiwanie przyszlemu mezowi 5 lekcje uslugiwania i jak pracowac za darmo jako sprzataczka domu meza na te pozyzsze tematy zapraszamy spolecznosc pl na kafe

i to dowod ze PRL nadal w polsce jest i cenzura PRL ktora nie pozwala wypowiadac sie na temat PRL w inny niz kompletnie gloryfikujacy sposob w ktorym wywyzsza sie zalety i w ogole wspaniale jest nie wspominajmy nigdy o tym ze tyle polakow ucieka z PRL

Gość wrwerwerwe
"5 latek w USa zastrzelił swoja siostrę Rzeczywiście mądry naród ci amerykanie, dzieciom kupują pistolety. To już 3 taki przypadek w ciągu miesiąca. A zobaczcie jakie tam wypasione domy maja, nie to co w Polsce" w czym to gorsze do trzymania 3 dzieci w zamrazarce??

to na tyle i buska pozdrawiam ludzi w PRL - ofiary kolektywizmu - tak ide teraz zrobic mezowi oboad i piekba pogoda jest

niestety nie moge dyskutowac bo mezowi oboad robic czas....maz mi nie pozwala be me...ojejku zapytam meza o zgode na uzycie komputera czy zrobienia filmika - mzoe mi pozwoli...

Gość zkul
sama jestes Polką w dodatku chorą psychicznie wiesniarą w USA robisz nam wstyd!!!!!!!!!

jak nie wroce to dlatego ze mi nie pozwolil maz!!! zrozumiecie pzrecie! no! no! rola kobiety - w pelni - bez zadnych tam odskokow i farejwerkow typu podrzowanie i hotele

do powyzej - nie ma nic gorszego niz PRL