Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles! miejsce sekret!

Polecane posty

Gość gnojek_ale taki prawdziwy_
a no i do tego wszystkiego temu pospulstwu wyprał mózgi KK

nic nie pomyliłem: http://wiki.answers.com/Q/Why_did_Hitler_hate_Polish_people "Hitler hated the Polish because they were a very strong resistance to him and his Master Plan...especially Polish intellectuals, as they were the first people most likely to form a resistance. "

"....intellectuals, dangerous because of their leadership characteristics, also to be exterminated immediately."

witajcie! tak chcialam naprawde odejsc ale postanowilam ze nie warto bo mam za duzo wspanialych pozytywych ludzi co mnie ogladaja i te komenatrze co otrzymalam pomogly mi sie umocnic i za te komentarze dziekuje- w ogole dziekuje jak ktos mi cos pozytywnego napisze - naprawde to potrzebne i dodaje skrzydel - wiec wstawiam nastepny filmik za niecale dwa tygdnie - to bedzie super filmik z niezwyklego miejsca - nic co dotad bylo pokazane na polskim youtubie - przynajmniej ja tego nie znalazlam - w ogole nie jest tam latwo filmowac wiec trzymajcie za mnie kciuki i bardzo bardzo dziekuje wszystki tym co mnie ogladaja! kocham! te moje komentarze na temat polski to normalne - tak mysle tak mowie ale nie krytykuje calej polski ale kilka sprawa glownie nietolerancje - taki ogolny prymityw - poza tym to nie ma nic w polsce do krytyki bo polska ma pikekna nature widoki sklepy teatry itp - to problem z ludzmi jest nie z ziemia - no ale tyle razy juz na ten temat mowilam...i naprawde to normalne cos zauwazyc co sie nie podoba i to wymienic nie musze byc hipokrytka jak wielkszosc polskich youtuberow co to zawsze chwala polske i mowia moja kochana ojczyzna a nie maja zamiaru wracac czy cos ale wy lubicie chyba -wolicie chyba hipokryzje -wiec wam powiem ta hipookryzja to jak propaganda byscie ogladali filmiki a moje filmiki sa kompletnie szczere i otwarte

Gość to gnojek
we know history,don"t touch us!

i w ogole ten nastepny moj filmik jak wszystko wyjdzie z tym bedzie z miejsca ktore interesuje nie tylko was ale wszustkich na swiecie i amerykanow tez - i postaram sie pokazac jak najwiecej po raz pierwszy na polskim youtubie bezdie

i nie musicie mnie odubowywac apotem zasubowywac za kazdym razem jak wstawie cos zcego sie nie spodziewaliscie bo caly kanal bezdie taki - rzeczy ktirych sie nie spodziewaliscie

za kilka juz dni dni wybieram sie w miejsce w ktorym prawdopodobnie nie bezdie internetu - stamtad przywioze naprawde super cos...niespodzianka- jeszcze tego nie widzieliscie i powali was!

Gość jest mnóstwo miejsc
Ellu ,rob filmiki i przekazuj nie wdawaj się w polemikę,bo to nie jest ci potrzebne lubie oglądac Twoje filmy,poniewaz ma podobne zainteresowanie i tez zwiedziłam mnostwo ciekawych miejsc w USA-

i jestem przeciwko: rasizmowi jak traktuje sie kobioety jak traktuje sie gejow w pl (kolejnosc przypadkowa)

nie jestem w stanie nie wdawac sie w dyskusje...zawsze taka bylam...ha ha :) dzieki za ogladanie!

Gość hey hey taka jestem ja
ellae fajna dziewczyna jak podoba ci się teledysk który dla Ciebie tu podałam ?

Gość Bekap 27
Szkoda że jest uposledzona. Wydawała się fajna na samym początku.

Gość zapraszam do Chicago
Zawsze biorę udział.Tegoroczna parada Parada Konstytucji 3-go Maja odbędzie się 4-go Maja w parku Granta w pobliżu jeziora Michigan. Będzie to już 122-ga parada polskiej Konstytucji 3-cio Majowej w Chicago . Parada kazdego roku ściąga do parku Granta tłumy widzów oraz tysiące tych, którzy oglądają paradę w telewizji na amerykańskich i polskich stacjach telewizyjnych. Czekam na Was:)See you!🖐️

Gość glen ellyn do powyzej
Pogoda zapowiada się nieciekawa, szkoda trochę. Co będzie przy Copernicus Center, orientujesz sie?

Gość co tam u tej panny?
co tam slychac?

Gość gnojek_ale_taki_prawdziwy
właśnie, co u niej słychać ?