Gość AMBG Napisano Czerwiec 15, 2019 Bardzo bardzo przytyłam. Teraz odstawiam. Ktoś zostawił? Bo ja mam wrażenie że głowa mi eksploduje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boryss 0 Napisano Czerwiec 12, 2023 Witam biorę Nexperan 10 mg 20 dzień i lipa .tylko lek i nie pokój .kiedy może zadziałać .Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boryss 0 Napisano Czerwiec 12, 2023 (edytowany) Biorę Nexpram Zaczolem od o.5 5 dni .a potem weszlem na 10 mg Razem 25 dni a 20 dni to 10 mg ..i lipa Myślę że natezyly się leki być może ubocznie .też są zawroty ..Można o jakąś opinie Pozdr Edytowano Czerwiec 12, 2023 przez Boryss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masteriki 0 Napisano 9 Listopad Naturalny antydepresant - https://restilen.pl Bardzo dobry , kupiłam już drugą porcję, po miesiącu stosowania poprawiło mi się samopoczucie , lepiej sypiam, rano budzę się wypoczęta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach