Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klarisa 777

WRÓŻKA! CHĘTNIE ODPOWIEM NA PYTANIA O PRZYSZLOSC! Doradzę, pomoge.. pisać!:)

Polecane posty

Gość ło ludu takim yempem to On
ona do rana pierwszej strony nie skończy

Gość ANUlLLka87
wróżko czekam.... Anna 21.07.87 Paweł 29.07.82 czy coś z tego będzie?

Gość h.e.l.p.
a ja pytałam na pierwszej stronie... jeśli możesz, odpowiedz:)

Gość HEj Wrózka czyzbys
o pierwszej stronie zapomniała tam sa wczesniejsze wpisy

Gość anna23.08.1986
czy czeka mnie zmiana miejsca zamieszkania w tym roku? czy podjać tę decyzje?

Gość Klarisa realna
DO Asia 91r. nie. Nie zostaniesz w swoim zawodze. Widzę wielkie zmiany w twoim życiu w przeciągu tego roku postanowisz zmienić cos w swoim życiu może również postanowisz zdobyć kwalifikacje które pomogą ci zdobyć wymarzoną pracę:-) musisz pozbyć sie niepewności która teraz sie zbytnio zatruwasz. I nie robić kilku rzeczy naraz tak jak robisz teraz. Idź po jedno..- a do samego celu, do samego osiągnięcia!

Gość NISSIA16 ^^
Ile???

Gość Klarisa realna
DO ANNA 87r. Tak, to jest twój właściwy partner. Pawel jest jest Tobie przeznaczony. on bardzo Cię pokochał widzę również ze wyjdzie z tego cos bardzo poważnego może i nawet stały związek małżeński.:-)

Gość NISSIA16 ^^
Napisz mi ostatni raz, proszę

Gość Klarisa realna
Spokojnie nie zapomniałam o wcześniejszych wpisach! Odpowiem na wszystkie pytania tylko proszę o troszkę cierpliwości gdyż jest sporo pytań a ja jeszcze potrzebuje kilka minut czasu żeby powróżyć nad dana sytuacja:-) także napewno wszystkim odpisze:-)

Gość zachmurzonee nieboo
prosze o wrozbe, zadalam pyt. na 1 stronie.

02.04.1984 Aleksandra czy uda mi się zostać w tym roku adwokatem, zostanie uznane odwołanie? czy urodzę chłopca czy dziewczynkę?

Gość Klarisa realna
DO NISSIA - Twój chłopak ma niewięcej niż 18lat. Musisz poczekać około 3 miesięcy wtedy wszystko minie. I radzę porozmawiaj z nim o tym wszystkim co do ciebie czuje wtedy niepewność zniknie.:-)Pozdrawiam.

Gość NISSIA16 ^^
weźcie nie słuchajcie tej wróżki ;/ mój chłopak ma więcej niż 18 !!!!!!

Gość Klarisa realna
DO MARTYNA 92r. W okresie letnim poznasz pewnego chłopaka będzie on starszy od ciebie do 3 lat góra. Zapewne ten chłopak bardzo ci sie spodoba wywoła to małe zamieszanie w twoim życiu ale z kolejnymi miesiącami znajomości wasza miłość rozkwitnie i zapewne będzie to związek poważny. Zamąż wyjście widzę do 3 lat:-)

Gość Klarisa realna
DO ANNA 86r. Tak, zapewne dostanie pani propozycje związana ze zmiana miejsca zamieszkania i będzie to jednocześnie bardzo szczęśliwy wybór dla pani. Jednak wielka bojaźń w pani przed tym może zepsuć wszystko. Musisz sie zrelaksowac, odpocząć, gdyż wnioskuje ze jesteś osoba bardzo przemeczona umysłowo. Wybór ze zmiana zamieszkania okaze sie trafny tam odetchnie pani a problemy z czasem rozwiążą sie same:-) pozdrawiam

Gość anna23.08.1986
dziękuję! tego potrzebowałam

Gość Justynaaaaaa...28
Proszę Cię wróżko odpowiedz mi szybko, bo bardzo mi zależy.

Gość Klarisa realna
DO ALEKSANDRA 84r.- widzę pewne komplikacje w sprawie zostania adwokatem..ale jeśli postarasz sie w miarę sił to twoje marzenie sie ziści..posadzisz sobie z problemami świetnie gdyż wgłębi siebie jesteś energiczna kobieta dla której nie ma rzeczy niemożliwych.:-) czuje ze urodzisz dziewczynkę.

Gość ^^^-^
06.04.1964 (ja kobieta) Co sądzisz o związku z 13. 02. 1959?

Gość Seraphinka01
Emilia 15.11.1990 i Wiktor 11.08.1988 Czy Wiktor znajdzie prace za granica? Czy wezmiemy slub? Czy beda z tego dzieci?

Gość Justynaaaaaa...28
1

Gość kiiciaaa
Anna 12.08.1985 kiedy skonczą się moje problemy finansowe?

Gość gosik123231
23.04.1992. czy poradzę sobie na nowym stanowisku i co o mnie myśli Dawid osoba w której się kocham.i cztery cos z tego będzie?

Gość Klarisa realna
DO JUSTYNA 85r. Tak. Mąż bardzo Cię kocha. Co prawda ostatnio w waszym związku cos sie psuje jest pewną rutyna ale wasza miłość jest silną na tyle ze to przetrwa. Mąż ma troszkę inne oczekiwania jako rodziny co do twoich. W łóżku nie będzie sie psuc nic gdy tylko będziecie podtrzymywać dobre stosunki między sobą przez szczerze rozmowy.:-) musicie znaleść dla siebie czas. Tym bardziej mąż musi zechciec z tobą porozmawiać.. Zrób kolację romantyczną spędzcię więcej czasu ze sobą rozmawiając..powiedz mu wszystko co czujesz gdyż on sie zagubil trochę i także nie jest pewien twoich uczuć..twoje podejście do dzieci zmieni sie jeśli tylko uwierzysz sama w to ze możesz i potrafisz być świetna mama musisz sama w to uwierzyć:-) a ta wiarę da ci twój mąż który cię wesprze :-)

Gość zachmurzonee nieboo
dziekuję :)

Dziękuję za odpowiedź, takiej motywacji do działania potrzebowałam. Mam tylko jeszcze jedno pytanie czy małżeństwo z Arturem 13.06.1979 r. ma przed sobą przyszłość?

Gość Justynaaaaaa...28
Dziękuje Bardzo :).

Gość Klarisa realna
DO AGNIESZKA 79r. Tak Przemysław ma wobec Ciebie duże zamiary.:-) jest w Tobie zakochany lecz boi sie okazywać te uczucia zbytnio ze wtedy ty poczujesz sie zbyt pewna. I będziesz mieć go gdzieś. Radzę ci potrzymaj go troszkę w niepewności nie okazuj teraz zbytnio swoich uczuć lecz też nie uciekaj całkiem od niego. Kokietuj go:-)