Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klarisa 777

WRÓŻKA! CHĘTNIE ODPOWIEM NA PYTANIA O PRZYSZLOSC! Doradzę, pomoge.. pisać!:)

Polecane posty

Gość 55555555555555555555555555
1111111111111111111111111111111

Gość jakiesa
tu sie tocza konwersacje a czlowiek czeka na 1 odpowiedz...

Gość gosik123231
Cierpliwie czekamy:-)

Gość ^^^-^
Mała korekta: ja 6.04.1964, on 13.03. 1959 :) Co z nami?

Gość Klarisa realna
DO KOBIETA 64r. Twój partner wasza znajomość traktuje troszkę przelotnie, jak romans. Ale jednocześnie połączyły go z Tobą silne uczucia których wyzbyć sie nie umie. Dlatego nie może odejść od Ciebie. Jeśli sprawisz ze ten związek nabierze powagi to będziecie razem już na zawsze.

Gość ^^^-^
Dzięki. Byłoby nieźle...

Gość Klarisa realna
DO ANETA 77r. Widzę u Ciebie pewne komplikacje zdrowotne..musisz bardziej o siebie zadbać..zrób sobie wszystkie podstawowe badania udaj sie do lekarza.. I przede wszystkim musisz bardziej sie odprężyc i wypocząć gdyż stres w twoim zdrowiu wywołuje wielkie zamieszanie:-) widzę też ze nie jest tak bardzo źle z wszystkiego wyjdziesz tylko zadbaj o siebie to przede wszystkim.:-)

Gość ik de ik de ik de
anna 03.03.1990 r., michał 19.11.1989 czy będzie z tego ślub? czy będziemy szczęśliwi? czy raczej nie zawracac sobie głowy?

Gość Klarisa realna
DO HANNA 91r. U Ciebie widzę wielką miłość jednak ktoś wkrada sie do waszego związku być może to koleżanka Łukasza która chce namieszac gdyż zazdrości wam szczęścia..mów mu o swoich uczuciach i okazuj mu je i sporo ze sobą rozmawiajcie a wszystko będzie dobrze. Powinniście więcej czasu ze sobą spędzać:-)

Klarisa realna proszę o odpowiedź w sprawie małżeństwa i przyszłego taty :)

co z moim zyciem uczuciowym? kiedy poznam chlopaka/meza emilia 04 maj 1987

Gość gosik123231
wrozko jeżeli to Ci pomoże Dawid urodził się 17.12.1990

Gość Klarisa realna
DO MARCELINA 87r. - w ciążę zajdziesz jeśli tylko przestaniesz o tym ciągle myśleć zrelaksuj sie i przestan myśleć ciągle o ciąży.:-) skup sie ma miłości do swojego partnera gdyż on może czuć sie trochę zaniedbany teraz.. Kochajcie sie dla miłości nie dla dziecka a gwarantuje ci ze do pół roku zajdziesz w ciążę :-) i będzie to dla ciebie wtedy miła niespodzianka:-).

Gość ja.cie.krece
Co to za bzdury ludzie? Przecież wróżki i szklane kule to jedna wielka ściema.

Gość Madzikaaaaa
Magda 23.06.1984 co u mnie w milosci? Czy facet, ktory mi sie podoba jest zainteresowany? Nie znam jego daty ur, ale ma ok 35 lat

Gość ewciunia .
09 03 66 , on 15 05 63 Czy jeszcze odnowimy z soba kontakt i czy on mysli o mnie i ma jakies plany zwiazane ze mna ?

Gość Klarisa realna
DO EMILIA 90r. - tak. Wiktor znajdzie bardzo korzystna pracę za granicą która rozwiąże wszystkie problemy finansowe jego..i pozwoli mu na rozmyślanie o pobraniu sie z Tobą. Widzę zaręczyny do półtora roku czasu.:-) zapewne Łukasz bardzo pragnie dzieci ale to dopiero za ok.3 lata narazie:-).

Gość Klarisa realna
DO EDYTA 88r. Tak. Wyjazd do innego miasta na stale będzie niezwykle korzystny dla Ciebie tam również istnieje szansa ma poznanie kogos kto pokocha Cię ze wzajemnością i stworzycie szczęśliwy związek.:-)

Gość kompletna szczesciara
DO EDYTA 88r. Tak. Wyjazd do innego miasta na stale będzie niezwykle korzystny dla Ciebie tam również istnieje szansa ma poznanie kogos kto pokocha Cię ze wzajemnością i stworzycie szczęśliwy związek. a do tego czasu nic?dlaczego tak ciezko mi kogos znalezc? z czego to wynika?nad czym musze popracowac?

Gość do ja.cie.krece
Pewnie że astrologia to ściema. Nie trzeba być wróżką, żeby takie rzeczy pisać. Niestety kobiety są na tyle ograniczone, że wszystko to łykają bez zastanowienia się. Co więcej - jeśli ktoś naprawdę w te brednie wierzy, to może mieć to nieciekawe konsekwencje dla psychiki.

Gość Klarisa realna
DO MADZIKA 84r. Ten facet jest tobą także zainteresowany tylko ze tak jak ty nie ma pewności co do Twojego zainteresowania jego osoba. On uważa ze jesteś dla niego niedostępna... Otwórz sie na tą znajomość. Radzę ci nawiązać z nim kontakt gdyż może z tego wyjść całkiem fajny związek.:-) pozdrawiam.:-)

Gość ANTONIA82
Wrozko co mowia karty odnosnie mojego pyt.? Dziekuje z gory :)

Gość magdalennaaaaaaaaaaa
monika 19.10.1982 kiedy moje finanse znacznie sie poprawia ? i czy dzialalność rozwinie sie na tyle dobrze, że bede mogła swobodnie powiedziec że mi sie dobrze powodzi ? Dziekuje

Gość magdalennaaaaaaaaaaa
monika 19.10.1982 kiedy moje finanse znacznie sie poprawia ? i czy dzialalność rozwinie sie na tyle dobrze, że bede mogła swobodnie powiedziec że mi sie dobrze powodzi ? Dziekuje

Gość Seraphinka01
Emilia 90r- A bedziemy mieli dzieci z Wiktorem? kiedy jaka plec?

Gość Madzikaaaaa
Dziekuje :-) obys miala racje :-)

Gość Klarisa realna
DO GOSIK 92r. Nowe stanowisko wróży u Ciebie bardzo udana pracę :-) posadzisz sobie świetnie.:-) efekty twojej pracy będzie widać już we wrześniu:-) Dawid osoba która kochasz..traktuje cię raczej jako dobra kumpelę jeśli chcesz by wyszło z tego cos poważniejszego niż tylko przyjaźń spotkaj sie z nim w pierwszy piątek czerwca o godzinie 17 i powiedz o swoich uczuciach gwarantuje ci ze wtedy jeśli on skrycie cos do ciebie więcej czuje to odzywajemni twoje uczucia i zostaniecie para. Jednak gdy tego nie zrobisz pozostanie między wami przyjaźń.:-)

Gość wszystko fajnie ale
na piewszej str pominełas kilka osób

Gość elficzka___
Czy dostanę w najbliższych dniach sraczki? A jeśli tak, to kiedy dokładnie i czy ma to może związek z tym, że mój narzeczony nafaszerował mnie fasolą i kazał popijać kisielem?

Gość gosik123231
dziękuje:-) a powiedz mi jeszcze a czemu wcześniej się z nim nie spotkać ? i jeżeli mu wyjawie wszystko będzie ze mną?