Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klarisa 777

WRÓŻKA! CHĘTNIE ODPOWIEM NA PYTANIA O PRZYSZLOSC! Doradzę, pomoge.. pisać!:)

Polecane posty

Gość mhmyymymymy yhm
No, gdzie jesteś dobroczyńco?

Mnóstwo ludzi ma problemy finansowe i nie biega z tym do wróżki :) Oczywiście jestem sobie w stanie wyobrazić, że wróżka jakby natchnęła Cię do tego, żeby zacząć działać i zrobić coś z własnym życiem. Nie potępiam tego. Z tymże to nie jest żadnym dowodem na to, że wróżka ma jakąś nadnaturalną moc. Tutaj w grę wchodzi psychologia, po prostu.

Gość mhmyymymymy yhm
Dasz mi te 100zł? Jeśli nie to nie próbuj na chama zmieniać świata. Ty może nie masz tych problemów więc mnie nie rozumiesz. Może stoi on dla Ciebie otworem. Tylko zastanów się..... którym otworem...?

Gość bozennkka
Ronn bojowniku , daj na luz , przeciez wiesz , ze wiekszosc ludzi traktuje wrozbiarstwo z przymruzeniem oka 🖐️

Wybacz, ale nie rozumiem sensu Twoich wypowiedzi. Ja tylko piszę, że wróżby to jedna wielka "ściema", dawno zresztą naukowo udowodniona. Jeśli wierzysz, że dzięki wróżkom zdobędziesz pieniądze, zdrowie, miłość, że Twoje życie się polepszy etc., no to cóż... życzę Ci, żeby tak właśnie było :)

Gość mhmyymymymy yhm
Po prostu czasem zamilcz..

bozennkka > ale mnóstwo ludzi niestety traktuje to bardzo serio. Zastanów się, dlaczego ci wszyscy wróżbici tak dużo zarabiają? Bo jest to opłacalny biznes, który wykorzystuje naiwność, niewiedzę i problemy ludzi. Ludzie narzekają że nie mają pieniędzy, a za wróżby są gotowi słono płacić. Gdzie tu logika?

mhmyymymymy yhm > a dlaczego mam milczeć? Z chęcią podyskutuję, aby sensownie.

Gość mhmyymymymy yhm
Mówił Ci ktoś że jesteś bardzo męczący? Myslę, że nie jestem pierwsza która to mówi :)

Gość bozennkka
Ronn , ja sie drocze z Toba , doskonale rozumiem Twoj poglad , ale rowniez uwazam , ze kazdy ma prawo do wlasnej decyzji . Owszem mozelwe , ze otworzyles co niektorym oczy , ale ludzie w trudnych sytuacjach chwytaja sie wszystkiego i wlasnie pozytywne slowo wrozki przynosi im radosc . To prawda , ze osoby zajmujace sie taka profesja sa w wiekszosci materialistami bazujacymy na krzywdzie ludzkiej , no bo przeciez nikt szczesliwy nie zasiega ich rad . Ja rowniez uwazam , ze wiekszosc psychologow jest takowymi naciagaczami- sorry , nie wykonuja swojego zawodu z powolania , ale raczej dla korzysci finansowych .

Gość dam sobie powrozyc
wszyscy spia juz?

bozennkka > nie znam nikogo kto miałby życie różami usłane. Ja do wróżki nigdy nie pójdę, musiałbym zmysły postradać :)

Gość posty znikaja
albo sie nie pokazuja

Gość dam sobie powrozyc
a

Gość agnieszka19911111
24.01.1991 Agnieszka co mnie czeka?

Gość Wrozbita z odsysku
Podejrzewam, ze na tak postawione pytanie nie zna odpowiedzi nawet Latajcy Potwor Spaghetti ;)

Gość pppppppppppp
03.08.1978 r. Agnieszka co z moim małżeństwem, awansem i czy będę miała dziecko?

Gość hapagapa
jakim człowiekiem jest adrian 22 maj 1994 ,czy jest powierzchownym facetem w stosunku do kobiet?

Gość no to ladnie
tyle sie naczekalam i nic..

Gość Nattt4555
Witaj ! ;) Natalia 11.03.1995 Jak mi pójdzie w tym roku na egzaminach końcowych w szkole ? Jak się potoczą moje relacje ze znajomymi, chodzi mi czy będą jakieś nieporozumienia, kłótnie, bo ostatnio zauważyłam, że coś jest nie tak...

Gość Nattt4555
A i jeszcze zdrowie ; ) szczególnie jeśli chodzi o głowę i brzuch,podbrzusze bo ostatni miewam tam częste bóle.

Gość gość
Witam,Sandra 30.7.1986 Czy wyjde z trudnej sytuacji zyciowej i bede jeszcze kiedys szczesliwa?

Witam, Mariola 23.01.1974r., Tomasz 17.06.1972r. Mam pytanie czy mamy jeszcze szansę na to aby byc ze sobą?? Obenie jesteśmy na etapie rozstania.Czy mam dalej robić sobie jeszcze jakąkolwiek nadzieję czy dać sobie spokój? Czy w ogóle mam szanse na spotkanie jeszcze Kogoś innego w moim życiu?? Bardzo proszę o pomoc M.

Zaznaczę, że spotykamy się od pół roku i obydwoje jesteśmy stanu wolnego bez żadnych zoobowiązań...