Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miretta98

Tarot dla was kochani

Polecane posty

Gość zimnokrwiisssta
To ja też ponawiam, streszczam do jednego pyt.: Czy coś się wydarzy w najbliższej przyszłości w mojej sferze uczuciowej ? Anna 10.08.93.

Jadzia - odpowiadałam ci wczoraj co do pracy wisielec, śmierc i rydwan - zdrowie - ojej... tutaj widzę coś cięższego, być może to grypa, a być może coś poważniejszego... uważaj teraz na siebie kochana, najlepiej zrób kontrolne badania, tak na wszelki wypadek bo nie mogę jednoznacznie stwierdzić Anetko - papież, eremita i gwiazda - nie martw się! on sam jest niepweny swych uczuć, dlatego jest taki niedostępny, musisz działać i walczyć o niego, on w końcu się przełamie

Aniu - rydwan, księżyc i słońce - ciężko, ciężko, widzę sprzeczności... Wahanie u ciebie nie będzie najlepszym wyjściem, działaj i nie bój się ryzyka, on w końcu się pojawi, musisz być cierpliwa i mieć nadzieję

Gość vikki.
Meretta dziekuje , moze pomoze w wrozbie tej kobiety data urodzenia 09 03 66 , i pytanie : czy oni mysla o sobie i czy jeszcze ich kontakt sie odnowi , czy raczej to juz jest koniec i co z nami , nasza wspolna przyszloscia ? Dziekuje Ci za czas mi poswiecony :)

Gość Anna 310.1978
czy moje malzenstwo przetrwa

Gość jadzkaaa222222
co znaczy wisielec śmierc rydwan zwolnią mnie z roboty coooo

Gość 95783527544558578689
Zosia 12 09 90 czy skończę studia w tym roku?

Gość JuliaJulekJulia
Witam 27.08.1985 Julia Planuje wyjazd z rodziną na stale ,powód-finansy czy to dobra decyzja?a moze lepiej pozostac w kraju ? Dziekuje

Anna - papież, głupiec i diabeł - kochana, nie będzie tak źle jak sie zanosi... Razem natraficie na jakiś życiowy punkt, który was do siebie zbliży Zosia - nie potrafię tu jednoznacznie odpowiedzieć... Będą pewne trudności, ale powinnaś dać sobie z nimi radę ;) Julko - wieża, świat i cesarz - hmmmm... Powinniście wyjechać, tam w końcu spotka was to na co zasługujecie... Lecz na początku będzie ciężko. Jednak jest i dobra wieść - po czasie kryzysu będziecie żyć w spokoju i dostatku. Będą burzliwe chwile ale wszystko winno wyjść na dobre Joasia - rydwan, gwiazda i wieża, symbol drogi - czeka cię burzliwy romans :)

Gość bratka1
Zuzanna-11.08. 1961.Co mnie czeka w najbliższej przyszłości?Proszę,proszę ,proszę....

Gość vikki.
a co z moim pytaniem ?

Gość mirabelka2q
Dorota 06.02.1994 Kamil 08.01.1991 czy on jest według mnie szczery i czy już zawsze będziemy razem?

Gość Nattt4555
Okej ;) Natalia 11.03.1995 Jak mi pójdzie na egzaminach końcowych w szkole ? Jak potoczą się moje relacje ze znajomymi ?

Gość gość
Jest Pani jeszcze??? Chciałabym zadać pytanie...

Gość gość
daria 18.07.88 grzesiek 1.02.86 czy nasze malzenstwo przetrwa