paulakp 0 Napisano Maj 3, 2013 jak w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 34646436eyryerye Napisano Maj 6, 2013 kup w edel optic. internetowo. maja najtaniej... ps. slabe wybierasz patrz na szkla. sa lepsze firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mid 0 Napisano Maj 6, 2013 Zależy czy mają to być okulary przeciwsłoneczne czy korekcyjne, bo w tych drugich szkła zależą już od zakładu optycznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adrianna Nowak 89 Napisano Lipiec 1, 2013 Okulary Diora będą bardzo drogie,nie lepiej wybrać coś równie dobrego tylko że tańszego? Jest taki sklep z okularami www.Stylion.pl zajrzyj tam, wiele osób go poleca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2014 Czy coś się zmieniło w tej kwestii? Nie chciałabym zamawiać przez Internet takich okularow, tylko zobaczyć i przymierzyć. Ktoś coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 15, 2014 Może w jakiejś galerii znajdziesz w markowych sklepach. Ja bym tak próbowała;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajnaokularnica Napisano Styczeń 15, 2014 Z tego co się orientuję to Fielmann zajmuje się sprzedażą okularów takich drogich i znanych marek, więc proponuję Ci się do niego przejść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fertds Napisano Czerwiec 29, 2015 Jakieś bardziej ekstrawaganckie okulary czy zegarki ja akurat najczęściej jestem w stanie znaleźć na stronie www.facebook.com/pages/Dobre-Replikipl/772442786125964. Tu jest dobrze zrealizowana obsługa, nie ma problemów jeśli chodzi o kontakt ze sprzedawcą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach