Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gfadsryjs

Dzisiaj dostalem taki oto sms od dziewczyny

Polecane posty

Gość Gfadsryjs

Na pytanie co robi odpowiedziala mi "zajadam sie japkami" ( jakby ktos nie wiedzial to chodzi o jablka ) :D Niektore dzoewczyny wymagaja od facetow wygladu Brada Pitta, kasy i dobrej pracy a oferuja w zamian iloraz inteligencji bliski zeru

Gość hehehe no z ortografią
nie najlepiej, ale za to może ma inne zalety hmmm ???

aha.. i mam nadzieje, ze powiesz jej to wprost, a nie obgadujesz na babskim forum ćwoku

Gość krystyna nie z gazowni
moze dobrze loda robi ;)

Gość dolonna
może ma dysleksje ja kiedyś miałam kumpele w pracy która jest rewelacyjna dziewczyną , fantastyczne poczucie humoru, można przy niej boki zrywać, fajna , szczupła, dużo gotuje natomiast robiła fatalne błedy np zamisat liceum pisała licełum skończyła studia

Gość typowe na babskim forum
jak facet robi błędy to jest skończonym kretynem ;) jak kobieta robi byki, ma dysleksje ;)

Gość zrobilam liuterowke
jestes bezczelny jak mozesz to pokazywac na forum

kit z tym czy ma czy nie ma dysleksji czy cokolwiek innego ... ale facet z nią pisze , a jak popełnia błąd od razu obgaduje na forum.. powiedz mi autorze co jest gorsze dziewczyna , ktora byc może nieswiadomie popełnia błędy ortograficzne, czy facet który obgaduje ją na forum ? dla mnie jesteś mięczakiem a nie facetem... ! po prostu pokaż jaja i powiedz jej, ze popełnia błędy. wtedy sama Ci powie czy ma z tym problem ( bo ma np. dysleksje) czy po prostu nigdy sie jej nie nauczyła... tępoku

Gość zrobilam liuterowke
jestes skaczym chamem

Gość świetny topik
na takie nudne popołudnie a tak przy okazji ;) dobre japka nie są złe :):):)

Gość obilam liuterowke
jem kisiel z ziemniakuf🖐️

Gość staradupa30
To tylko swiadczy o Tobie, że spotykasz sie z pustym lachonem :D dobrze chociaz obciaga? :P

Gość Niebiessskoooka,,
90% tematów na tym forum polega na wpisach kobiet opowiadających ze szczególami intymne problemy ich mężczyzn, wielkosc penisa i wszelkie ich osobiste problemy. Jakos nie spotkałam się z rekacją, że to żałosne opisywać prywatne sprawy nieswiadomych niczego facetów. I proszę, auto który podał przykład analfabetyzmu jakiejs panienki jest tępakiem, chamem i wogole jak on może publicznie pisać takie rzeczy:D:D:D:D Po prostu nie wierzę w to co czytam

Gość Gfadsryjs
Widze ze temat sie rozwinal :) ktos mi zarzucil ze nie powiedzialem jej tego wprost tylko ja obgaduje. Otoz nie, grzecznie jej zakomunikowalem ze na takim poziomie to nie bedziemy posac. Tylko ze ona nie zrozumiala aluzji :D :D :D tak sobie mysle ze wolalbym miec mniej urodziwa dziewczyne ale inteligentna niz takiego tluka

Gość Zbieram-_Slimaki
:D