Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkhdjashdbajdks,

Brak wytrysku

Polecane posty

Gość dkhdjashdbajdks,

Mam takie pytanie: czy jeśli dziewczyna robi loda to mężczyźnie zawsze jest dobrze? odczuwa przyjemność? Z poprzednim partnerem wystarczyła chwila i już tryskał...a z obecnym męcze się i męcze, nie jesteśmy razem długo, ale nigdy nie doprowadziłam go do orgazmu w ten sposób. Mogę to robić baardzo długo a orgazmu nie ma. Czy jemu wogóle sprawia t przyjemność? skoro nie ma wytrysku? Dodam,że mój partner dużo pije i czy to może być skutkiem braku wytrysku? mówi, że jest mu dobrze, ale czy to prawda? penis zawsze mu stoi jak tylko zaczne, ale nie ma wytrysku...Co o tym myslicie? Poradzcie cos.. Czy po alkoholu mężczyźni mają problemy z osiągnięciem orgazmu??? Proszę o odpis..

Twój amant był nabity jak szpadel. :/

Gość dkhdjashdbajdks,
No właśnie dużo pije, ale za każdym razem tak będzie jak nie będzie trzeźwy? Wszyscy mężczyźni tak mają?

Alko opóźnia wytrysk do tego stopnia,że czasami też nie mogę dojść

Gość OLD SPICE
Moim zdaniem kiepsko to robisz. Miałem ten problem z dwoma dziewczynami. Wydawało im się, że są w tym dobre a w rzeczywistości kaleczyły sztukę robienia laski... dosłownie... "zębami" ;p Jedna mogła robić "lodzika" godzinę i nic. Wargi spięte, język jak kołek, brała go zbyt płytko i od czasu do czasu zahaczała zębiskami. Na dziś nie mam tego problemu. Jak się moja mała przyssie to wystarcza 20 minut :p

Gość dkhdjashdbajdks,
Nie wiem co mam zrobić, już myślałam ze to moja wina :( ale nie wiem czy to nie przez ten alkohol... ? STrasznie głupio się czuje jak nie uda mi sie go doprowadzicdo orgazmu...

Gość bez wyrazu....
Daj sobie spokój z pijącym kochankiem. Wyobraź sobie, że zajdziesz w ciążę po pijaku. Dawn lub inny niedorozwój przyszłego dziecka mocno prawdopodobny.

Gość OLD SPICE
Dodam , że w stanie lekkiego upojenia :P alkoholowego, też mi się opóźnia strzał, czasami do tego stopnia, że na początku moja panna pytała czy dalej jest mi dobrze ;p ?

Gość dkhdjashdbajdks,
Właśnie zauważyłam, że on woli jak robie to mocniej. I jak to zauważyłam to robię to oczywiście tak, żeby mu się podobało.. To jak twoim zdaniem mam to robić?żeby było idealnie? może jakieś wskazówki. Pierwszy raz mam takiego partnera... zawsze było strasznie szybko, aż za szybko a teraz odwrotnie

Gość uffffffffffffffffffffffffffffk
ale jazda

Gość OLD SPICE
A to że dużo pije to nie problem. Ja też dużo piję, ale okazyjnie ;p

Gość śliwka 1990
20 ?????????????? długo haha mojemu mezowi starcza 5 minut

Gość dkhdjashdbajdks,
A na początku jak zaczęsliśmy się spotykać to było jeszcze gorzej, bo był tak pijany, że podczas zasypiał...i później przepraszał, że poprostu nie był w stanie. Czy to normalne?

Gość OLD SPICE
przyprowadź do domu jakąś doświadczoną i seksowną koleżankę i ona rozwieje Twoje wątpliwości, ew. pokaże Ci co i jak ;p

Gość dkhdjashdbajdks,
OLD SPICE a u ciebie przydarzyło się tak, że panna robiła ci dobrze a ty zasnąłeś? albo nie miałeś orgazmu a było ci dobrze? wogóle jak faceci odczuwają to? jest im przyjemnie nawet jeśli nie tryśnie? wiadomo, że nie aż tak jakby doszło do końca...ale czy to przyjemne jak panna się stara i pieści penisa?

Bzykasz się z nim pijanym? Nie osłabiaj ludzi...Co innego, gdybyście razem pili, ale jeśli tylko on i często...daj sobie spokój, dziewczyno. Zapach alkoholu Cię podnieca czy co?

Gość dkhdjashdbajdks,
nie no dzieki za rade wole bez kolezanki ;)

Gość dkhdjashdbajdks,
My jesteśmy w luźnym związku i jakoś tak wychodzi, że zawsze jest pod wpływem alko. Czy to normalne , że wtedy ma problem z dojściem? Wogole jeśli chłopak dużo pije to może mieć takie problemy?

Gość śliwka 1990
koleżanka to chyba nie rozwiązanie

Gość no po pijaku...
to ja bym nie miala na niego ochoty wcale :/

Gość dkhdjashdbajdks,
jeśli chodzi o oral to przeważnie na on leży, czasem też na on stoi a ja klęcze, lepiej chyba nawet jest jak on stoi wtedy czuje że chociaż mu dobrze...ale orgazmu nie ma? co ja mam zrobic? poradzcie mi? może to naprawde moja wina? :( juz siebie obwiniam i nie wiem sama ale skoro bylo by mu ze mna zle to chyba nie umawialby sie ze mna kolejny raz? jak myslicie? chyba skoro chociaz troche mu dobrze to dlatego ciagnie ta znajomosc dalej?

Gość no po pijaku...
kobieto szanuj się!! jak przychodzi pijany to z buta mu a nie mu loda robisz!!!

Gość dkhdjashdbajdks,
w sumie masz racje, ale co ja poradze jak sie zakochalam... :( powiedzcie mi tylko czy to normalne ze po pijaku tak jest? ze nie ma wytrysku? i czy facetowi podczas robienia loda jest chociaz troche przyjemnie jak nie ma orgazmu??? Bardzo prosze o odpis. Czy to tylko wytrysk powoduje ze mezczyznie jest dobrze????? Odpiszcie mi

Gość bez wyrazu....
To jest przecież chory, pijacki układ. Czy chcesz by taki facet był ojcem Twoich (waszych) dzieci????????????????

Gość dupa maryni .
ja popijam dużo i wytrysk mam