Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajdk3i2

Pokolenie przemądrzalców ?

Polecane posty

Gość Ajdk3i2

Czy też zauważyliście że czy to w necie na różnych forach internetowych czy w życiu realnym jest masa przemądrzałych gówniarzy który uważają się za Bóg wie kogo ? Ludzie w przedziale 15-20 lat zazwyczaj wielcy licealiści którzy rozumy pozjadali, znają się na wszystkim i wszystko wiedzą. Zauważyłem że w necie również cała zgraja pseudo krytyków którzy krytykują a to nową piosenkę, a to nowy film itp itd. Mam 27 lat i tak patrzę jak zachowują się młodzi ludzie i mnie to dziwi że oni wszędzie te dupy wciskają. Za moich czasów tego nie było a dzisiaj era chłamu i kiczu, ci którzy zazwyczaj nic nie potrafią zawsze wcisną dupę w odpowiednie miejsce a ciemna masa to łapie i kupuje.

Gość Ajdk3i2
jestem prawiczkiem,chociaż mama namawiała mnie na rozprawiczenie w swej przytulnej wilgotnej dziupli

Gość hey poland ;)
I do eat brains, really

Tu nawet nie chodzi o krytykę, tylko o styl życia; każdy chce być wyszczekany kozak i tyle. A zaczyna się już od kilkuletniego dziecka oglądającego na kablówce kretyńskie kreskówki z durnymi, zmanierowanymi dialogami (najlepiej jeszcze, jak takie dziecko wychowuje się w rodzinie, w której jest deficyt uwagi i wszyscy tylko drą na siebie ryje).

Gość Londynianka23
nie zauważyłam. jak wiedzą to mówią

Gość Rfrfderf
Tak znaja sie na wszystkim, wystarczy ze zobacza widokowke z Paryza a juz zachowuja sie jakby tam byli, ale to cecha Polakow, kompleksy, kompleksy, kompleksy