Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agngmgmgmg

Agnieszka Szulim będzie mówic jak nie zajść w ciąże

Polecane posty

Gość agngmgmgmg

na tvn style

lepiej zeby powiedziala o czyms na czym sie dobrze zna - jak powiekszyc sobie biust albo rozprostowac wlosy;-)

Gość jak nie zajść w ciąże to nawet
debil wie - wystarczy seksu nie uprawiać

Gość grillljj
powinna podawac adresy miejsc gdzie mozna zrobic aborcje

Gość a kto to A Szulim?
jakas byla prostytutka?

szulim to taka laska co bardzo chce byc pania z tv;-) chyba pracowala w programie o gotowaniu/sniadaniowym, i ciagle kogos krytykuje - np. panie spikerki , co jest normalne bo sama taka byla;-) jest szczupla wysoka i dobrze zrobiona i poza tym nic - dlatego moflaby mowic o tym na czym sie zna - jak dobrze wygladac przy uzyciu operacji plastycznych;-)

Gość a kto to A Szulim?
aaa to ta na ktora leci wojewodzki a konkretnie to leci pewnie na jej zderzaki :D bo nic godnego uwagi w niej nie widze.

moim zdaniem ona ma sporo zalet wizualnych - laska wie jak i gdzie co zooperowac , w prawdzie przez to wyglada jak cala armia tych od tego samego chirurga ale za to wizualnie ladnie (no rzecz gustu) ale niezle;-)

Gość njun niezalogg
Szulim ma już na twarzy etap wedrujacego botoksu Biję rekordy w szybkości reakcji klawiszem pilota, kiedy na nią trafiam.

raeczywiscie - widac jej tez ze miala usta operowane;-) na chiwle obecna wyglada apetycznie ale z arok juz penie nie bedzie;-)

Szulim? To ta co przyznala sie na wizji, ze pali trawke? I to ta, ktora zopeeowala sobie piersi, bo jej maz chcial, zeby miala wieksze? :D :D

ona sie nie prznala do niczego - bo nie wystepowala w charkterze oskarzonej;-) jakis kolo na nia napadl ze ponoc wie ze ona jara;-) z reszta co zlego jest w paleniu trawy?

Tak, potwierdziła na wizji ze pali trawe. Wiesz mnie to tam nie obchodzi kto sie czym narkotuzuje, ale bedac gospodynia porannego programu, ktory ogladaja dzieci i bablac o trawie... pomysl logicznie, choc raz. Nie wypada. Jesli wiesz na czym polega etyka prowadzacej. Szulim te etyke zlamala. I poniosla za to konsekwencje.

wlasnie ze ona nie potwierdzila niczego;-) jakis kolo na nia naskoczyl, ze twierdzi ze ona pali - pona temu zaprzeczyla. osobiscie uwazam ze promowanie tego watku przy sniadaniu szkodzui trawieniu;-)

Gość na swiecie moze i nic
zlego ale w polsce jest nielegalne 🖐️ oczywiscie nie palenie ale skads miala...

Gość Twarz po botoksie, usta po
przeróbce, cycki po przeróbce. tylko z tym mi się ta pani kojarzy. po co ładne dziewczyny, które nie potrzebowały by tego, robią takie ohydne rzeczy ze swoim wyglądem. jak się spojrzy na tę kobiete (szczególnie z lekkiego oddalenia) to jest już powoli maska botoksowa (taki charakterystyczny wygląd polików i ust, ble).

w pl jeste nielegalne? ok ale z tego co wiem ona zaprzeczyla, rownie dobrze mozna tak "oskazyc" wszystkich o wszystko - np. p[owiedziec jaroslawowi ze wali konia - a meczenie zwierzta podlega karze;/

"Twarz po botoksie, usta po przeróbce, cycki po przeróbce. tylko z tym mi się ta pani kojarzy. po co ładne dziewczyny, które nie potrzebowały by tego, robią takie ohydne rzeczy ze swoim wyglądem" xxxx bo to jets dazenie do uniformiazcji;/ ladnioe czy nie - pne po przerobkach robia sie bardzo podobne do siebie - trudno je czasem rozroznic , zwlaszcza ze podobnie sie tez ubieraja czy czesza

Gość na swiecie moze i nic
ale do walenia nie uzywa niczego nielegalnego :(

ale skad pomysl ze w ogole wali? skoro on zaprzeczy - to jest slowo przeciw slowu , anei zadne przyznanie sie;-)

Przyznala sie temu facetowi przed nagraniem. Za to juz w trakcie nagrania zaczela bezczelnie klamac. Tak. Uwazam, ze ten facet mial racje i ona zwyczajnie klamala. Poza tym uwazam ja za marna dziennikarzyne. Ona jeszcze w tym Pytaniu na sniadanie siedzi? Lubie Dorote Wellman jedynie i to wszystko. Jeszcze ta Patrycja Sadowska brrrr.... co za nieprzyjemna zołza!

"LaLiLLa Przyznala sie temu facetowi przed nagraniem. Za to juz w trakcie nagrania zaczela bezczelnie klamac. Tak. Uwazam, ze ten facet mial racje i ona zwyczajnie klamala" xxxxx mozliwe ze on to wymyslil bo potrzebowal rozglosu - wiec zrobil taki maly skandal;-) chodzi mi o to, ze nie wiesz ani nikt co pwoiedziala - albo ie powiedziala;-) xxx Poza tym uwazam ja za marna dziennikarzyne. Ona jeszcze w tym Pytaniu na sniadanie siedzi? Lubie Dorote Wellman jedynie i to wszystko. Jeszcze ta Patrycja Sadowska brrrr.... co za nieprzyjemna zołza! " xxxxx oj dorotka to strsznie zakompleksiona jest, do tego bywa wulgrana i jedzie po protokcjei - jej pocztki to radio do ktorego w liceum/studiach wkrecila ja matula;/ teraz na starosc babka sie uspokoila - a ze jest otyla i nieatrakcyjna dl asporej ilosci osob - to kobiety ja lubia , w przeciwnistwie do np. suzlim, bo ich nie drazni

Ja nie patrze na atrakcyjnosc. I to nie ja pisalam zazdrosnym tonem o Szulim i jej operacjach, tylko ty ;) Dorote lubie za bezpretensjonalnosc i dystans do siebie oraz poczucie humoru. Nie interesuje mnie kto jak zaczynal. Wazne, ze jest dobra w tym co robi i nie próbuje nasladowac kogos kim nie jest. Z Prokopem tworza udany duet. Poza tym chcialam zauwazyc ze nie ty decydujesz kogo zatrudniaja w programie sniadaniowym a kogo nie. To ze Dorota ma nadwage i nie wyglada jak Claudia Schiffer nie znaczy, ze trzeba ja wykopac z tv. Jest jedna z najlepszych a np. taka Szulim moglaby jej buty pastowac swoimi silikonami ;)

Gość Zuzanna Amelia & 5
13:57 [zgłoś do usunięcia] LaLiLLa Ja nie patrze na atrakcyjnosc. I to nie ja pisalam zazdrosnym tonem o Szulim i jej operacjach, /..../a np. taka Szulim moglaby jej buty pastowac swoimi silikonami ­ Chetnie podczytuje bo ciekawie piszecie

Gość dorota to spox babka
a nie jakies popiki gardiasy szulimy 🖐️

"LaLiLLa Ja nie patrze na atrakcyjnosc. I to nie ja pisalam zazdrosnym tonem o Szulim i jej operacjach, tylko ty " xxxx po co ty bieresz tak personalnie, hm? nie mialam na mysli ani siebie anie Ciebie;/ xxx Dorote lubie za bezpretensjonalnosc i dystans do siebie oraz poczucie humoru. Nie interesuje mnie kto jak zaczynal. Wazne, ze jest dobra w tym co robi i nie próbuje nasladowac kogos kim nie jest. Z Prokopem tworza udany duet. xxxx w porzadku;-) mi nie odpowiada ta laska - bo niczym sie nie wyroznia , pamietam jej programy gdzie zachowywala sie jak nastolatka - na mnie takie cos nie dziala, poza tym nie lubie ludzi wulgarnym - a ona sama sie przyznaje ze potrafi zwywyac kogos w pracy;/ interesuje mnie, w przeciwniestwie do Ciebie, bo cenie ludzi kt sami do czegos doslzi a nie wspieli sie po czyichs plecach;-) a i nie lubie jeszcze tych jej opowiesci o przyjazni z prokopem - on nigdy o niej nie wpsomina - a ona w kolko jacy to cudowni z nich przyjaciele;// xxx Poza tym chcialam zauwazyc ze nie ty decydujesz kogo zatrudniaja w programie sniadaniowym a kogo nie. xxxxx a tego akurat to nie wiesz czy nie wspoldecyduje o tym, co nie?;-) xxxx To ze Dorota ma nadwage i nie wyglada jak Claudia Schiffer nie znaczy, ze trzeba ja wykopac z tv. Jest jedna z najlepszych a np. taka Szulim moglaby jej buty pastowac swoimi silikonami " xxx nie jestem fanka szulim - ale ona nie ejste ani glupsza ani madrzejsza niz np. taka wellman - roznie je tylko to ze jedna sie podba facetom (i automatyczbie kobietom juz nie;-), oraz to ze jedna dostala prace z catsingu a druga z polecenia;-) smieszy mnie taka generalizacja ze jak ktos jest okropnie gruby to przy tym niebywale madry ( i odwrotnie) kilogramy na biodrach niujak sie maja do poziomu intelgencji;-)

Gość oczywiscie ze sie maja
bo gdyby wellamn miala takie IQ jak szulim to juz dawno by zrobila sobie odssysanie tluszczu balony i mordke. A tak nie jest

"oczywiscie ze sie maja bo gdyby wellamn miala takie IQ jak szulim to juz dawno by zrobila sobie odssysanie tluszczu balony i mordke. A tak nie jest" xxxx zauwazylam ze to jest powod dla ktorego ludzi lubia wellman - bo jest niedoskonala (mam tutaj na mysli jej nadwage). mi to tam dynda - nie jestem fanka zadnej z nich, ani anty-fanka, ale najczesciej jest tak ze ludzie nie lubia ludzi idealnych - wprzypadku kobiet - nie lub ia kobiet ktore wygladaja lepiej niz one ( i znowu nie uwazam zeby szulim byla sliczna - ale obstawiam ze moze podobac sie facetom), z kolei wellman ciagle sie chwlai ze sie podoba (slyszalam jak z duma opowidala ze ma naturalny biust;-) - ale stare powiedzienie: jak cie nikt nie chwali, pochwal sie sam;-) biust wellaman po prostu nikogo nie rusza i ludziom jest obojetne czy on naturakny, wypchany czy ulepiony;-) ;-)

Dziewczyno czy ty w ogole czytasz co piszesz? :o Najpierw mnie cytujesz i odpowiadasz na dany cytat. Potwm twierdzisz, ze nie o mnie jednak chodziło. Moze najpierw warto napisac do kogo kierujesz te swoje cytowanie? Do mnie, do siebie czy do Angeliny Jolie? Jest jeszcze cos takiego jak personalny gust. Mnie sie Szulim wizualnie nie podoba. Jest nieatrakcyjna. Wyglada jak nadmuchany pompon. Ale gdyby byla dobra dziennikarka to moze by jakos nadrobila. Nie jest jednak ani dobra ani ladna. Tylko ze to drugie nie ma dla mnie znaczenia. Jedni wchodza do Tv dzieki dmuchanym piersiom a inni dzieki mamusi. A jeszcze inni - ciezka praca. Co ci do tego? Skoncz fantazjowac ;) i nie mierz innych swoja miarka (to odnosnie komentarza, ze skoro jakas kobieta podoba sie facetom, to inne kobiety jej nie lubia). To mit. Skoncz zmyslac.

Gość oczywiscie ze sie maja
zadnej nadwagi nie mialem na mysli ale jej zdrowe podejscie do samej siebie.