Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zinnka

co dalej po diecie oczyszczajacej?

Polecane posty

Gość Zinnka

Witajcie. Czytam o krotkich dietach oczyszczajacych. Podoba mi sie 3-dniowa dieta jablkowa. I chce ja zastosowac. Ale nie moge sie doczytac co jesc juz "po". Macie jakies doswiadczenia w tym zakresie?

Witaj myslę, że kazda inna dietę możesz zastosować, albo dalej być na jabłkowej... tylko czy tak sie na dłużej tak da wytrzymac. Ja osobiscie przeszłabym na Duakna. Bedę tu zagladać. Może Ktoś pomoze inaczej. Trzymaj się...

Gość Zinnka
Dzieki. Bede czekac na porady. Mysle ze po 3-dniowej diecie trzeba bedzie sie bardzo pilnowac, zeby nie bylo problemow zoladkowych.

Gość Olcia Dubicka
Najlepiej jest zacząć zdrowo się odżywiać, bez żadnych śmieciowych posiłków, słodyczy itp... Ja tak zaczęłam jedzenie jak najmniej przetworzone, zdrowe, bogate w witaminy i minerały. A do samego odchudzania dodałam jeszcze tabletki odchudzające Forever Slim, można je kupić na allegro. Poleciła mi je kobieta której opiekuję się dziećmi a równocześnie zaraziła mnie zdrową dietą. I tak już jadę 5 tygodni i już 20 kilogramów mniej ;)

Gość leeenaaaa
Przestań już z tą reklamą, ta nachalność wręcz zniechęca mnie do zakupu.

Gość dzizaz dziewczyno
dubicka powtarzasz się z tą ściemą :o

Gość Zinnka
Zgadzam sie z wami, bez sensu jest polaczenie zdrowego sposoby zywienia z tabletkami, czyli chemia. Z jednej strony oczyszcza sie organizm i dostarcza zdrowych produktow, a z drugiej truje. Reklamodawcow zegnamy:) Wracajac do zasadniczego tematu, to chodzi mi o to, co jesc zaraz po diecie oczyszczajace, aby nie nabawic sie rozstroju zoladka. Czytalam ze nie wolno w pierwszych dwoch dniach jesc swiezych warzyw, a soki tylko rozcienczone. Czy macie z tym jakies doswiadczenia?