Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kadogie

Tanie implanty zębów warto ?

Polecane posty

Gość gość
To idź do dr. Marii Stenki. Świetna jest. Ja polecam, bo od lat leczy mi zęby i mam jeden implant który mi robiła, jak poprzedni lekarz tak spaprał, że już nie dało się uratować...

Gość beatawasyl
Jestem tego samego zdania co poprzedniczka - nie warto oszczędzać! To jest rzecz którą robimy na całe życie i powinien się zająć tym fachowiec. Od lat moimi zębami opiekuję się klinika Soldent. Niestety miałam przykry wypadek i utraciłam dwa zęby. Znam tą klinikę, wiem, że na prawdę dbają o pacjenta i bardzo solidnie wykonują swoją pracę, ale byłam niesamowicie zaskoczona jak przyjęli mnie zaraz po wypadku i tego samego dnia miałam już nowe zęby!! Strasznym uczuciem było ich nie mieć. Wstawianie implantów bylo dla mnie dodatkowo bezbolesne, moglam juz normalnie zjesc kolacje po wszystkim. Jestem im niesamowicie wdzięczna!! Pozdrawiam

Gość tojakochanie
Generalnie moim zdaniem nie warto. Wiele oczywiście zależy od tego, w jakiej technologii jest wykonany implant, jakie ma mocowanie itp. Jak w życiu, tańsze rzeczy są gorszej jakości. Jak ja byłam na konsultacji u siebie u protetyka to właśnie mi to uświadomił. Doktor Tomasz Falkowski (stom), jak by ktoś potrzebował, warto się zgłosić. Co do implantu – lepiej zainwestować, takie ejst moje zdanie.

Gość Kazimlew
nie każdy ma być zainwestować, ja jako emeryt nie miałem tylu piniędzy by zapłaić za implanty po 5 tys zł, dlatego zdecydowałem się na implanty w promocji w centrum w Międzyborowie, jestem już miesiąc po zabiegu i wszystko w porządku, zabieg bardzo profesjonalnie wykonany, było bezstresowo, bezboleśnie, więc nie zawsze taniej oznacza gorzej, co oczywiście nie bardzo się podoba tym, którzy myślą tylko o zarobku

Gość gość
Dobre implanty z dobrych materiałów kosztują. Ale można je zrobić lepiej lub gorzej, więc warto poszukać dobrego specjalisty. Polecam dr. Dawida Stenkę. Świetny stomatolog i implantolog.

Gość gość
Ceny implantów sa różne. Można tez wybierać, dentysta doradzi. Ważne jest, aby stomatolog był też implantologiem. Ja rekomenduję dr. Marię Stenkę z Wilanowa.

Gość gość
Tak, dr Maria jest super specjalistka. Robiła mi implant szóstki, wszystko gra! Polecam klinikę dr Stenki.

Gość gość
Treaz maja promocję na implantację w tej klinicę www.dental-med.pl Moim zdaniem za taką cen to warto.

Gość gość
Cena w dużej mierze odzwierciedla jakość dlatego na siłe też bym nie oszczędzała. Ja byłam w gabinecie www.rojekdental.pl i mam zrobiony doskonały implant który niczym się nie wyróżnia.

Gość gość
No nie wiem. Nie zdecydowałabym się na implanty takie jak barszcz. Jednak na jakość trzeba zapłacić. Ja mam dwa implanty, robiłam tutaj http://artdenta.pl/contact.html i jestem zachwycona efektem. Koszt wcale nie był wygórowany jak na taką super jakość, a efekty są genialne!

Gość gość
Implanty mają Ci posłużyć lata więc nie należy na nich zbytnio oszczędzać. Lepiej dołożyć i być naprawdę zadowolonym z efektu. Ja miałam robione implanty w http://www.hercka.pl/ i jestem mega zadowolona. Nie widać żadnej różnicy.

Gość gość
Ja uważam, że implanty to inwestycja na lata, więc warto szukać gabinetu i lekarza nie pod kątem niskiej ceny, ale pod kątem jakości! Ja sama przymierzam się do takiego zabiegu i wybrałam klinikę Luxdentica, http://luxdentica.pl i pana dra Wilisowskiego, który ma świetne opinie i z tego co o nim czytałam, to także olbrzymie doświadczenie. Uważam, że jest to i tak zabieg nietani, więc kilkaset złotych różnicy nie robi, choć oczywiście jest to jakaś kwota, no ale w perspektywie inwestycji długofalowej, to lepiej chyba dołożyć niż za rok lub dwa mieć problem?

Gość gość
Implanty to poważna sprawa, inwestycja w siebie na długie lata, dlatego ja kierowałam sie przede wszystkim jakoscią i dobrymi opiniami o klinice. Implanty miałam robione tutaj http://artdenta.pl/ i mogę polecić osobom zainteresowanym z Warszawy i okolic. Super profesjonalny gabinet, doskonala jakość usług, miło i sympatycznie.

Gość gość
implanty powinny byc przede wszystkim dobrej jakosci, a nie tanie. Nie ma co sie kierowac cena. Wybierz dobrego stomatologa jak http://www.stomatologiarodzinna.net/ i niech tam zaproponuja ci dobre implanty zebow

Gość gość
Zgadzam się z przedmówcą. Jak chcesz mieć dobrze zrobione implanty zębowe to idź do gabinetu stomatologicznego www.ortodentis.pl w Łomiankach

Gość gość
Sama robiłam implant zębowy w gabinecie www.stomatologiaraszewska.pl w Pabianicach i stawiałam w pierwszej kolejności na jakość

Gość gość
nie czytaj w necie, bo jest zawalony opiniami "marketingu szeptanego", który opłacają duże kliniki i firmy, więc opinie "tani to zły" nie są wiarygodne, pytaj prywatnie znajomych, wybieraj dentystów którzy wstawiaja dużo implantów, ceny samych implantów są zblizone, tylko dentyści i kliniki zarabiają różnie

Gość gość
rób będziesz zadowolony

Gość gość
tanie implanty zębów? Serio? Skoro i tak już inwestujesz to nie lepiej w coś porządnego, co posłuży ci do końca życia? Poza tym na dobre implanty zazwyczaj masz gwarancję... poszukaj lepiej porządnego dentysty na https://www.pkt.pl/ w swojej okolicy i nie szczędź na zębach

Gość Joannakriera
Absolutnie nie warto! U mnie w miescie robią w dość tanich cenach i postanowiłam się najpierw zorientować jak to wygląda i jakie są ceny. Uważam ze to inwestycja. Widziałam sporo opinii o klinice Soldent. Możecie coś więcej o nich powiedziec? Wydają się być bardzo porządnym miejscem

Gość gość
Lekarz z Poznania, który zajmuje się właśnie implantami i rzeczywiście jest w tym temacie fachowcem - http://www.newdentclinic.pl/alaa-eljamal Wyceny implantów są naprawdę bardzo różne w zależności od miasta i placówki. Wszędzie widać bardzo duże różnice.

Gość gość
Moim zdaniem warto inwestować w implanty, które Ci będą super służyły latami. Co tanie to drogie, pamiętaj :) Mogę Ci polecić Fabdent, http://www.fabdent.pl/uslugi/implantologia, ja tam wstawiałam implanty, jestem bardzo, bardzo zadowolona z efektów :)

Gość gość
natrafiłem na forum takie, ale nic konkretnego implanty.fora.pl

Gość gość
Myślę, że jeśli już decydujesz się na implanty, powinieneś to zrobić u doświadczonego stomatologa, w profesjonalnej klinice. Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić http://www.dentalpark-krakow.pl. Pozdrawiam

Gość gość
Ja się przymierzam do implanta ale na pewno nie będę kierować się ceną, bo chcę mieć to zrobione raz a dobrze. Jestem z Krakowa i z tego co się orientowałam to najlepsze opinie pod kątem implantologii ma dr Wilisowski z kliniki Luxdentica. Czytałam opinie na różnych forach i na znanym lekarzu i myślę, że to do niego się wybiorę. Nie orientowałam się dokładnie, jak się przedstawia różnica w cenie między Luxdenticą a innymi klinikami, ale myślę, że jest porównywalnie, a jednak implantolog z dużym doświadczeniem.

Gość kajka11111
Ja 3,5roku temu robiłam 2 implanty w medykdent u doktora Sukiennickiego, to są tanie implanty, jestem zadowolona, nic się nie dzieje, wszczepiony implant nie prześwituje mi przez dziąsło, ja sama nie widzę najmniejszej różnicy poza moimi zębami a implantami. Doktor odpowiada na maile i odbiera swój prywatny nr tel nawet gdy ma dzień wolny od pracy. Po wszczepieniu implantów (miałam 2 od razu, dolna szczęka) nie byłam nawet opuchnięta i wszystko ładnie i szybko się wygoiło. Jeżeli masz kasę to płać 5, 6 tyś za jeden implant z koroną, mnie nie było stać, więc po wielu tygodniach przeszukiwania forum internetowego wybrałam właśnie medykdent. Nie mam powikłań, nie odczuwam wcale implantów, nic nie dzieję się z dziąsłem, zęby myję 4, 5 razy dziennie, po każdym posiłku używam nici dentystycznej, a rano i wieczorem pomyciu zębów używam płynu colgate lub listerine, gdy nie mam kasy to kupuję płyn do płukania jamy ustnej z biedronki i też nic mi się nie dzieje.

Gość kara321
Ja chyba też nie ryzykowałabym z tańszymi implantami. W końcu to inwestycja na lata. Bałabym się, że się po prostu rozsypie po jakimś czasie. Jak już robić implanty to porządnie, u dobrych specjalistów. Zerknij sobie z resztą tutaj http://dentalnobile.pl/baza-wiedzy/implanty-chirurgia/ . Trochę na pewno Ci rozjaśni sytuację :)