Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez mysle

Ogladacie vlogi Marceliny z Dubaju?

Polecane posty

Gość ja tez mysle

Co o niej sadzicie? Ja na poczatku obejrzalam pare jej filmikow, ale do cholery ile mozna? Teraz to juz chyba ponad stowe tych filmikow nakrecila, a wszystkie takie same - palmy, slonce, restauracja, kawiarnia, zakupy... troche monotematyczne i nudne sie to zrobilo

Gość alaaaaaaa
To przestan ogladac,jaki problem?Moze nie ma nic innego do powiedzenia...

Gość jahshsh
Nagrywa fajne filmiki. A znacie jeszcze jakieś emigrantki ktore prowadzą vlogi?

Gość glad to be here
nie ogladam zadnych vlogow i nie mam zamiaru

Gość ja tez mysle
Jesli ktos sie decyduje na nakrecanie vloga to musi sie postarac zeby nie zanudzic juz istniejacych widzow. Na poczatku Marcelinie przybylo duzo widzow, miala ponad 5000 subow na YouTube. Tak sie podniecila z tego powodu, ze nawet utworzyla fan page na fejsie. Ale ok. Filmiki dalej nagrywala i jednak tyle miesiecy i wszystko takie samo. Dubaj jest piekny, to wiemy, ale teraz to juz zrobilo sie takie cos w stylu: o popatrz, taki ladny budynek, a tu taka ladna restauracja. .. Zdecydowanie lepiej nagrywa Szogun. Polak mieszkajacy w US. Zreszta bardzo czesto podrozuje i nie nagrywa tylko i wylacznie o US. Mozna sobie wpisac w google Szogun vlog YouTube. Jeszcze ta laska z Singapuru prowadzi vlogi. Nazywa sie Azjatycki Cukier. Ale ona raczej o kosmetykach azjatyckich opowiada i o tym jak Azjatki sie ubieraja. Wiec jej vlog nie jest turystyczny. Wiem ze jeszcze byl vlog bodajze Nowakow z Australii, ale nie jestem pewna czy nazywaja sie Nowak czy Nowakowscy.

Gość jhbhjh
Szogun juz nie mieszka w USA niestety, ale czasami będzie jeździł po swiecie. Ja się tam cieszę że Marcelina chociaż coś nagrywa, inaczej nic bym nie wiedziała o tamtym zakątku świata. Szkoda ze nie ma nikogo kto by po polsku nagrywał filmiki np z Ameryki pd i Afryki.

Gość ja tez mysle
Szoguna juz nie ma w Stanach? Myslalam, ze on tam na stale byl? To gdzie teraz z zona mieszkaja?

Gość do wyzej--
wejdz sobie na szoguna,to sie dowiesz!Ja uwazam,ze jest nudny od dluzszego czasu :/

Gość ja tez mysle
Nie chce mi sie teraz wchodzic na Tube i szukac jego filmikow po to zeby dowiedziec sie gdzie teraz mieszka :/ jesli dla ciebie to zbyt skomplikowane, zeby napisac gdzie mieszka, to po co w ogole odpisywalas? :o

Gość mieszka w Polsce
lelum polelum :/