Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala 1278

Przerwa w tabletkach antykoncepcyjnych a krwotoczna okres i mocnymi skurczami

Polecane posty

Gość lala 1278

Może wy mi pomożecie bo juz kompletnie nie wiem co mi jest ;( Zrobiłam sobie przerwę w braniu tabletek anty.. dostałam okres, tylko że to nie był okres takie jak miałam nawet przed braniem tabletek anty. bo teraz to już sama nie wiem co się dzieje ze mną i nie wyrabiam bo to przypomina tak jakby "krwotok"(jakby to powiedzieć leje sie niesamowicie ze mnie ze nie nadążam wręcz) i to już prawie 5 dnień a do tego bóle na dole brzucha tak jakbym dostawała silnych skurczy .:( Pomóżcie mi co to może być ;(

sa to skutki uboczne odstawienia tab - tylko ze u Ciebie 5 dzien okres jest obfity wiec idz do lekarza ! albo chociaz zadzwon i pogadaj z lekarzem ja tak mialam po odstawieniu tabletek tylko ze 2 pierwsze dni mialam taki krwotok (jak siadalam na sedes to lalo sie zemnie !!!) potem 3,4 i 5 dnia krwawienie bylo mniejsze - kazdy organizm jest inny wiec moze u Ciebie to trwa dluzej ale przy takim krwotoku mozna stracic zaduzo krwi wiec trzeba pogadac o tym z lekarzem

Gość nadworny_błazen
no cóż, rozje.bałaś swój idealny naturalny mechanizm sztucznymi hormonami to się nie dziw a chociaż nabzykałaś się w ten czas brania, by obecny nędzny stan usprawiedliwić ? masz miłe wspomnienia ? zresztą nie martw się: gin zaleci oczywiście kontynuowanie tabletek i pojedzie dzięki temu na kanary a u Ciebie następna w kolejności będzie wątroba już niedługo :) buźka !

haha to zes teraz napisalas ! a co powiesz na to ze nap ja bralam tabletki temu bo moj ''idealny narutalny mechanizm'' mnie zawodzil ? i byl tak idealny ze okres mialam calutki czas ! przez pare dobrych miesiecy :/ niektorzy ludzie nie biora tabletek temu bo chca sie bzykac bez gumki a temu bo ten ''idalny naturalny mechanizm'' wcale nie jest taki idalny

Gość lala 1278
Ja tabletki miałam przepisanie głownie na zmiejszenie bóli bo gdy wcześniej miałam okres to musiałam brać ketonale i nospy forte a i czasem to nie pomagało .