Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hi hi hi hi...

co sądzicie o imieniu Monika?

Polecane posty

Gość hi hi hi hi...

jak w temacie. mi się bardzo podoba, chciałabym tak nazwać córkę ale wszytskie Moniki jakie znam są dziwaczne.

Gość juka_juka.
proste, normalne imie.

Gość a ja mam w nosie
Moja najlepsza przyjaciółka ma na imie Monika, zwariowana to ona jest ale na pewno nie dziwaczna ;)

Gość podsumowaniem0o
Nie nie i nie. Nie krzywdz dziecka. Ją mam w rodzinie i jest to leń do pracy nie chce się jej.

Gość rób po swojemu i tyle
charakter nie zależy od imienia...znam 4 moniki-każda inna

Gość tez mam Monike
to imię ma zasadniczą zaletę - jest proste i międzynarodowe, praktycznie w każdym języku wymawia się tak samo a pisze bardzo podobnie. Dobrze mi się też kojarzy bo miałam dobrą koleżankę o tym imieniu. Imię nie świadczy o charakterze.

Gość Aabbdtgjwjgjmjtajtja
Matko,tylko nie monika!podpisuje sie rekami i nogami pod tym ze moniki to k u r w y!!!jedna zniszczyla mi i mezowi zycie,i wszystkie jakie potem poznalam czy znalam ze slyszenia to szmaty!jak tylko kolezanka jakas opowiadala,ze np.jakas jej odbila chlopaka,czy podrywala meza i tego typu historie,pytalam tylko"miala na imie monika?"a te "skad wiesz?znasz ja?",ja na to,ze nie,ale z 99% prawdopodobienstwem z opisu mozna stwierdzic jak ma taka na imie,znam lub slyszalam o kilkunastu takich monikach w bliskim otoczeniu,szmaty niesamowite,jestem na nie uczulona,poznalam kiedys jedna,wydawala sie ok,ale jak powiedziala,jak ma na imie,zrazilam sie,ostatecznie jednak sie zakumplowalysmy,ale nadalam jej ksywke i tak do niej mowilam-nigdy po imieniu,czasem,gdy mi sie wyrwalo,to az mnie ciarki przechodzily,jak uslyszalam to cholerne imie z wlasnych ust,prosze,daj dziecku inne imie!!!

Gość a co ma imię
Do charakteru? Do nie imię kształtuje charakter dziecka tylko to jak wychowują je rodzice. Mi sie to imię podoba. Ładne, proste i teraz raczej rzadko nadawane dzieciom. Nie słuchaj opinii że Moniki są takie czy jakie. Każdemu inne imię sie źle kojarzy. Ja znam Lilka Monik i jakoś są w porządku. Tak samo jak mówią że Nikola to patologia- ja znam dwie i obie są z porządnych rodzin..

Gość moja babcia miała tak na imię
:) co do dziś budzi duże zdziwienie;) mnie się dobrze kojarzy:) 4 maja były imieniny Moniki

Gość hi hi hi hi...
mi się imię podoba, samo w sobie ale znam 4 Moniki i wszystkie są jakieś dziwne... zamknięte w sobie, leniwe, materialistki i takei mało przyjacielskie. zastanawiam sie czy to przypadek czy imię ma faktycznie jakiś wpływ na osobowość.

Gość jestem Monikaaa
mam na imie Monika,jestem wysoką zgrabna blondynka, nie jestem ani dziwaczna ani leniwa ani dziwka ani nie zniszczyłam mezowi zycia :) bardzo lubie swoje imie, wiekszosc znajomych mówi do mnie Monia :)

Gość do mamy bruna
twoj Bruno to rzeczywisie ma modne imie:D Okropne,z brudasem sie kojarzy. jak moznadac dziecku na imie BRUNO??? Ja bym psa nawet tak nie nazwala... Brunus!do domu,na kolacjum chodz!:D Bruneczko,brudasku ty jeden nasz kochany:D:D)

Gość 67yuj
" mam na imie Monika,jestem wysoką zgrabna blondynka" akurat taki wpis świadczy tylko o tym że jesteś pusta.

Gość cjolerka jasna :)
ooo coś w tym jest Znam kilka Monik i każda gorsza, rzeczywiscie szmaty, puszczalskie za kase, leniwe, tepawe i intrygantki. Cholera, szok, coś z tym imieniem nie tak. Podam przyklad jednej z nich, po 30tce sporo, rzadko kiedy pracowala uczciwie, najchetniej utrzymanka bogatego faceta, jak sie postarzala to jakis klub nocny i swiecenie dupskiem i cyckami, zlodziejka!! lubi lusksusowe rzeczy, ale nie chce sie jej pracowac. uwielbia cudzych mezow ! no kurwa jakich malo :D

Gość jestem Monikaaa
67yuj pusta?? po prostu tak wygladam, wiec co mam napisac ze jestem grubym pasztetem jak tu ktos napisał?? :D pusty jest ten kto ocenia kogokolwiek po samym imieniu

Gość PRL komuna
jedzie mi latami 70tymi: -renata -monika -wioletta -mariola -jarek,mirek,irek,czarek:P i królowa komuny JOLANTA

Gość PRL komuna
żanetka anetka wioletka moniczka iwonka

Gość PRL komuna
chcesz miec sentymentalne imię? proszę danusia. komuna w wydaniu jurandowskim, troche historii, sliczne zdrobnienie.

Gość ja tez nie krajowa
ja tez znam kilka Monik..... A wiecie w czym problem?to mamusie wlasnie puszczalskie,przystrojnisie,dziweczki tak nazywaja swoje corki MONISIA:D a wtedy taka rosnie,po mamusi,na kurewke. Nikolcia,Monisia,Amelusia...

Gość ja tez nie krajowa
PRL komuna-:D:Da sie posmialam. U nas akurat Jola nie rzadzila, Agnieszka i Katarzyna za to....ile ja w klasie mialam Ag i Kasiek i Gosiek! a jedna Aga byla the best:Agnieszka Watroba:D

Gość jukyjhkuyk
jak moja mama byla w ciazy to twierdziala ze jak bedzie miec trzecią córke to jej da Monika, ale ja, moja siostra i moj tata powiedzielismy: o nie, nigdy w zyciu :) takie brzydkie imie. na szczescie urodził sie braciszek

Gość Moniczka Mozg Do Sloiczka
Hej, ja tez jestem Monika. Nie jestem ani jakos szczegolnie glupia, ani puszczalska ani leniwa, ani tez nastawiona materialistycznie. Mozna to samo powiedziec o kazdym imieniu, na pewno znajda sie osoby ktore znaja Anny, Katarzyny i Mariole ktore przykladem szlachetnym nie swieca. Dodam jeszcze ze mialam w liceum chyba 5 Monik w roczniku i z tych tylko jedna byla niesympatyczna. Na prawde charakter nie ma wiele wspolnego z imieniem, a imie lubie.

Gość hakuna matattaaaaaa
Hahahha cos w tym jest! Mojej kolezanki maz mial kochanke. Jak juz sie wszystko wydalo, lacznie z tym kim ta kochanka jest, okazalo sie ze miala na imie Monika 🖐️

Gość Pacz
Wszystkie moniku ktore znam to k*

Gość ewka34
Najładniejsze imię dla dziewczynki to MARTA. Moja córcia ma 11lat i nigdy nie żałowałam , że dałam jej takie imię. Nigdy nie wychodzi z mody i pasuje w każdym wieku.

Gość tylko nie marta !!!!!! haha
marta to morta czyli po prostu smierc, rozni sie tylko jedna literka a wlasciwie "haczykiem" od literki a.