Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hi hi hi hi...

co sądzicie o imieniu Monika?

Polecane posty

Gość gtrhgtrhgtrhr
marta narta jak dla mnie beznadiejne

Gość a ja dalabym corce
Madzia, ale nigdy napewno nie monika, w podstawowce chodzila ze mna jedna monika do szkoly(zaczela sie malowac i farbowac wlosy w 4 podstawowce i wogole najwieksza dupodajka w miasteczku-chyba kazdy ja tam mial) a teraz znam druga szmate o tym imieniu.. straszna manipulantka, falszywa lajza z niej niemilosiernie..maz ja kopnal w dupe to teraz od 5 lat ma konto na kazdym portalu randkowym i jakos nikt sie nia na dluzej nie zainteresowal..bo poza wygladem ma zwyczajnie zjebany charakteer

Gość do jestem Monika
brak ci skromności po prostu kobieto. a pusta jesteś swoją drogą bo każdy wie że imię nie ma nic wspólnego z wyglądem, wygląd to geny!!! a imię i jego wpływ na osobowość.... coś tu już jest na rzeczy.

Gość ja__janka
"Nikolcia,Monisia,Amelusia..." no moim zdaniem Monika to nie grupa Nikol i Amelek...

Gość JaMonikaJa
Jestem szczęśliwą posiadaczką tego imienia i przyznam, że bardzo je lubię :) Za dzieciaka przeklinałam rodziców za to, że mi takie imię wymyślili, ale przyzwyczaiłam się do niego i nie wyobrażam sobie bym mogła nosić inne. Przykro czytać te wszystkie komentarze, bo świadczą one o schematycznym myśleniu. Każdy Mateusz zdradza, Krzysiu to kryptogej, Mariola to prostytutka, itp. Dla mnie jest to tyle samo warte, co charakteryzowanie osób po znaku zodiaku :) Pierdoła, pierdoła i jeszcze raz- pierdoła! Nie mniej jednak poczułam się urażona tymi wszystkimi wpisami. Więc tuż po przedstawieniu swojego imienia zasługuję na to, by mi splunąć w twarz czy mam czekać aż padnie propozycja ceny za godzinny numerek? Znam kilka Monik, ale o żadnej nie mogę zbyt wiele powiedzieć. Na pewno są to kobiety bardzo pewne siebie i znające swoją wartość. Siebie także mogę ocenić na + i staram się robić to najobiektywniej jak potrafię. Jestem osobą ambitną, uparcie dążącą do celu, uczciwą, lojalną, wierną, pracowitą. Kocham literaturę, sztukę i eksperymenty kulinarne. Gram na fortepianie, maluję obrazy olejne, jeżdżę konno. Dodam jeszcze ciekawostkę dla tych, co nazywają Moniki kurwami :) tak, bywam kurwą, ale tylko dla mojego mężczyzny. Moim zdaniem niektórzy udowodnili, że nie imię świadczy o człowieku, ale ludzka zaściankowość, głupota i prymitywizm nie wpływają korzystnie na ocenę całego społeczeństwa. Pozdrawia dumna ze swojego imienia Monika.

Gość fionnkkkaaa
a ja mam córkę Monikę, ma 5 lat. Mam nadzieję że nie wyrośnie na puszczalską itp :)

Gość dddxxx
Monika to najfajniejsze imie jakie można dac dziewczynce :) ja mam 2 letnią córeczkę Monikę i sis też Monika :D jak bym mogła, to drugiej córce też bym tak dała na imię :P ale druga ma na imię Amelka :D

Gość imie tylko dla tych...
ktorym sie podoba ;-)

Gość jbghj>>>
monika się bzyka

Gość goraca jak rura wydechowa :P
To czy jakas laska jest puszczalska czy nie,nie zalezy od imienia,ludzie w jakich Wy czasach zyjecie ze myslicie w ten sposob? A Monika to bardzo fajne imie,znam dwie ,jedna juz dorosla a druga ma 14 lat(corka znajomej) A tak na marginesie bedac w szkole sredniej znalam dwie Aleksandry i obie delikatnie mowiac lubily ten sport...I co idac Waszym tokiem myslenia wszystkie Aleksandry to puszczalskie lafiryndy? Kazda dziewczyna obojetnie jakie imie nosi moze sie szmacic.

Gość kuningatar
Ja mam na imie Monika. Puszczalska nie jestem ale....jestem egoistka - liczy sie dla mnie jedynie moja rodzina, przyjaciele, znajomi. Obcy mnie nie obchodza, nie lituje sie nad nimi. Jestem zlosliwa :D a jak ktos wlezie mi na przyslowiowy odcisk to gnebie do trzeciego pokolenia ,-) - czyli jestem zawzieta. Jestem rozpuszczona bo od dziecka zylam w dobrych warunkach materialnych ale nauczona jestem rowniez ciezkiej pracy. Nie lituje sie nad leniami i guzik obchodzi mnie co len ma na swoje usprawiedliwienie. Posiadamy z mezem dosc znaczne zasoby finansowe :D ale dzielimy sie jedynie ze zwierzetami - schronisko. Tego nauczone sa rowniez moje dzieci wiec rosnie nastepne pokolenie podobnych do mnie (chociaz nie Moniki i nawet nie dziewczyny :D) Uwielbiam podroze i nie mam najmniejszych wyrzutow sumienia, ze ja leze pod palma a ktos gloduje - jestem nieczula :D Wytwarzam miedzy soba a obcymi pewien rodzaj dystansu - jestem wyniosla :D Do tego wszystkiego nie mozna mnie zranic bo obcy ludzie i ich zdanie mnie nie obchodzi, lekcewaze ich a przyjaciol wybieram bardzo starannie - podobni do mnie, chociaz w gronie naszym nie ma drugiej Moniki :D A ogolnie, przyzwyczailam sie do tego imienia i nie chcialabym miec innego :D

Gość dsnjdfbds
okropne

Gość Ja mam Anna
a jestem jakmta wasza Monika straszna

Gość trzeba się przyzwy
Ja nazwałam córcię Milena. Rozważaliśmy imiona Monika i Marta ale w rezultacie nazwaliśmy Milenka.

Gość do kuningatar
no właśnie... idealnie oceniłaś Moniki ja też takie znam... zimne i wyniosłe... kurczę... zaczynam wierzyć że coś w tym imieniu jest...

Gość masters
Monika - k***a i jeszcze raz k***a

Gość gość
Moniki to fajne laski :-)

Gość gość
alkoholiczka

Gość gość
falyszwe kur**

Gość gość
monika matka sw Augustyna piękne imie.... a modlila się o nawrócenie syna kupe lat i się wymodkila ze stal się swiety...

Gość gość
jedno z najgorszych imion żeńskich. Jak moja mama była w 3 ciąży to mówiła że jak będzie miała trzecią córkę to jej da Monika. Ja z siostrą i tatą kategorycznie się temu sprzeciwiliśmy, nikomu z nas się to imię nie poodbało. Na szczęście urodził się brat :)

Gość Moniak Sabinak
f**k :-/ ale pierdy. Jestem Moniką i mam gdzieś Wasze opinie. Ktoś, kto ocenia człowieka po imieniu powinnien się trzepnąć w beret i to porządnie. Szkoda słow na upośledzenie umysłowe!!! hehehehe

Gość gość
Mam wnuczkę Monikie jest śliczna modra pracowita a jeśli ktoś posadziła negatywnie imię Monika to prawdopodobnie według siebie !!