Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z bachorami na wieś

ledwo się ciepło zrobiło od świtu do nocy darcia bachorów zza oknem

Polecane posty

Gość z bachorami na wieś

wytrzymać nie idzie ,piski ,wrzaski , dzwonki od rowerków ,piłki ,płacze dzicz totalna ! z psem nie sposób przejść bo trzeba uważać żeby jakiś gnojek jadący na oślep na swoim trójkołowym rumaku na was nie wpadł , trzeba psa na ręce wziąć bo zaraz go gnojarstwo oblepia ,a jak pies zaszczeka to matczyna morda niczym karabin snajpera z 10 piętra się wyłania i kurvvami strzela. Dramat te dzisiejsze dzieci ,porzygać się można , na wieś z tym niewychowanym gnojarstwem albo las kupić i tam niech mordy drą ,a nie cywilizowanym ludziom pod oknami ,a jak pies zaszczeka to już mega afera bo "tu są dzieci" w pizdzie mam te wasze dzieci

Gość paląca (zioło)
mnie też to wkurza ,mam za oknem plac zabaw , nie daje rady pracować ,a pracuje w domu , rozwydrzone te dzieci okrutnie

Gość mięsny jeż Ty go gruba zjesz
to wypieprzaj dziadowko na bezludna wyspe:) bezplodna i bezdzietna kwoko

Gość zielony knotek
gdzie ty mieszkasz? przy placu zabaw czy przy przedszkolu?

Gość ula której znowu ukradli nick
22:25 [zgłoś do usunięcia]żona lesera a ja w pi**zie mam twojego kundla i mam nadzieje że mój syn go j**nie zdrowo kamieniem w ten rozszczekany ryj x oto odpowiedz matki polki

Gość z bachorami na wieś
akurat mam dzieci ,dwoje ,już w szkole średniej tylko że one są normalne , nigdy im nie pozwalałam na darcia i dokuczanie zwierzętom i racja powinnam sie wyprowadzić bo ta patologia ludzkie pojęcie przechodzi,matki z papierochami bo nie pracują całymi dniami siedzą na ławkach i rozprawiają o konsystencji rzygowin swoich pociech

Tobie przeszkadzają dzieci, a może sąsiadom przeszkadza Twój szczekający pies? Ogarnij się człowieku, dzieci to dzieci, też byłeś kiedyś takim bachorem i wkurwiałeś sąsiadów. To tak jakbyś próbował zabronić swojemu psu szczekać.

Gość dobrzeciradzeaniezle
ja to tylko tym dzieciom wspolczuje

Gość jestem zdołowana i tyle
mój pies nie lubi dzieci ,tak ma i już , a u mnie w klatce same dzieci drzwi w drzwi , to samo na podwórku , też przejść nie mogę bo on szczeka i się rwie ,a jak wiadomo to ty właścicielu masz uważac a nie rodzice dziecka

Gość pipla
Bachorem to Ciebie nazywali jak byłaś mała głupia pizdo a dzieciaczki do ty zostaw w spokoju mam nadzieje że Ciebie i tego twojego kundla z błotem zrównają te małe niczego winne istotki poraniona na muzg babo!!!

Gość jestem zdołowana i tyle
ja jestem bardzo egoistyczna ,no tak mnie ludzie nauczyli i powiem tak ,pies sobie może przeszkadzać innym ,ale mnie nie może nikt przeszkadzać ,wiem hipokryzja ,ale od was ludzi wzięta

Gość ula której znowu ukradli nick
2:37 [zgłoś do usunięcia]pipla Bachorem to Ciebie nazywali jak byłaś mała głupia pi**o a dzieciaczki do ty zostaw w spokoju mam nadzieje że Ciebie i tego twojego kundla z błotem zrównają te małe niczego winne istotki poraniona na muzg babo!!! x kolejna odpowiedz na kafeteri t.j forum "mądrych kobiet" Jak możesz zle życzyc bogu ducha winnemu psu ?

Gość pradziadki łan najt
nie lubie dzieci, ale jak cie wkurzają to sama zabieraj doope na wieś. takie uroki mieszkania w bloku

Gość ja bym od razu powiedziała
popieram !!

Gość pipla
wiadoma sprawa że to właścićele psów powinni uważać żęby dzieciaków nie zagryzły albo wścieklizną nie zaraziły a dziecią dajcie się wyszaleć na tym polega dziecięcy świat bez problemów wy też kiedyś byliście dziecimi i najwidoczniej było to dawno dawno temu skoro nie pamiętacie swojego dzieciństwa

Gość z bachorami na wieś
no uroki uroki ,dlatego coraz intensywniej myślę o przeprowadzce bo przecież święte dzieci ,świętych matek nigdy nie będą wychowywane a co najwyżej uchowane pod blokiem

Gość mięsny jeż Ty go gruba zjesz
autorko bo ty masz cioty a nie dzieci, zapchlone cioty siedzace cicho jak myszy pod iotla, to wypaczenie i choroba psychiczna

Też niecierpię tych bachorów, dzieci powinny być dobrze wychowane, a nie drzeć się jak opętane :o.

Gość rtrrrrtt
rwe

Gość tehtrhh
gvfd

Gość pipla
dobrze że ty jesteś taka mądra wyzywając wszystkie bogu winnemu dzieci sama zastanów się jaki temat rozpoczynasz a nawsi to ty byś chciała mieszkać ale nie stać Cię na mieszkanie czy dom w tak pięknych okolicach

Gość MartynaMMM
To chyba w bradzo patologicznym srodowisku mieszkasz.u mnie na osiedlu duzo dzieci i spokojnie.

Gość pipla
taka mądra jeste a sama wyzywasz boku winne dzieci a od wiosek to się odwal pewnie zazdrość dupe Ci ściska że niestać Cię na działkę czy dom w tak pięknych miejscach

Gość pipla
pewnie dokucza dziecią lub szczuje ich psem a potem zgania wszystko na dzieci które chcą się poprostu wyszaleć puki są małe żal mi takich ludzi pewnie rodzice ich nie kochali a teraz swoje psychiczne urojenia prubują wyżyć na dzieciach

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,.,.
jak wiadomo to ty właścicielu masz uważac a nie rodzice dziecka>>dobrze ze nie masz dzieciorow bo ty nad prostym psem zapanowac nie potrafisz. twoje dzieciory to by dopiero sie darly.

Gość ! Terenia !
Rodzice tych gnojów powinni ich zdrowo sprać po dup­skach za to, że drą japy od rana do wieczora, zero kultury :O

Gość offerma
:D

Gość weqwewqewqe
ten mniejszy spokój latem to jest wg mnie najgorszy minus tej pory roku, bo poza tym sa same plusy, no i komary, muchy

Gość lencia sandra
i kleszcze , wysyp jest tego dziadostwa