Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Mam 12 pytań!

Polecane posty

1.Jak wygram w totolotka w myślenicach to muszę jechać do Krakowa czy mogę w punkcie lotka w myślenicach podać nr konta i czekać na pieniądze. 2.Co robić by robić ale żeby się nie narobić? 3.Ile posiłków jesz w ciągu dnia? 4.Czy ktoś mnie lubi? 5.Czy ktoś mnie nie lubi? 6.Dlaczego nie ma w tym kraju pracy? 7.Dlaczego w tym kraju tak mało płacą? 8.Dlaczego są same umowy o dzieło i umowy zlecenie? 9.Dlaczego pracodawcy są na tyle bezczelni że na staż z urzędu pracy pytają ludzi do 25 roku życia o doświadczenie? 10.Dlaczego urząd pracy nie dał w tym roku gminom pieniędzy na roboty publiczne? 11.Dlaczego prace interwencyjne również wymagają doświadczenia albo pracodawcy biorą na 2 tygodnie bezpłatnej próby? 12.Dlaczego broniliście przede mną firmy wawel S.A w Dobczycach

No to cześć ;) ad. 1. Najpierw wygraj :P ad. 2. Dobre pytanie. Zapytaj Ferdka Kiepskiego ;) ad. 3. Zależy od nasilenia głodu. Czasami 2, a czasami i 5. ad. 4. Na pewno :) ad. 5. I don't know. Ale myślę, że to, że by nas wszyscy lubili, niekoniecznie musiałoby o nas dobrze świadczyć. ad. 6. Pytanie do naszego "kochanego" rządu. ad. 7. Patrz pkt 6 ad. 8. To chyba się wiąże ad. 9. I to chyba też. Jest w kim przebierać. Ale może niegłupim pomysłem będzie wolontariat na studiach. ad. 10. To pewnie pkt 6. ad. 11. A tego nie wiem. ad. 12. ????

Gość Stiw Dżobs
Lubię Michalki z wawelu

Gość kurdeczko
a ja mam jedno pytanie: co dizsiaj jadlas :)

PYTANIE 13 - Miałam taki świetny internet który 24 h na dobe szybko działał a teraz mam w play. 3 dni działał szybko a teraz chodzi powoli dlaczego? Co do wawelu to tam chyba są robaki w cukierkach

Zupa pomidorowa x 2 razy Kotlet schabowy, ziemniaczki i kapustka x 2 razy Zupa ogórkowa x 2 razy Devolay z frytkami oraz surówka z marchwii, buraczki polane sosem chilii x 2 razy Kurczak z rożna Pizza z serem, szynką i pieczarkami oraz ketchupem x 10 razy Kebab - 10 razy Czekolady mila x 10 razy Czekolady bąbolady alpen gold 10 razy Pączki 50 X razy Kanapki z szynką - 40 sztuk Oraz 10 paczek chipsów lays paprykowych i pepsi 2 litry i jeden tiger

To mięsko i słodycze w jednym :P

Zjedz jeszcze trochę...po co się głodzić :P

Narazie mam batony: milki weye, góralki, twixy, knopersy, snickersy, liony pod biurkiem i to zajadam.

Gość jkhjkhkh
ja lubie

co lubisz? Każdy ma prawo wyboru do lubienia danych obiadów, słodyczy, seriali czy szamponów. Nikomu nie zabronie. Dobranoc bo usypiam przed ekranem.