Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysle o tym troche

Czy poszlybyscie na wesele z facetem starszym o 12 lat?

Polecane posty

Gość mysle o tym troche

Do tego, mowiac delikatnie, niezbyt pieknym. Jest to moj dobry znajomy. Ja jestem sama i niestety nikt inny z moich znajomych nie jest sam, wiec nie mam zbytnio wyboru. Mowilam kolezance, ze moge isc sama, ale nie chce o tym slyszec (argumentujac to faktem, ze nie chce zebym sie nudzila i wspominala zle jej wesele). Ja mam 25lat a on 37.

Gość daj fotke
jak mi sie spodobasz to mogr z tobą isc na to wesele.

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,.,.
tys mloda i pewnie niebrzydka skoro chce z toba isc, on stary i brzydki ale za to tys glupia bo pytasz na forum o takei rzeczy a on moze nie wiec byc moze sie bedziecie jakos na tym weselu uzupelniac.

Gość a!
A teraz czas na foto bez szopa.;-)

Gość nie plakalam z tego powodu :)
pieke "brownie" :)

Gość Mayaku
W tym wieku to już żadna różnica, choć Ja przy moim facecie wyglądam jak nastolatka, i ludzie lubią gadać, szczęki na tych wstrętnych mordach im opadają na ziemię, jak się dowiadują że między nami jest dużo mniej lat niż myślą. Pytanie zadałaś debilne, widać jesteś małowartościowa, więc nie odpowiem. Wolę szpetnego ale zajebistego człowieka niż piękną nicość.

Gość niezbyt piekny nie znaczy,ze
brzydki.Stary nie jest. Autorka mimo,ze ma 25 lat moze wygladac starzej od niego.Moze tez byc brzydka,wiec to tylko takie gdybanie:D

Gość ljoiiiiiihhh
Troche to dziecinne z twojej strony, takie pytania zadawac. Idziesz z nim jako ze znajomym, a nie chlopakiem, wiec do z tego, ze jest starszy I nie za piekny.

Gość Luki28021988
Ja też nie mam zabardzo z kim iść więc może razem pójdziemy dodam że mam 25 lat i jestem szczupłym niewysokim facetem. Jak jesteś zainteresowana to napisz do mnie to mój mail luki28021988@wp.pl

Gość Avinacini
Pewnie, ze tak. Skoro jest to Twoj znajomy to nie zastanawiaj sie. Chyba lepiej jest isc z kims kogo znasz niz na sile szukac bylekogo. Poza tym 12lat roznicy to jeszcze nie taka tragedia. Idziecie sie bawic, a nie kochac czy na pokaz mody. Powodzenia!

Gość oioi
oj tam, najwyżej Cię obgadają że przyprowadziłaś staruszka albo sponsora

Gość Gartykalo
hoopsa