Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sajena88

KAŻDA ZE SWOJA DIETĄ-WSPIERANIE SIĘ WZAJEMNIE :)

Polecane posty

Gość szczupla na lato
caly czas nie biegam moze tak 1-2 min marszu

Gość szczupla na lato
nie ma za co

Czesc dziewczyny, zauwazylyscie jakies zmiany w obwodach? Jakie macie wymiary?

Gość matyldamotylek333
siemka Ja od tygodnia zaczęłam być na diecie kapuścianej :) i jzu widzę efekty w 4 dni schudłam 5 kg :)

Gość szczupla na lato
JA ZA POL GODZINY IDE BIEGAC... BRAKOWALO MI BIEGANIA

Ja już po ćwiczeniach podłogowych i skakance- niestety skakanka sprawiła że nie poszłam biegać i chodaka też nie zrobiłam, kolano ma widocznie dosyć, zostaje posmarować, zawinąć w bandaż i modlić się żeby jutro było na chodzie:( ehh zła jestem bo myślałam że uda mi się wypełnić plan w 100% a tu jak nie urok to wiadomo co:O No nic, jutro będzie nowy dzień;) Idę się zbańkować, przynajmniej pozbędę się cellulitu do końca:) Do jutra:*

Mała56 jeszcze nie wiem ile mi zeszło i czy coś zeszło bo dopiero w piątek będę się mierzyć jeżeli chodzi o wagę to2kgw dol o ile to wagi nie była pomyłka bo ona już stara jest. Ale ogólnie czuje się lżejsza. U mnie się dziś pogoda poprawiła popołudniu więc wyskoczyłam na godz na rowerek. Dietke trzymam nadal:-) miłego wieczoru wam życzę

Gość szczupla na lato
witajcie ja juz po bieganiu... dzis 50min w ciagu dnia 3 duze kubki czerwonej herbaty, a teraz dwa duze kubki herbaty figura forever. milego wieczoru:*:*pa

Gość szczupla na lato
witajcie ja juz po sniadaniu 3 chrupkie pieczywa z serem bialym, pomidorem,szczypiorkiem:) ide zrobic sobie czerwona herbate buziaki pa

czesc dziewczyny, ja wczoraj bylam jeszcze raz na godz cwiczyc, dzis sie zwazylam i tylko 0,5 kg mniej....ehh:( liczylam chociaz na 1 kg po tygodniu, ale coz sie dziwic, skoro nie trzymalam sie diety w weekend....ja tam sie nie mierze, moja miara sa spodnie i spodenki, w ktore chce wejsc:D nie sa z rozciagajacego sie materialu, wiec po nich bede widziala czy cos sie rusza...wiem, ze jak sie cwiczy, to waga nawet moze stac w miejscu, ale cm moga leciec :) jutro przymiarka hehe zebym chociaz sie w nie dopiela :P U mnie straszne chmury, a mam zamiar zaraz isc na godzine cwiczyc...mam nadzieje, ze sie nie rozpada... Udanego dnia zycze wszystkim :)

Dziobry Ja na śniadanie znowu 2 kanapki z obkładem + pomidor, na drugie banan i winogrona a teraz czekam na obiad- biust koguta i burdel z warzyw Poćwiczyłam chodaka i własne ćwiczenia na brzuch pół godzinki, byłam już na długim spacerze ale szykuje się drugi bo pies marudny i trzeba go wyszczotkować, no ale to bo obiedzie. Sajena- spójrz na to tak że jesteś o pół kilograma bliżej celu, gdybyś nie działała czas i tak by upłynął;) Gratuluję zresztą bo ładnie się trzymasz;) a dzięki ćwiczeniom szybciej zobaczysz efekty w lustrze i w ciuchach a wagą się nie przejmuj, przecież nie masz na czole wypisane ile ważysz za to każdy widzi jak wyglądasz;)

Bawaria, ty to umiesz czlowieka podniesc na duchu :) jestem tez juz po cwiczeniach, 45min tym razem, bo musialam leciec obiad robic mezowi...ja niestety musze obejsc sie smakiem :( popijam sobie wode i staram sie jak najmniej probowac czy juz gotowe hehe :p Kolo 16 znowu mykam na silownie :)

sajena:) miło że mogłam dodać otuchy:) na podwieczorek był jogurt mały naturalny z siemieniem, otrębami, kokosem i łyżeczką proszku do napoju izotonicznego:P

Gość szczupla na lato
witajcie:) na obiad mialam ryz z marchewka i gotowane udko z kurczaka:* wszystko gotowane:) po 20 bieganie wlasnie pije 3 duzy kubek czerwonej herbaty:) milego wieczoru buziaki

Gość szczupla na lato
dzis biegalam 50min

Hey dziewczęta:) Ja po owsiance i przy kawce;) Piękny dzień dzisiaj :) Pozdrawiam:*

Gość szczupla na lato
witajcie:) piekny dzien:) śniadanie 3 chrupkie pieczywa z serem kanapkowym, pomidorem kubek kawy na drugie sniadanie to samo co nasniadanie na aobiad ryz z marchewka:) za mna juz 1l czerwonej herbaty milego dnia

Hejka :) no pogoda swietna :) ja na sniadanie zjadlam kromke chleba (tak za mna chodzil...) juz jestem po 1 godzinie cwiczen, koncze robic obiad i lece jeszcze na godzinke :) po tygodniu cwiczen widze malutkie efekty :D boxczki mniejsze i spodenki dopinam :D to mnie bardziej mobilizuje do cwiczen, 2 godz dziennie juz mi malo :D Buziaki :*

Hej dziewczyny ja właśnie wcinam misję płatkó musli z naturalnym jogurtem. No u mnie też dziś ładna pogoda rowerek już zaliczony i ćwiczenia też :-)miłego dnia wam życzę

Na obiad indyk gotowany i świeże warzywa, na podwieczorek kefir ze śmieciami;) Idę na spacerniak a potem cała reszta burdelu:D

Hej dziewczyny wczoraj się ważyłam i jest 4kg mniej od wagi wyjściowej :-)zaraz będę sobie przygotowywać śniadanie jajka i 2 kawałki razowego później ćwiczenia i pewnie rower bo u mnie jest ładna pogoda jest:-) trzymajcie się miłego dnia

Witam:) Już po śniadaniu- omlet owsiany z dżemem i po godzinnym spacerze Miłego dnia:)

leara-gratuluje spadku na wadze :) ja wczoraj zaliczylam 3 godz cwiczen, zasnelam potem nawet nie wiem kiedy hehe:) zaraz spadam na godzinke na silownie, potem na 2 godz tak jak wczoraj :) Ja sie nawet nie waze, bo jestem przed @ .... Milego dnia :)

Już po ćwiczeniach i po rowerze jestem. :-)dobrze że taka ładna pogoda to przynajmniej człowiek aż ma ochotę się ruszać. Dziś jeszcze zalicze spacer do miasta na zakupy i wieczorny wypad na piwo tylko w moim wydaniu to nie będzie piwo a raczej woda z cytryna :-) sajena cieszę się że spadku wagi ale jeszcze bardziej z tego że nie jem słodycz i nie jem wieczorami co było u mnie kiedyś na porządku dziennym - niestety.

kolejna godzina na silowni za mna....mialam zamiar byc 2 godz.ale tak slonko daje, ze nie szlo wytrzymac...coz 3 godzine zalicze pod wieczor:)