Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzannaaaaaaa25

ZDRADA MĘŻA Z OPIEKUNKĄ DZIECKA

Polecane posty

Gość zuzannaaaaaaa25

Pracuję na drugie zmiany. W tym czasie pzrzychodziła niania do mojego 2letniego synka. Siedziała z nim do 19. Mąż z pracy wraca o godzinie 18 . Przez godzinę więc byli razem w domu. Ona podawała mu obiad przygotowany przeze mnie (mąż potrafi przypalić wodę). tydzień temu wróciłam wcześniej z pracy bo zle sie poczułam. No i nakryłam ich w niedwuznacznej sytuacji. Mąż całował piersi tej zdziry a ona siedziała na nim okrakiem!!!!!!! Męża pogoniłam z domu z hukiem. Przestroga dla ninnych kobiet. Nie zatrudniajcie młodych studentek do dziecka. Jestem załamana ,

Gość lolekkk
"trudne sprawy"

Gość .ipa ze hoho
o kurde ja bym nigdy młodej nie zatrudniła, najlepiej jakaś pania ok 50

Gość 33 lata, Warszawa
tak tak tak:D

ahh czyli kazda mloda opiekunka jest fe bo Tobie to sie przytrafilo. Coz za polaczkowe myslenie... ja bylam opiekunką w wieku 21 lat i do glowy by mi nie przyszlo by sie wieszać na mężu. Swoją drogą, opiekunka??? hah ! Skoro Twoj mąż mial Cie gdzies w Twoim wlasnym domu, przy Twoim wlasnym dziecku ( bo ta siksa nie musiala myslec za niego, ona nie miala niczego do stracenia) to sie zastanow gdzie i w ilu jeszcze moczył jak był poza domem.

Gość zuzannaaaaaaa25
życie to nie glupi serial... Ból jest nie do wytrzymania czasem :(

Gość plum894375
Fajny mąż. Powiedz, czego się spodziewałaś wychodząc za faceta, który nawet nie potrafi sobie samodzielnie odgrzać obiadu? Już nawet nie ugotować, ale ODGRZAĆ...:o Dla mnie dno.

Gość zuzannaaaaaaa25
nigdy nie podejrzewałabym mężą o zdradę. On jest poważnym facetem, bankowcem. To co zobaczyłam to był szok! Wątpie by wcześniej mnie zdradzał... Poprostu nadarzyła sie okazja, dziewczyna pewnie zagięła parol na mojego męża a facet to facet :(

Gość opopopopoo
a czy w tej bajce byl jeszcze smok?

Gość zuzannaaaaaaa25
plum894375 co z tego że nie umie nawet odgrzać? On nie uczył sie nigdy gotować. matka mu gotowała, potem jadał w restauracjach no a potem poznał mnie

Gość urzekla mnie twoja historia he
:D

Gość plum894375
Poza tym jak mozna było wpaść na pomysł, by jakaś młoda dziewczyna podawała mężowi codziennie obiad:o

Gość sfsagfasgasg
sadasadgadg

Gość tez zatrudniam studentke, ale
mam zaufanie. poza tym jest tak ze maz sam nigdy z nia nie byl. Ja ja rozliczam, maz ja tylko widzi wtedy gdy przychodzi. Z pracy zazwyczaj wracamy razem.

Gość Bruneetka
Hej jestem opiekunką sytuacja jest bardzo ciężka, bo chłopak załatwił mi pracę u swojego szefa, chłopakowi zależy na dobrych relacjach z szefem dobrze tam zarabia, mi też dużo płaci za pracę na pół etatu (jego żona nie pracuje), ale ewidentnie widzę, że próbuje się przystawiać do mnie np. mówi, że jego żona nie ma takich cudnych długich włosów i zerka znacząco , ja udaję, że nie zauważam jego podrywów jestem oschła do niego, chłopakowi boję się powiedzieć, bo on bardzo podziwia swojego szefa i nie chcę też zepsuć między nimi relacji co robić?????

Gość Bruneetka
Preczytałam wsystkie wpisy i śmiać mi się z chce z takich typu "dziewczyna zagięła parol na mojego męża" po co młodej dziewczynie stary zgred podrywający inne za plecami

Gość gość
Dla kasy jak niania dziecka Grzegorza Ciechowskiego i Potockiej ?

Gość gość
JA PRACOWAŁAM JAKO OPIEKUNKA TZN DORABIAŁAM SOBIE W WIEKU LAT 21 i nigdy nie stwarzałam sytuacji prowokujących ani ojciec dziecka , mimo że byłam z nim i dzieckiem czasem w domu bez obecności matki Ale powiem jedno po prostu ja mam rozum w głowie i on też miał rozum w głowie !!!! Jak ktoś ma głupiego męża i jakąś k u r e w s k ą opiekunkę to już jego problem ale nie uogólniajcie że wszystkie studentki opiekujące się dzieckiem to k u r w y bo tak nie jest !!! A często młodsza opiekunka nawiąże lepszy kontakt z dzieckiem i jest sprawniejsza fizycznie do biegania za maluszkiem ..... Choć oczywiście nie mówię , ze kobieta w wieku lat 50 jest gorszą opiekunką - oczywiście że może być super opiekunką Ale chyba najważniejsze jest jakiego wy macie męża skoro ktoś ma lubiącego ku r w y to zdradzi cię z opiekunką k u r w ą i z każdą inna w innym miejscu tyle w temacie

Gość gość
ja również w kilka lat temu pracowałąm jako opiekunka do dziecka, i naprawde są różni ludzie i różne sytuacje jednak sama nigdy nie prowokowałam sytuacji, ani rozmów nic w tym stylu co mogłoby zachęcić drugą stronę, kiedyś nawet był pan z 2 dzieci bardzo dobry samotny człowiek, gdybym pozwoliła na pewno coś by zaistniało jednak to my tworzymy rzeczywiśtość, jak suka nie da to pies nie ma szans, opiekunki, studentki inne panienki które wchodzą w rodzine tym bardziej gdzie są dzieci to poprostu tanie młode k***wki które w przyszłości dokładnie będą zbierać to co zasiały, bo nie ma siły życie się zemści

Gość gość
ja również w kilka lat temu pracowałąm jako opiekunka do dziecka, i naprawde są różni ludzie i różne sytuacje jednak sama nigdy nie prowokowałam sytuacji, ani rozmów nic w tym stylu co mogłoby zachęcić drugą stronę, kiedyś nawet był pan z 2 dzieci bardzo dobry samotny człowiek, gdybym pozwoliła na pewno coś by zaistniało jednak to my tworzymy rzeczywiśtość, jak suka nie da to pies nie ma szans, opiekunki, studentki inne panienki które wchodzą w rodzine tym bardziej gdzie są dzieci to poprostu tanie młode k***wki które w przyszłości dokładnie będą zbierać to co zasiały, bo nie ma siły życie się zemści

Gość gignger85
Niania - nagadala mojemu partnerowi ze go zdradzam a ten glupi jej uwierzyl. nawet pomogla mu sie spakowac. kiedt wrocilam z pracy jego juz nie bylo. Niania przez ten caly czas udawala jak bardzo mi wspolczuje, widziala jak za nim placze. Teraz wydalo sie ze przez okres 2 miesiecy jak staralam sie o wyprostowanie naszego zwiazku bo chcialam zeby wrocil ona zostala pomalu ode mnie odizolowywana bo zaczelam miec dziwne przeczucie. nie prosilam ja do dzieci a bardziej angazowalam mojego partnera aby sie nimi zajal. Ona z zazdrosci powiedziala mi ze z nim spala - On sie przyznal ale powiedzial ze poszedl po rozum do glowy i zrozumial ze on miala w tym wszystkim swoj cel. zerwal z nia kontakty a ja nie wiem co mam robic. przez ten caly czas chcialam zeby wrocil do domu a teraz sciska mnie w sercu jak o Niej pomysle.

Gość gość
Nie ostrzegaj tylko zastanów się. To była najlepsza decyzja, dowiedziałaś się jakiego ku*wiarza masz w domu, wolałabyś nie wiedzieć? Szkoda tylko, że tak późno.

Gość gość
a ja mysle ze temat to sciema - bo jezeli autorka nakryla meza z opiekunka pomiedzy 18 a 19 to przepraszam - co wtedy robilo dwuletnie dziecko, bo nikt mi nie wmowi ze grzecznie spalo przed 19......

Gość gość
Bylam niania studentka i w zyciu z oblesnym ojcem tego dziecka ktorego pilnowalam nie wdalabym sie w romans