Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masywne udka

Masywne uda, pokazać?

Polecane posty

Gość dfsttertr89
loszka z masywnymi udzichami i nosi cały czas legginsy? makabra jak te dzisiejsze laski nie potrafią się ubrać.. załóż sukienkę/spódnicę zamiast podkreslać wielki zad legginsami i marzyć o noszeniu szortów ledwo zakrywających doopę..

Gość Pablo 83
Witaj (nie)normalna:* Co takiego w sobie masz nie wiem ale intrygujesz mnie i kusisz z każdym zdaniem od nowa i coraz bardziej. Przez Ciebie nie zasnę tak szybko spoglądając oczami wyobraźni nie tylko w te oczy i nie tylko spoglądając.

Gość Pablo 83
Akurat mojej wyobraźni nie możesz kontrolować i czegokolwiek jej zabraniać :P możesz jedynie ją pobudzać i to doskonale Ci się udaje.

Gość Pablo 83
Niemniej jednak mile jest Twoje przyzwolenie wiec i proszę o inne związane z udami. Pokaż mi więc i swoje uda;*

o nie, wszystkiego ode mnie nie dostaniesz. będę stawiać opór :P uwielbiam powalczyć, a jeszcze bardziej przegrać po takiej walce.

Gość Pablo 83
Dobrej nocy i kolorowych, fascynujących i namiętnych snów;) Może spotkamy się w świecie naszych fantazji.

Gość masywne udka
Chyba temat rozwinął się w tym kierunku co nie powinien. W sumie zadałam głupie pytanie, bo przecież sama powinnam chodzić tak, by czuć się świetnie sama ze sobą..

Gość mam_ochote
Ależ takie uda są po to by przyduszać faceta w ekstazie podczas minetki oraz by zakleszczać faceta przy klasyku, by za szybko nie wyszedł ! Idealne ! Co Ty chcesz w nich zmieniać ? Przecież 80% facetów w wieku reprodukcyjnym bez namysłu rzuciłoby się na Beyonce. Więc wiesz... ubierz spodenki i uciekaj ! :D

Gość masywne udka
Dzięki :D

Gość masywne udka
ile tu fanów masywnych udek ;)