Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laandrynkowa mija

Co zonaci mysla o swoich kochankach i ani slowa o moderatorach:-)

Polecane posty

Gość tak sobie tlumacz
landrynkowa , baltimora , tak juz prawie zawsze bedzie .Szczegolnie ze strony kobiet, bo facet nazwie dziwka , jezeli to dotyczy jego kobiety ,ktora go zdradzila, dla obcych bedzie lagodniejszy. Widzisz , nawet jak ktos nowy wchodzi na temat , nie doczyta dokladnie waszych historii,a wystarczy mu to ze piszesz ze jestes kochanka zeby wyciagnac wnioski . Jedno slowo ,a wystarczy. Zdrada zawsze bedze zle postrzegana .

Tak sobie tlumacz Wiem.I baltimore zapewne tez.Dlatego nie chwalimy się tym i nie oglaszamy calemu swiatu.No.Poza forum.Bo tu mozna anonimowo wyrzucic z siebie tego molika ktory w nas siedzi. Hehehehe Jezyk z rynsztoka? Mam wrazenie ze kilka stron temu to ty nazwalas mnie niecenzuralnymi epitetami?

Gość matacz,.,.,.,.
he he he to zapluta pskudna , z nadwagą i oblesnym wygladam baba , ją za kochankenikt nie zechce , stad tyle w niej jadu i złosci .:)

Gość matacz,.,.,.,.
nie podnosci głąby :) tylko w pasku adresu zmiecie ostanią cyfre z 0 na 1

Gość florecita
matacz ile Ty masz lat piszac takie teskty na temat osoby ktora nie znasz niedojrzaly dupek z Ciebie

Matacz Twoj sposob dziala jak wpisuje te jedynke w telefonie.Jak probuje zrobic to samo na kompie wyskakuje ze nie odnaleziono strony.

Gość poiuytrtyuiol
co taka ciszA?

Gość wertyuiolkjx
ja nigdy nie wybacze zdrady

Gość hehehe...
Nie użyłam ani jednego wulgaryzmu, bo to nie w moim stylu. " Łajdactwo" , "puszczalska" to nie są określenia niecenzuralne, a do sytuacji autorki i jej popleczników pasują jak ulał...:P O, widzę, że pan matacz się rozwinął ...czyżby się obraził za "łeb siwieje-zad szaleje"? Cóż, prawda boli...;)

Gość alaska , ale goraca
pewnie ,ze matacz sie obrazil , szczegolnie za to ,ze ,,obrzydliwi ,, az zabral glos w dyskusji

@hehehe... Twoja postawa jest niezlomna i z pewnoscia budzi szacunek. Opowiedz mi prosze trochę wiecej o sobie, o tym jak wygląda twoje zycie. Jakimi zasadami kierowalas sie do tej pory.jakim normom i wartoscią holdowalas. Taka proba opisu wlasiwej drogi przez pietnowanie czyichs wad jest z zasady maloefektywna. Jestem przekonany, ze landryne i jej bande bardziej przekona lektura twoich zyciowych osiągnięć wraz z jasnym zaznaczeniem, ze jest to mozliwe tylko wtedy jezeli podążą za swiatlem ktore do tej pory tobie jedynie dane bylo oglądac. Jezeli rzeczywiscie jest tak, ze jako jedna z niewielu posiadasz dar widzenia prawdy, to bylobu zaprzeczeniem twojej postawy, ktorą nam probujesz tutaj przedstawic, gdybys nie zechciala nam go objawic. Zapewniam cie, ze jako pierwszy spakuje plecak i pojde za toba. Wyslij mi tylko swoje nagie zdjecie, twarz musi byc zakryta.

Gość hehehe...
Jasne, że brnąć...żeby wdać się z Tobą w polemikę musiałabym zniżyć się do Twojego poziomu a po lekturze Twoich postów nie zamierzam:) No, pojechałeś szyderą i co? Lepiej Ci ? Z wulgarnymi erotomanami nie dyskutuję, mam wstręt taki jakiś, wybacz...:P

Gość tak sobie tlumacz
a po co ci jej nada sylwetka ? Czy wy myslicie ,ze tylko otyle osoby maja kregoslup moralny albo takie a nie inne poglady dotyczace zdrady i prowadzenia sie ? Ze tak pisza , bo nikt ich nie chce? Moj znajomy mial romans z babka trzy razy grubsza od zony i podobno brzydsza , tak ludzie mowia( nie oceniam ) i co ??? Zatkalo ? Na dodatek kolezanka zony.

Gość tak sobie tlumacz
**naga

Hehehehe Wulgarne erotomany ,narkomany ,trawe palą !!! Hehehehe -ale masz smaka na koootasa :)?

Może i Wam jest z nimi dobrze, czujecie adrenalinę, macie chwilowego pocieszyciela, jesteście podekscytowane - przecież przerabiałam to, wiem, jak to smakuje...ale to do niczego nie prowadzi. Cel jest jasny - ale minie kilka dni i potrzeby znów się pojawiają. Do tego wszystko trzeba w sobie tłumić, tym nie można dzielić się ze światem. A sposobów na produkcję adrenaliny jest naprawdę wiele...

Gość hehehe...
Nie dotknęłabym Cię cukierek, nawet przez szmatę. Brzydzę się puszczalskimi kolesiami...Tak już mam:P

hehehe Wiem ksiezniczko wiem,że nie radzisz sobie z typami o ponadprzecietnej wyobraźni :) Nie chciałem Cie urazić,ale jeśli Cię zabolalo to super . Fajny masz jęzor jak suka mojej sąsiadki ;)

Jasne ze brnac Nie trac nerwow na szkodnika:-D Hehehe Wyrazilas już swoje zdanie więc zrob te przysluge i znajdz sobie inny interesujacy cie temat a nie spamuj ten,

Gość hehehe...
Ten typ o nadprzeciętnej wyobraźni to Ty, cukierek ? :P No, lepiej żebyś był mitomanem niż zbokiem ;) Kimkolwiek jesteś, budzisz we mnie nieopisaną odrazę. Zrozumcie ludzie, którzy się nie szanujecie, że nie znajdziecie uznania w oczach zdrowej moralnie części społeczeństwa. Wyganiasz mnie mija, bo nie chcesz już czytać prawdy o sobie? Ja Ci mogę jej nie przypominać, ale ona i tak wróci do Ciebie i Cię przygniecie. Może wtedy podniesiesz się z tego dna, życzę Ci tego.

To się nadaje na jakąś rozprawę naukową, mam na myśli tych obrońców moralności. Po co piszecie i obrażacie ludzi? To pewnie jakieś kompleksy, może zadrośc, a pewnie jedno i drugie. nikt pewnie was nie chce, tylko ta sama od lat stara albo stary :D I tu was zółć zżera bo sami chcielibyście mieć kochanka/ kochankę, a tu nic. Ale powiem wam tylko, że romans z kimś na boku to fantastyczne doświadczenie:) Ale myslę, ze doskonale o tym wiecie i boli was to, że niektórzy to mają, a wy nie. to się rozpisałem:)