Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merleine2232

Czy w Da Grasso dają darmową pizzę w dniu urodzin? Bo nie mam zbytnio pieniędzy,

Polecane posty

Gość merleine2232

a chciałabym urządzić przyjęcie urodzinowe. Wezmę swoją colę z butelki, kubeczki plastikowe chyba tam mają, prawda? A jak goście będą chcieli coś jeszcze, to sobie już we własnym zakresie kupią, albo przyniosą ze sobą jedzenie, alkohol itp. Tylko powiedzcie, czy tam dają darmową pizzę, jak ktoś ma urodziny?

Gość gtyrtrtt
boże jaka ty jesteś głupia. a ty byś wykonał komuś obcemu jakąś usługę za darmo, bo ta osoba ma urodziny?

Gość nie pozostaje ci nic
każdy uczestnik takiego przyjęcia dostaje dużą pizzę, 0,5l napój i zestaw salatek, do tego jeszcze przekaski i sosy oczywiscie.

Gość nie pozostaje ci nic
potem rozstrzygany jest konkurs i kto zdobedzie najwięcej punktow wygrywa piwo, ale za kubek plastikowy trzeba zaplacić...

Gość samaaprawda
w dominium jest mala pizza dla osoby obchodzacej urodziny. ale obowiazuje to tylko w lokalu. takze ubierz sie i do dominium! ;]

Gość merleine2232
Ojj, a ja wstępnie się umówiłam do DaGrasso, sknery w tam straszne pracują, że nawet na urodziny mi pizzy nie dadzą. Czyli w Dominium tylko małą dają? No to kurczę, jakoś rozdzielę ją na 12 osób, ale muszę powiedzieć, żeby swoje jedzenie wzięli, ja tylko jedną colę biorę, bo przecież stawiam już pizzę i w ogóle organizuję salę na przyjęcie.

Gość GretaBarboo
dobre und motzne. rozbawiłaś mnie 🖐️ dla Ciebie :)