Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa wędrówka

muszę się pochwalić- dziś podczas samotnego spaceru..

Polecane posty

Gość majowa wędrówka

przeżyłam cudowny sex z nieznajomym, ja bojówki, bokserka bez stanika, zero makijażu on plecak koszulka odslaniajaca silne ramiona cemne wlosy oczy i cudowny usmiech, nie wiem czemu ale przywital sie ze mną mijając mnie, odpowedzialam- nie przejmujac sie zbytnio. jednak on nie odszedl w swoim kierunku a dolaczyl sie do mnie w sumie nie obawialam sie niczego jakos dobrze mu z oczu patrzylo (jak widac nie tylko) powiedzial ze jest autem i moze mam ochote napic sie z nim kawy z termosu, bo chyba nigdzie sie nie spiesze- rozmowa kopmletnie nie schodzila na tematy seksualne, ale jak usiadlam naprzeciw niego- widzialam ze nie moze przestac patrzec na moj biust- lubie sie podobac wiec kokietowalam go, spytal czy mam kogos- juz wiedzialam jak to sie skonczy, odlozylam kubek i sciagnelam bluzke, zaczelam sie opalac zamknelam oczy czekajac co sie wydarzy. jego niesmialy i pytajacy dotyk na moim ramieniu, podniecil mnie- otworzylam oczy i przysunelam go do siebie- wyczul moje intencje zaczelismy sie calowac, bardzo pragnelismy swoich cial a jego zapach był obledny, nie wiem co we mnie wstapilo, ale nie zaluje.. o 18 zadzwonil i przed chwila skonczylismy rozmowe, zaprasza mnie do siebie

Gość a ja dam się pocałować
i sie obudziłaś eh te mokre sny

Gość majowa wędrówka
pewnie beda po dzisiejszym ""spacerze"

Gość majowa wędrówka
dziekuje, ale to i tak nie opisuje tego co sie działo, nigdy wczesniej nie dalam się tak porwac namietnosci- jak wspomnialam nie zaluje tego i mysle nawet, że to byla nagroda za cztery lata z impotentem

Gość majowa wędrówka
nigdy nie robię niczego czego mogłabym żałować, dlaczego mam chamować swoje podniecenie, jeśli nie wyrządzam sobie ani nikomu krzywdy?

Gość majowa wędrówka
były trzy pozycje, w jednej byłam zdominowana w pozostalych bralam to co najlepsze- kierując

Gość NJSr
A zabezpieczyłaś się ?

już nie mogę się doczekać by znów dotknąc jego skóry, poczuć te spojrzenie na sobie, ten zapach.. nigdy bym nie pomyślała że coś tak wspaniałego mnie spotka

i gdzie to tak?:D też się tam jutro przespaceruję 😴 myślisz, że ubiór miał znaczenie?

Gość suchy mietek
ogólnie fajnie:-o🖐️

Gość NJSr
Ja nie pytam złośliwe tylko serio! Mieliście jakiekolwiek zabezpieczenie ? Wogóle piszesz tak haotycznie, niewiadomo czy nie jakiś erotoman/manka gawedziasz :P Pomijajać. To gdzie Cie wziął ? W tym aucie ? Bo chyba nie na chodniku

Gość NJSr
Chaotycznie

Kawa w termosie jeszcze ciepła, park spowity słońcem. Ona w bokserce, bojówkach i bez makijażu. Przeciętna. Parkowa alejka... Mijam ją i rzucam "cześć". W myślach już wydrapuję kolejną kreskę nad łóżkiem, będzie moja. Idę za nią i proponuję kawę. Siadamy pod drzewem, wypija. Ściąga bluzkę i pozwala dotykać swojego ciała promieniom słonecznym, potem mnie. Kark, twarz, chwytam ją za włosy i całuję mokro, głęboko, mocno... O osiemnastej dzwonię do niej, zapraszam do siebie. Jest już moja. Tylko jak jej powiedzieć, że jestem kobietą?

jak w aucie?:-o przecież napisała, że się opalała:-o bo chyba, że miał szyby ze szkła kwarcowego? :classic_cool:

Gość NJSr
No dobra w parkach o tej porze. To chyba kupę ludzi jest. Chyba nie robili tego przy wszystkich. Chyba że duuuży park

myślę, że ten brak stanika jednak zaważył na tym jak sprawy się potoczyly x wrocilem zeby jeszcze raz przeczytac twoj opis mysle ze brak stanika mogl byc decydujący

już wiem, dlaczego dark lubi ajrona;) on też potrafi ładne opowiadanie napisać :classic_cool:

Gość NJSr
majowa wędrówka Nadal unikasz odpwpwiedzi czy się zabezpieczyliscie :P

ale autorka nie napisała, że był seks