Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karina....

Po 30 nie bedziesz mogła mieć dzieci!

Polecane posty

Gość karina....

,,Ty po 30 nie bedziesz mogła mieć dzieci " takie słowa dziś usłyszałam od ,,koleżanki" w sklepie. Normalnie mnie zamurowalo. Jak można być tak bezczelnym? Stoimy sobie w sklepie i zaczęła temat swojego macierzyństwa,ja się nic nie odzywalam bo mnie jej dziecko nie obchodzi. Ale ona doskonale wiedziała,że ja swoje macierzyństwo planuje po 30 ,bo muszę znaleźć dobrą pracę i został mi rok studiów,chcę po prostu najpierw coś osiągnąć aby później czuć się bezpieczniej na rynku pracy ,a ona nagle wypaliła taki tekst. Do tej pory jest mi strasznie przykro.Teraz dużo osób nie może mieć dzieci,a więc jak można w ogóle poruszać tak osobisty temat. Dodam,że ona zaszła w ciążę nie mając pracy i mając rozbabrane studia ,na które już nie zamierza wracać.Ma 28 lat i w całym swoim życiu przepracowała tylko rok.

Gość Bebebebeb
Nawet po 40 mozna miec

Gość deszczowa piosenkaaaa
Nie przejmuj się nią, może Ci zazdrości albo "palnęła tak", bo się nie zastanowiła, czasem tak bywa, szkoda nerwów.

Gość debilizm nie zna granic
"Ty po 30stce nie masz szansa na dobrą pracę"

Gość a języka w gębie zapomniałaś
A trzeba było jej zapytać, skąd to wie, z wróżką gadała, czy sama z fusów wróżyła? Próbuje pewnie jakoś nadrabiać swoje braki twoim kosztem . Jest sfrustrowana, bo wie, że ciężko będzie jej nadrobić zaległości, mając dzieci. Ty masz wsio przed sobą i tego się trzymaj. Na nic nie jest za późno, takie czasy.

Gość karina...
Ja wiem o tym ,że teraz nawet w wieku 40 lat można urodzić zdrowe dziecko,dlatego dziwię się jak można być tak ograniczonym i palnąć taki tekst. Moja mama urodziła dwójkę dzieci w wieku 32 i 37. Wiem,że pasowało by jej odpowiedzieć,że ona za to po 30 pracy nie znajdzie,bo będzie konkurowała z dziewczynami,które mają po 19 lat i nie mają dzieci. Ale mnie normalnie zatkało.

Nie przejmuj się, może zazdrości Ci pracy, zarobków. Palnij jej coś równie miłego kiedy będzie latała za pierwszą lepszą posadą po chronicznym macierzyńskim, z zerową praktyką. Poza tym myślę, że to jest tak osobista sprawa, że wszelkie komentarze należałoby zostawić dla osób, które chcą ich słuchać.

Gość karina...
Czy są tu jakieś kobiety ,które urodziły po 30lub znacie takie, jak to u nich wyglądało? Nie ukrywam,że do tej pory to we mnie siedzi,mimo tego,ze wiem że palneła głupotę.

Gość towarzyszkkk
Moja mama 33,ciotka38(lata70te i 80te ).Terazniejszosc:Bratowa 30 i 34lata,koleznaka z LO 34 lata,sasiadka42lata, kuzynka 37,cholera az nie wiedzialam,ze tyle ich. Ja juz dawno po i jeszcze nie mam. Acha wszystkie dzieci zdrowe.

Gość januszpali
uważam, że kobiety około 40 lub po w ciąży są bardzo sexy.

Gość anka.uyt
baby sa zawsze wredne

Gość gala....
Też uważam ,że kobiety są wredne i zazdrosne,dlatego ze swoimi koleżankami pozrywalam kontakt. Teraz ciąża po 30 to normalka.