Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisiiiiiii

Zaginiony polski nastolatek w Birmingham.

Polecane posty

Gość sisiiiiiii

Trzech nieznanych oprawców naszło go w domu, zaatakowali go i wyrzucili przez okno. Uciekał przed nimi na bosaka ze zranioną ręką. Dopadli go parę ulic dalej.

A co mnie to obchodzi? Pewnie sie komus narazil lub sprowokowal, jak to Polaczek 🖐️

Gość sisiiiiiii
Nie mogę wkleić linków, bo jestem posądzana o spam jest artykuł w birminghammail i na naszestrony uk wystarczy wpisać mateusza wyrzucono z okna.

Gość sisiiiiiii
www.birminghammail. co.uk/news/local-news/appeal-missing-polish-teenager-last-3475363 http://naszestrony.co.uk/ex plore-2/rozne-2/3766-mateusza-wyrzucono-z-okna-na-1-pietrze.html

Gość sisiiiiiii
Trzeba usunąć spację. To jak wycięty scenariusz z Londyńczyków, napad, szamotanina, ucieczka. Masakra..

Gość do debila lalilla
Po takim komentarzu jak ten ,widac,ze swoja wlasna glupote,to tolerujesz bez problemu.A bledy ortograficzne przy tym,to pestka! 20:36 [zgłoś do usunięcia]LaLiLLa A co mnie to obchodzi? Pewnie sie komus narazil lub sprowokowal, jak to Polaczek X Nie toleruję głupoty oraz błędów ortograficznych

Orange, jeszcze raz ci powtarzam, ze malo mnie obchodzi jakis zaginiony Polak na wyspach. ;) Tak jak napisano w artykule, narazil sie komus na imprezie, na ktorej byl poprzedniego wieczoru. Stul wiec jape smarkulo 🖐️

Gość do tej wyzej lali
Wulgarna z ciebie zołza!