Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam zboczonego mężusia

Czy wasi mężowie maja zboczone fantazje(i sugeruja je) najczęsciej po alkoholu?

Polecane posty

Gość lubieJapka
1 czy 2 razy pozwoliłam mężowi ale dla mnie to uczucie wsadzania czopka w dupę!!!okropność!nigdy więcej:O mąż nie nalega na szczęście.

Gość no nie wierze
typowe dla Polek pruderia i tyle seks jest dla ludzi,do dawania i branai przyjemnosci ale jak widze tu same cnotki co uwazaja ze seks jest tylko do prokreacji jak wam wmawia tępo kościół wpsółczuje wam z głebi serca bo widać,ze seks jest dla was przykrym obowiazkiem niczym wiecej nie wiecie nawet ile tracicie ;)a wasi mezowie no cóż...nie wierzcie,że są wierni skoro nie umiecie i nie lubicie się kochac! anal >czemu nie? skoro obie strony sie decyduja?jesli para ma do siebei zaufanie to wszystko w łózku jest dozwolone!ale wy b iedne mataki polki meczennice myślicie,że małzenstwo to tylko urodzenie dziecka a seks najlepiej niech zniknie

Gość kihja
Odrobinę zazdroszczę że wasi faceci mają jakieś fantazje. Mój w tym temacie to totalny nielot. Zero inicjatywy. To ja zawsze wychodzę z chęcią jakiegoś eksperymentu. On chętnie się na to godzi ale nigdy nic od siebie... Pytałam go niejednokrotnie o jego fantazje to usłyszałam że spełniam wszystkie jeszcze zanim zdąży o tym pomyśleć. Akurat anal nas nie kręci, ale myślałam o zabawkach erotycznych, zwariowanych pozycjach... Gdy proponuję- jest na tak, jednak chciałabym żeby chociaż raz to on przełamał rutynę w sypialni albo mnie czymś zaskoczył...Do tego ten jego irracjonalny strach że zrobi mi krzywdę jeśli zaszalejemy.Fakt-na poczatku naszego pożycia bywałam obtarta i posiniaczona, ale to było 10 lat temu! Mieliśmy po 19 lat, zero doświadczenia i czasami seks przynosił bolesne niespodzianki.

Gość hdhdnbd
Glupia jestes,anal to zboczenie i skoro tak mysle nie oznacza ze jestem meczennica raczej ty dlatego ze na to pozwalasz,skoro twierdzicie ze 'trzeba sie przygotowac' same potwierdzacie ze nie jest to naturalne,ile sie nagimnastykowac aby nie bolalo,a i tak wiekszosc was boli,ale wszystko dla faceta,wiec kto tu sie poswieca I wcale nie jestem zagorzala katoliczka lubie poszalec,przypqlic,pojezdzic na motocyklu,nawet skakalam ze spadochronu,ale jedno wiem dupa jest od srania

Gość no masz racje!!!
Dupa jest do srania i tyle w temacie .

Gość hvbnm
jhbkjn

Gość ,,,,,,mm
.........

Gość ale dlaczego zagladacie
komus do lozka? Jesli ktos lubi seks analny to niech to robi, tak samo jest z pissingiem czy nawet scatem. Dla mnie to obrzydliwe, ale jesli kogos podnieca to jego sprawa byle bez mojego udzialu. Ja z mezem probowalam seksu analnego i wyszlo to z mojej strony, ja chcialam nie maz, wiec ta teoria ze kobieta to robi by sie facetowi przypodobac to bzdura:P Malo tego wprowadzilam meza w ostrzejsze klimaty, sm itd. Bo ja to lubie, lubie byc ulagla, wiazana, bita. Podnieca mnie to i nie ma nic wspolnego z brakiem szacunku. Kazdy niech sie kocha jak lubi

Gość dooopa jest do srania,a
nie do bzykania i tak ma byc!

Gość dooopa jest do srania,a
nie do bzykania i tak ma byc!

Gość a co z lewatywa?
?????

Gość no właśnie robicie
lewatywę przed?

Gość my robimy wszystko
w jedną drugą,jak 69 :D

Gość a dla mnie facet
który chce seksu analnego jest po części homoseksualny bo to geje rżną sie w tyłki!

Gość jak gej?
On wkłada jej nie ona mu :P

Gość ROBICIE LEWATYWĘ PRZED?
BO BYŁO PARĘ PYTAŃ A NADAL NIE ODPOWIEDZIAŁYŚCIE!

Gość ++++--------
Dokladnie prawdziwy facet,100% heteroseksualny marzy o cipce,o dupie mysla tylko faceci z ciagotami homo

Gość czop345
Zboczone babska

Gość zosiaSamosia89
Mój chłop ma alkoholu gorsze fantazje erotyczne bo chce żebym zakładała do łózka jakieś obcisłe seksi stroje które mi kupił na uzywana-bielizna.eu a ja nie cierpie tego zakładać bo czuje wtedy dyskomfort podczas seksu

Gość ROBICIE LEWATYWĘ PRZED?
HEJ HALLOOOOOOOO

Gość zośka ale reklamą jedziesz
używana pl nie zesraj się :D

Gość agniesia00281
anal jest zły, bo po nim kobieta ścierwa polskiego nie pomnoży z tej samej przyczyny prostytutki są złe - nie mnożą ścierwa

Gość domol z
Nie, my nie robimy lewatywy - po prostu czujesz czy danego dnia pupa jest sama z siebie przygotowana do takiego seksu - czasami nawet nie uzywamy lubrykantow - po prostu samej slini I wilgoci z pochwy. Moj maz doskonale widzi, kiedy moja dupka sama go zaprasza :)

Gość takich powinno sie kastrować!
fujjjjjjjjjjjj

tak!robie lewatywe przed i dokladnie sie płukam wewnątzr za pomoca specjalnej nasadki ktora zakłąda sie na prysznic! co w tym dziwnego czy zboczonego skoro to lubię??????? pruderyjne panny oj pruderyjne aha i wcale nie boli po takiej ciepłej kapieli i masażu używam też żelu

Gość czop345
Zboczone babska

Gość nie moj fantazji nie ma
zboczonych wedlug nie:D a anal to norma:D Nie sadzilam ze seks analny wywoluje tyle kontrowersji:D

Gość nhtgyhtyhn
obrzydliwe jestescie. Nie jedna się zesrała pewnie na łóżko :D

Gość a nawet jesli jakas sie
zesrala to co?:D Przeciez oprocz meza nikt tego nie widzial wiec wszystko zostaje w sypialni:D

Gość jshdnd
Zboczone szmaty,do tego matki dzieci,zal