Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam zboczonego mężusia

Czy wasi mężowie maja zboczone fantazje(i sugeruja je) najczęsciej po alkoholu?

Polecane posty

Gość fuuuuj! a feeeee
Wszytkie jesteście zakłamane i obrzydliwe! HIpokrytki!!!!!!!!!!! zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Mam taką znajomą co na fb zdjęcia z różnych zakątków świata wstawia i chwali się jak to się z mężem nie kochają i nie szanują :D Szkoda tylko, że nie wstawiła zdjęcia obdukcji zaraz po tym jak jej KOCHAJĄCY mężuś spuścił wpierdol, bo miał ot taki kaprys. Szkoda, że nie pochwali się ile razy w pierdlu siedział za przekręty (podróze służbowe) pan biznesmen! zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Takie same jesteście wy!!! Pierdolicie byle by pierdolić a w domu jak u każdego-wolna amerykanka! zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Hipokrytki!!!

Gość DO PRZEDADA DO KWADRATU
To idź kochaniutka i zerknij w lusterko to Ci uśmieszek szybko zniknie :) a jak nie podziała ( w co wątpię) to idź szybko do sypialni, włóż jakieś gustowne fatałaszki i pobaraszkuj z mężulkiem, bo to już może być Wasz ostatni raz, Wiesz... w tym wieku to już faceci na niezbyt wiele mogą sobie pozwolić:) delektuj się kochaniutka tym starym prykiem, delektuj!:)

Gość przesada do kwadratu
niektorzy musza sie tu dowartosciowac fakt,bo zycie wiekszosci z was jest dnem,wegetacja od 1-wszego do 1-wszego,liczenie kazdej zlotowki bardzo interesujace jest to forum dla mnie i czerpie z niego mnóstwo inspiracji do mojej pracy,nie wiedzialam,ze dzisiejsze polskie przecietne 20-latki sa juz matkami ,czesto 2 raz,nie pracują i nie mają zadnego wyksztalcenia a ich najwiekszym problemem jest makijaz przy prorodzie zadnego przygotowania do życia,żadnych wzorców,ambicji i zaradności z ktorej ponoc słyneły niegdyś Polki i uwierzcie mi ale konkluzja jest bardzo smutna a poziom wypowiedzi pozostawiam bez komentarza

zerakm do lusterka czesciej niz 1 raz dziennie;) wy naprawde uwazacie,ze 39 latka jak ja jest juz stara i nieatrakcyjna?oceniacie to po swoich sflaczałych cialach 20 latek bo owszem macie po 20 lat ale wasze ciala to ciala starcow brak zdrowego trybu zycia,jecie to g...z biedronki tzw odpad ,siedzicie w domu i gotujecie zupę z torebki to potem tez i tak wygladacie,zalosne wiesz co ci powiem?wyjedz z tej Polski,zobacz swiat ,zobacz jak zyją ludzie w wieku 40 lat i +,jak wygladają 40-letnie francuzki a jestem pewna,że nie uwierzysz,ze mają po tyle lat zal mi ciebie ,ze taki masz pogląd ale nie mozna nic wiecej oczekiwac po srodowisku ktore cie wykreowalo na kolejną nieudaną sztukę bez wartosci

mój stary pryk i ja zostaniemy rodzicami za 4 miesiace ,wiec chyba jeszcze nad grobem nie stoimy;) a wy? badajcie dalej sluzik,mierzcie temperaturki zadawajcie kolejne glupiutkie pytanka na forum jesteście niesamowite w tej swej prostocie

Gość buahahaha
chyba dziadkami ? :) ależ będą na was się gapić, ileż nieprzyjemnych uwag poleci pod Waszym adresem... i bardzo dobrze! bo niby wielka dama mądralińską zgrywa a w tym wieku w ciąże zachodzi! to jest bardzo odpowiedzialne! moje widzimisie, bo chce, bo mi się należy! oby ci to ekologiczne jedzonko które wpierdzielasz na tyle pomogło by dziecko na świat zdrowe przyszło, bo niesprawiedliwością byłoby gdyby przez niedojrzałą decyzję jakże dojrzałych osobników kolejne dziecko na tym chorym świecie nie mogło samo egzystować! ŻENADA!

tylko nastolatki bezmyslnie zachodza w ciaze i chyba tylko w pOlsce? bo w krajach barzdiej rozwiniętych kobiety decyduja sie na dziecko w póxniejszym wieku,wtedy gdy moga zapewnic mu najlepsze warunki do rozwoju poszukaj troche na obcojezycznych stronach o macierzynstwie po 40-tce;) tylko w pOlsce to moze dziwic no nic ja te dyskusje koncze bo to nie mój poziom wiec jak to sie mówi?nie dogada się gęs z prosięciem?

Gość mama dojrzała bardzo
sa badania prenatalne,na zachodzie to normalne standardowe badanie i bardzo duzy odsetek kobiet rodzi sporo po 40 a ryzyko urodzenie dziecka np z zespołem Downa jest jedynie nieznacznie większe u kobiet 40 letnich niż u 25 latek,wystarczy poszukać w google na zachodzie nie ma tylu niepełnosprawnych dzieci co w Polsce dzieki badaniom własnie ale potrzeba jeszcze wielu wielu lat by polskie spoleczenstwo dojrzało

Gość buahahaha
ty poczytaj na polskich bo w Polsce żyjesz, i mierz siły na zamiary egoistyczna hipokrytko. 20 latki nie mogą być w ciąży? bo ty tak mówisz? one przynajmniej zdąż odchować swoje dzieci do pełnoletności, a Ty i twój pryk to ciężko ocenić :O żałosna jesteś! nie miała szansy na bycie matką to teraz będzie za to ciumkająca babcią! obrzydlistwo!!!!! twoje dziecko będzie się za ciebie wstydziło! a dzieci będą się z niego śmiały... taka jesteś mądra. chciałaś niszczyć standardy, a zniszczyłaś już na starcie życie swojego dziecka! i to kurwa miłość! powtórzę HIPOKRYTKA!

Gość buahahaha
Wasze dziecko osiągając 30 rok życia, zamiast realizować się zawodowo i zakładać rodzinę będzie musiało zajmować się swoimi niedołężniejącymi rodzicami. Jako dziecko będzie miało przez was zniszczone życie i jako dorosły człowiek również. Pogratulować!

słucham? a ty skąd masz taka wiedze? akurat ja mam juz 3 dzieci i na bacię nie wyglądam bynajmniej średnia wieku kobity to 72 lata ,mam czas i co najważniejsze nie zyje w Polsce bo w Polsce nie da się żyć ,można jedynie wegetować

ah ty myślisz polskimi kategoriami więc ci powiem na zachodzie dzieci nie muszą opiekować się rodzicami w podeszłym wieku,nie mieszkają juz nawet z rodzicami w wieku 18-20 lat,co dopiero pózniej to nie biedna Polska,gdzie 2 a czasem i 3 pokolenia gnieżdżą sie w 2 lub 3 pokojowym mieszkanku o powierzchni 60 metrów a czasem i mniej zgroza! każdy mieszka oddzielnie,dziewczyno jakie ty masz wyobrażenie jestem w Polsce po 10 latach nieobecności i jestem pzrerażona biedą i beznadziejnością w jakiej muszą żyć młodzi ludzie bez żadnych perspektyw i zaczynam rozumieć dlaczego obcy mi ludzie dzwonią do mnie i prosze o pomoc w zanlezieniu pracy ! i to czesto ludzie z wyższym wykształceniem a chcą sprzatać w hotelach

może ty 20 latko zdazysz wychowac swoje dziecko ale w jakich warunkach?na łasce męza? powiedz zaile?za 1500 zł miesięcznie?to jest wg ciebie wychowywanie dziecka i zycie? mając 20 lat nie masz zapewne zawodu bo w Polsce juz dawno zlikwidowano szkoły zawodowe wic nie masz pewnie tez pracy ,wpsracia ze strony rodziców tez na pewno ci brak ty zyjesz jak?marzeniami?jak długo?zycie jest brutalne drogie dziecko ,pewnie też niebawem sie o tym przekonasz ,szczególnie z takim słownictwem i podejściem do życia jak skończysz? sama sobie odpowiedz

i pewnie w moim wieku będziesz sama wyglądać na babcię 60letnią bo zniszczy cię życie ,stres walka o codziennosć a nieszczęśliwe kobiety starzeją się szybciej,nie zapominaj o tym no i teraz już wiesz dlaczego pomimo moich 42 lat jestem ciągle młoda bo jestem spełniona i szcęsliwa pozdrawiam dobrej nocy

Gość domol
Dojrzala mama I przesada do kwadratu - dobrze prawicie :) co prawda w dosadnych slowach, ale powiedzialyscie swieta prawde. Niestety widac, ze co poniektore panienki udzielajace sie na forum nie rozumieja nawet znaczenia slow, ktorych tu uzywaja.

Gość Trochę się pogubiłyście.
Temat jest o władaniu waszym do ..... a nie o wieku. 41 lat i mamusią jej się chce być,ja pitolę jaka starucha. Już wolałabym urodzić w wieku 20 i żyć skromnie,niż być staruchą śmierdzącą,gdzie dziecko by mnie niańczyło potem zamiast życie układać

Gość A co starucha jest na topie
Nie pierniczcie. Nie mieszkam w Polsce i widzę dużo młodych mam,ale 40 latek najmniej. Rzadko kto by chciał w tym wieku dziecko :/ W wieku 40-45lat będę bawić wnuczkę,a wnuczka będzie dumna ze sprawnej babci. A wy? Was będą dzieci niańczyć i będzie im ciężko swoje życie ułożyć. Facet w dupe was kopnie,bo nie dość że 41 letnia starucha to jeszcze w ciąży.

Gość A co starucha jest na topie
wracając do tematu. Mi by było nawet wstyd jakbym zesrała się w łóżko mężowi :O A ktoś napisał,że tylko mąż widzi. feeeee

Gość SRACIE DO ŁÓŻKA?
TO JUŻ LEPIEJ LEWATYWĘ ZRÓBCIE. JAKIE WY OHYDNE. ZMUSZAĆ SIĘ DO WKŁADANIA,JAK WAS BOLI. ZE STRACHU SIĘ ZMUSZACIE,PRZYKRE :O

Gość zyc skromnie hahaaaaa
fundowanie dziecku biede, podejmowanie kredytow na 30 lat nie wiedzac co bedzie jutro to nie jest skromne zycie to PATOLOGIA i w taka patologie wradzaja sie wasze dzieci. i slusznie ktos wyzej stwierdzil. niestety wy madralinskie gowniary w wieku 40 lat bedziecie faktycznie juz babciami bo i pewnie juz wnuki bedziecie miec i bedziecie wygladac jak 60-latki zmeczone zycie i z poszarpanym zdrowiem. faktem jest rowniez, ze kobiety na zachodze w wieku 40 lat nie tylko wygladaja 10 -15 lat mlodziej niz kobiety w Polsce ale i sa zdrowsze. a wiec nie pitol dziecko bo w doopie bylas i gowno widzialas. a to rowniez typowe dla Polski: swiat idzie dalej a Polska zawsze 100 lat za murzynami. nie mowiac juz o tym, ze ludzie kolo 30-stki swiadomie wybieraja partnera i ich zwiazki sa stabilniejsze bo nie maja n.p problemow fiansowych a taka Polka urodzi w wieku 20 lat i kolo 30-stki juz jest rozwodka i zeby w sciane.

fundowanie dziecku biede, podejmowanie kredytow na 30 lat nie wiedzac co bedzie jutro to nie jest skromne zycie to PATOLOGIA i w taka patologie wradzaja sie wasze dzieci. i slusznie ktos wyzej stwierdzil. niestety wy madralinskie gowniary w wieku 40 lat bedziecie faktycznie juz babciami bo i pewnie juz wnuki bedziecie miec i bedziecie wygladac jak 60-latki zmeczone zycie i z poszarpanym zdrowiem. faktem jest rowniez, ze kobiety na zachodze w wieku 40 lat nie tylko wygladaja 10 -15 lat mlodziej niz kobiety w Polsce ale i sa zdrowsze. a wiec nie pitol dziecko bo w doopie bylas i gowno widzialas. a to rowniez typowe dla Polski: swiat idzie dalej a Polska zawsze 100 lat za murzynami. nie mowiac juz o tym, ze ludzie kolo 30-stki swiadomie wybieraja partnera i ich zwiazki sa stabilniejsze bo nie maja n.p problemow fiansowych a taka Polka urodzi w wieku 20 lat i kolo 30-stki juz jest rozwodka i zeby w sciane.

Gość Opowiem wam historię
tych Pań. Współżyją z mężami. Z obawy że mąż je zostawi,dają tyłeczka. Pomimo bólu udają twarde,i udają orgazm. Gdy dochodzi mąż spermą,one dochodzą kałem. Kwestia przyzwyczajenia,mężowi wmawiają że to czekolada.

Gość PATOLOGIA to ty ku.....
Patologia to ty kurwqa jesteś. Co was obchodzi kto w jakim wieku ma dziecko. Pierdole. Takie udane życie macie po tej 40 stce a panikujecie i pierdolicie. Rodźcie krowy rozpłodowe w każdym wieku. A na marginesie,wiocha taką matkę starą mieć. Wolę już młode matki 20 letnie niż stare babsztyle. Nigdy jeszcze nie widziałam 40 latki z dzieckiem na rowerze czy innych tego typu rozrywkach,a młodych to sporo. Babsztyl bez zębów,z marszczkami. Gówno was obchodzi to

Gość PATOLOGIA to ty ku.....
A ja jak będę miała ochote to piątkę dzieci będe miała w wieku 25 lat a wam huj do tego. Wścibskie babska.

i wcale nie zal mi tych ktore sa bite i gwalcone przez mezow i ktore spelniaja wszelkie zboczone zachcianki mezusia i pozniej siedza same, zeby w sciane a dzieci do kosciola na obiady

Gość Mamuśki co urodziły po 40 pato
Jak można w takim wieku urodzić. Przecież znajomi dziecka będą patrzeć na nią jak na babcię nie na matkę. Wstyd. Nie mam jeszcze dziecka,ale na pewno nie zdecyduje się na nie po 40stce. To dopiero patologia. Znam laskę co ma taką starą mamę,nigdy na rowery nie poszli,czy nad wodę nie pojechali. jej mama stara jak świat i stare poglądy na świat. Po 40 stce życie się zaczyna ale mając odchowane dziecko a nie bawić się w pieluchy. Już bym wolała karierę odłożyć na bok i wcześniej mieć dziecko,niż robić karierę i w po 40stce mieć. Wstyd. I wcale na szczęście tak dużo nie widzę kobiet po 40stce z dzieckiem. W wiekszości sa same,zanidbane i wyglądają jak sraka.

zebow to ty pewnie nie masz dziecko :-O Polacy zazwyczaj maja wstretne zeby :-O ale co tam zeby nie :D najwazniejsze doopki nadstawiac mezusiowi oby nie zostawil :D a jak zamoczy w gowienku to co tam...to tylko maz :D brrrrrrrrrrrrr a co do mnie to mam piekne zeby bo moge onie zadbac :-) nie mieszkam w PL i zamaist w kredyt 30-letni na klitke w bloku inwestuje w siebie :-)

Gość do zyc skromnie hahaaaaa
Idiotko młode matki jak mają dzieci w wieku przedszkolnym,szkolnym pracują :P A te stary baby po 40 stce już tak rozleniwione...czerwona szmina,70kg i krzywe paznokcie u nóg . ,,Cześć,z babcią na dzień mamy przyszłaś'' ,,Nie to moja mama'' :D

Gość Mamuśki co urodziły po 40 pato
Ja mam zęby :P Mężowi dupy nadstawiać nie musze. Są inne jeszcze lepsze erotyczne zabawy,niż wkładanie w tyłek :O Ale starą matką bym nie chciała być :P

Gość zyc skromnie
mąż jej wkładał i wkładał tak sie zabezpieczali aby nie wpasc i robic kariere. Potem jak jej włożył po 40 roku życia to wyszedł ufoludek :D I chodzi taka babcia z dzieckiem mysli ze jest super laska. Dziecko kochane nie zawsze odmładza :D