Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam zboczonego mężusia

Czy wasi mężowie maja zboczone fantazje(i sugeruja je) najczęsciej po alkoholu?

Polecane posty

Bo mój mąż jak troche wypił to po powrocie do domu zaczal cos o seksie analnym i myślałam ze zartuje ale jak zaczelismy sie kochac to on do mnie czy mamy dobry nawilżacz-ja na toze mamy to on mi powiedzial zebym posmarowała sie no i w sumie pierwszy raz analnie sie kochalismy:P Potem znów za jakis miesiac jak sobie wypilismy u znajomych to po powrocie do domu znów o analu! No to ok, i to 2 razy po kolei. A na trzeźwo nigdy tak tego nie chce. Dlaczego tak jest po alkoholu?

Albo czuje ze po alkoholu moze i 3 razy po kolei(3 razy po kolei(powiedzmy w ciagu 50 minut) ma wytrysk) ...wasi tez tak maja? Czy mój to zbok?

Gość uppp
Widać nie ma na trzeźwo odwagi by powiedzieć co mu się tam marzy.

własnie ciekawi mnie to...ale bałby sie powiedziec? To nie taki typ...z reszta ja lubie seks bardzo i ideałem jest dla mnie codziennie -co jemu sie podoba, ale anal tylko raz zaproponował bez alkoholu, a tak to gdy wypije cos to zawsze musi byc! I to tak ze za pierwszym razem tak sie podnieci ze trysnie dosłownie po 10 pchnieciach:P i potem drugi i trzeci raz jeszcze chce. No normalnie w szoku byłam za pierwszym razem.

Gość No to ja sie wypowiem :)
Jejku a nie bolalo Cie? Bo my tez tak probowalismy,ale okropnie mnie bolalo i nawet nie wszedl do konca bo bym z bolu nie wytrzymala i jakos mnie to zniechecilo,a widze,ze maz ma ochote na taki sex bo przy seksie normalnym,to on mi tam palca wklada,fakt orgazm mam wtedy bardzo silny lubie to,ale na wsadzenie czlonka sie nie godze,za duzy bol :( Nie mysl ,ze maz to jakis sadysta i na sile pcha,co to to nie jest bardzo delikatny.

Gość mój po alkoholu
to idzie grzecznie spać, a nie myśli o seksie. Fantazje sugeruje i realizuje ze mną na trzeźwo :-)

Hej:P Nie to aby baaaaardzo bolało ale najierw dokładnie zbadał mnie tam palcem, potem dwoma i członka wsadzał baaaardzo powoli. Na początku ciut zabolało ale potem było przyjemnie! Tylko ze ja tez byłam po alkoholu....i to mi dało mega rozluznienie.

Gość ujeijendj
Autorko zaopatrz sie w zapas pampersow przydadza sie za kilka lat

ejjj...nie mówie ze mój sie zatacza-czy wypieje jedno piwo, czy dwa czy kilka kieliszków wódki to nawet sie nie zachwieje-tylko zawsze własnie po piwie dwóch on sie domaga seksu analnego.

Sama se kup pampersy. Bo od seksu analnego raz w miesiacu nikt nie umarł ani mu hydraulika nie przecieka:P A mój jest taki ze mu sie za lacza demon po procentach i tyle.

Gość rafinkalala
Dla mnie ty jestes zboczona ze sie zgodzilas,fee,oblesna baba

Gość nie, moj maz nie jest zboczony
po akoholu, w ogole nie jest chyba, bo seks analny to zadne zboczenie:) Analnie kochamy sie sporadycznie i to bardziej z mojej inicjatywy:)

Gość tgvrtvgbryhgyt
odbyt ci zacznie wypadać, dupa jest od srania!

Gość fghjhjkj
jkmn

Hehe,mój mąż otwarcie mówi na co ma ochotę.Tak czytałam Wasze wypowiedzi to widzę,że mój nie taki najgorszy :P Jak się poznaliśmy byłam przerażona gdy po 2 m-cach znajomości zaczął dyskusje na temat seksu analnego.Nie robiłam jeszcze tego ,mąż czeka cały czas aż się przełamię ;) Po alkoholu to mąż zasypia i mam spokój :P

Gość ppll n
mój nie potrzebuje alkoholu by otwarcie mówić o swoich fantazjach. A ze wszystkie jego fantazje są wg mnie do spełnienia więc cieszę się, że mogę mu zrobić taką przyjemność :P

Gość VN
tylko kazdy wie ze do seksu stworzona jest pochwa....tylko teraz jakas taka moda z tym analem,ble obrzydliwosc :O

Gość perfumentka
Powinnaś na trzeźwo sobie sama wsadzić penisa w odbyt :P Dla mnie sex analny jest zarąbisty i tylko czekam aż mój mąż wróci i będziemy mogli wypróbować inne pozycje sexualne ale analnie!!! :D

Gość gv
jm

Gość a co nie tak jest z seksem
analnym jesli dwie strony tego chca?

Gość tgvrtvgbryhgyt
cipa jest od seksu, jak chcesz tępaku rodzić jak się nie ruchasz?

Gość hvj
hujn

Gość a co nie tak jest z seksem
pochwa jest do zaplodnienia, seks nalezy uprawiac gdy chce sie miec potomstwo,prawda? a jednak seks uprawiamy dla przyjemnosci. Co kogo obchodzi jak kto sobie ta przyjemnosc sprawia:)

Gość taa i pewnie
i pewnie jak skonczycie to czlonek w kupie!!! bo lewatywy sobie zapewne nie robicie;0

Gość taa i pewnie
fuuuujjj osrany kutas

Gość siadły na ciebie mochery
jaki zboczony?przecież seks jest dla ludzi! autorkeo chyba lepiej zeby tobie mówił o swoich seksualnych fantazjach i z toba je spełniał niż poszedł do innej "fantazjować" dziewczyny,facet to facet,myśli inaczej co udowodniono naukowo wiec jesli nie chcecie być zdradzane-dbajcie o swych facetów

Gość jdjddjfn
Tak dbajcie o facetow,wystawiajcie dupy i placzcie z bolu tylko dlatego zeby facet nie zdradzil no co za idiotka A jak czytam wpisy typu 'nie bolalo tak bardzo' to nie wierze jak mozna byc tak glupia baba i tak sie poswiecac dla jakiegos frajera

Gość jdjddjfn masz rację
A lewatywę robicie?

Gość gbbbbbbb
hahahaha

Gość nie rozumiem jednego
co się czepiłyście tego seksu analnego - mnie to akurat sprawia przyjemność - kochamy się tak (do pełnego wytrysku) raz na jakiś czas i nic nikomu do tego, skoro obojgu sprawia to przyjemność. bardzo lubię orgazmy analne i sama się ich nawet dopraszam, żeby chociaż mąż chociaż paluszek tam wsadził. Jestem świadoma, że trzeba być ostrożną, żeby nie naruszyć tkanek i o to oboje dbamy. W ciąży kochaliśmy się tylko waginalnie i też nie za często, bo kiepsko się czułam, ale teraz po połogu nie mogę się doczekać, kiedy znów będziemy mogli się kochać we wszystkich możliwych pozycjach.