Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotazKatowic

czy wyjechałybyscie na pol roku do holandi zostawiajac swojego faceta w polsce?

Polecane posty

Gość Hałka
Pisalam do Doroty z Katowic....chcialam zapytac sie czy ta jej kolezanka pracuje przez jakas agencje czy bezposrednio u Holandre? A moze u Turka?Nie daj Boze u Kurda..... I jak jest z mieszkaniem.....jak z droga do pracy

Gość 29243576
ja bym wyjechała, bo raczej jestem osobą, która nie rezygnuje z życia dla faceta, zwłaszcza jeśli w grę wchodzą pieniądze i lepszy byt, o który w polsce ciężko. obecnie jadę do szwecji mimo sprzeciwów swojego faceta, bo wolę żeby rozpadł się mój związek niż perspektywy ciułania za głodową pensję 🖐️

Gość dorotazKatowic
wiesz co napewno przez agencje, chyba jakas z opola-mieszka w domku z 4 osobami, do pracy maja 3 km jezdza na rowerze

Gość dorotazKatowic
no wlasnie, ja ejstem zdania, ze jak nadejdzie bieda to i w zwiazku bedzie cizko, niestety takie czasy, hm a mozecie polecic jakies dobre agencje?

Gość Hałka
Dorota....a mozesz napisac mi jaka to jest agencja czy to jest tajemnica??? W Opolu jest bardzo duzo agencji

Gość dorotazKatowic
nie zadna tajemnica, tylko, ze ja nie wiem-dzis bede z nia rozmawiac to sie zapytam-ona mila o mnie rozmawiac z tym ich koordynatorem i mnie polecic

Gość Hałka
To jak sie dowiesz to napiszesz jaka to jest agencja?Poszukam sobie w internecie

Dorotka ,jedz do pracy ,splac kredyt ,kup samochod, zarob troche gotowki na ciezke czasy, bo niewiadomo kiedy ci sie taka okazja nadarzy a jak razem to przetrwacie ( bez zdrady i zostawienie partnera z powodu rozlaki) to znaczy ze jestescie dla siebie stworzeni.

Gość dorotazKatowic
Pisuardesa chyba tak zrobie... boje sie strasznie, ale chce jakos godnie zyc.. powoli przestaje mi sie to w tym kraju udawac.. :(

Gość Hałka
:D:D:D Dziekuje :D:D:D Ciekawa jestem co to za agencja i czy juz ja znam ... bo ostatnio jak szukam pracy to przez wiele agencji

Gość Hałka
Ja juz ide.....czekam na informacje od Ciebie Dorota. Milego dnia!!!:)

Gość Hałka
I jak tam autorko???:) Wiesz juz cos???:)