Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygarnee milosc

Czy moge sobie wziasc psa?

Polecane posty

Gość przygarnee milosc

jestem sama mam mieszkanie i prace, ostatnio stuknela mi 30tka :P chcialabym wziasc sobie psa ze schrniska ale nie chce zeby sie tez meczyl pracuje od rana do 18tej codzinnie weekendy wolne, wiec piesek nie mialby z kim wyjsc na spacer jak jestem w pracy, dopiero jak przyjde, czy to nie meczarnia dla niego? Bardzo chcialabym miec psa, nie chce czekac az bede miec faceta albo dziecko ktore moze z nim wyjsc bo sie nie doczekam:P

Gość deqffq24
jak wrocisz po pracy bedzies miala zasrany dom oraz porysowane podłogi i meble

Gość przygarnee milosc
kotow nie lubie,zawsze marzylam o piesku ...

Gość przygarnee milosc
Temat nie jest o ortografii o ile wiem! wiec nie zwracam uwagi na takie odp

Gość pierdolety jak nic
weź, weź lepiej dla niego jeśli będzie miał normalny dom niż klatkę w schronisku

Gość bez wątpeinia
i złota rybka nigdy Cię nie opuści a pies jak pójdzie na łajdactwa to ...uj wie czy wróci jak mu się spodoba

moze i wiele osob w Polsce w ten sposob meczy zwierzeta i nie dopuszcza do glow mysli, ze robi zle ale to nie znaczy, ze postepuja slucznie. Dobrze, ze postanowilas sie zapytac. Nie bierz psa. Zakladam, ze o 18 czy po jestes w domu. Z pewnoscia masz tez jakies obowiazki sprzatanie, zakupy, gotowanie, czas dla siebie. A psy, mieszance moga miec rozne charaktery i potrzeby, nie wszystkim godzinny spacer plus te tylko na siusiu wystarcza. Sa psy, ktore wymagaja jeszcze wiecej czasu, zabaw, zajec, polecen na caly dzien inaczej po prostu sa nadaktywne i niszcza. Ludzie czesto sie kieruja egoizmem i kupuja je dla wlasnej zachcianki majac to gleboko gdzies. Pies jest zwierzeciem stadnym, towarzyskim i zaden nie bedzie szczesliwy siedzac calymi dniami sam.

Gość cóż za pytanie
a czy ja moge miec dziecko ? pracuje od rana do nocy tylko niedziela wolna dziecko nie mialo by z kim być w domu dopiero wieczorem wracam ...... PIES to żywa istota i potrzebuje opieki cały czas ! bo inaczej zdziczeje i zdemoluje dom !

rzeczywiscie juz szybciej kot by sie nadawal, w schronisku tez sa :)