Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyt. do prawdziwych kobiet

Uważacie że facet powinien się umieć bić?

Polecane posty

Gość pyt. do prawdziwych kobiet

czy niekoniecznie

Gość malinkakowa
powinnien

Gość sensualll seductionnn
TAK, ZAPISZ SIE NA KARATE QWA!! ALBO OBEJRZYJ WEJSCIE SMOKA I JESTES GOSC:D

Gość Arven.
A Filipe umie się bić? :D

Gość samoskazoska
tak, w obronie siebie i innych

Każda kobieta chce się w razie czego czuć bezpiecznie :).Ja osobiście umiem sama o siebie zadbać ale jednak i tak facet powinien umieć obronić swoją wybrankę.

Gość szaryOłówekZOpola24
tak. powinien umieć mnie obronić nie mam na mysli tu bójek na osiedlu pod sklepem :p mój zna karate i jest strażakiem i bardzo mi to imponuje bo wiem że jak coś to mnie obroni...

Gość dziwne jesteście....
tak to niby lecicie na tych zniewiesciałych aktorów, na dżastinów bieberów i polskich kubków wojewódzkich ale jak co do czego to mówicie żepowinien sie umiec bić jak gołota, tyson i inne zakapiory....same nie wiecie czego chcecie a ty Lady Love nie rozsmieszaj mnie, twój Filipe nie wygląda na gladiatora, raczej na pochłaniacza hot-dogow

Gość Ertyui
Wazne zeby umial pracowac za 20 000 miesiecznie

Gość samoskazoska
do dziwne jestescie wypraszam sobie, ja lece na ludzi typu joe lando wjego roli w dr quinn - sully dzikus ;)

Gość Ertyui
Wazne zeby umial pracowac za 20 000 miesiecznie

Gość hggs
jioiu

Gość kama 83,.,.,.
no mojego to raczej nikt nie zaczepi, ba boja sie go, duzy, goli sie prawie na lyso, haha ale to z oniecznosci bo po 2 tyg kreca mu sie loczki i to nas wkurza, wazy 105 kg mierzy 185, napakowany, mlodosci lubial sie pobic, mial nawet sprawe o pobicie, lubil dominowac, teraz to juz mu raczej nikt nie podskoczy zreszta on juz nie ma ciagaot do bijatyk, mąż ojciec 35 lat na karku i powazne stanowisko, ale nie powiem, uwielbiam z nim sie pokazywac wzbudza respekt, a najlpesze sa starsze babcie, chyba maja go za kryminaliste, a on jest bradzo lagodny a szczegolnie jak wypije , wtedy to juz straszna fajtlapa z niego, ale sile ma straszna, lepiej zeby jednak nie musial jej uzyc, bo biedny ten, kto by mu stanal az tak na odcisk

Gość ale po co ma umieć się
bić? Bez sensu zupełnie

Gość gthyhyi8
Kobieta powinna być dobra w łóżku i posiadać umiejętności robić loda, a która to potrafi? Już faceci najlepiej wiedzą :D

moze i wyglada na pchlaniacza hod dogow ( choc ich nie je ) ale ma duuzo sily i tak jak mycha napisala na niego rowniez nie ma mocnych Gdyby nie potrafil mnie obronic to bym z nim nie byla, facet ma byc moja osobista ochrona ;) przy nim nic mi sie nie stanie ;)

Gość chyba w to nie wierzysz?
Pojedzisz z Felipe do Berlina na wycieczkę, będziesz sobie z nim spacerować po pieknym parku, nagle obskoczy was 5 skinów z brzytwami :) Jak by wybrnął Felipe i czy aby na pewno by was wybronił? Dziecino każdy zulik by go zalatwił kosą, a i bez sprzętu wygląda na kolesia ze szklaną szczęką i powolnego więc jeden strzał z piątki i by fiknął 2 kozły a tym bys go musiała cucić :D

Gość wy nie znacie realiów
w krakowie co chwilę kogoś tną nożami, w łodzi chłopak stanął w obronie dziewczyny i zatłukli go w bramie nożem, nie ma mocnych na to i każdy by poległ, dlatego jak któraś ma złudzenia że by was facet obronił to bardzo w błędzie jesteście, poza tym liczy sie wprawa a taki domowy misiek nigdy nie będzie zaprawiony w walkach jak typowy menel 🖐️

Gość a ja to mam problem
powinien umieć, ale używać tylko gdy jest to konieczne;)

Gość Janusz 22 lata
nie ma na niego mocnych powiadasz? :D a z iloma sie do tej pory bil, ze jest taki niepokonany? :classic_cool:

Gość montazysta
Oczywiście, że powinien. Najlepiej przy uzyciu miecza badź innego buzdyganu. Natomiast każda kobieta powinna umieć tkać i wyszywać na bębenku oraz śpiewac tańczyć i rozmawiać po francusku

No wyobraz sobie, ze to mozliwe. Nie ma na niego mocnych, bez wzgledu na to co maja w reku i jacy duzi by nie byli. Poza tym - sama mam takie plecy, ze niczego sie nie obawiam.

Gość kihja
Mój facet umie się bić i niestety raz widziałam go w akcji. Teraz jest opanowanym i spokojnym człowiekiem, ale jako małolat bez przerwy wdawał się w bójki. Przez to teraz ma łepetynę całą w bliznach i wygląda jak kryminalista :-(

a skad Ty wiesz ze on jest domowym miskiem i czy aby napewno kiedys nie trenowal sztuk wal? nie bil sie na ulicach, nie walczyl z gangami ktorych jest tutaj od groma hee? moj facet byl kiedys niezlym huliganem no i graficiarzem widzialam go raz w akcji jak go wzieli od tylu i chcieli zerwac zloty lancuszek z szyi, ja akurat wychodzilam z samochodu, raz dwa kolesie pozalowali ze go dotkneli, lancuszek coprawda "nie przezyl" ale sprawcy tez dostali to na co zasluzyli