Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obi1kenobi

Poszukiwana sympatyczna dziewczyna na wesele przyjaciół 08.06.2013

Polecane posty

Gość obi1kenobi

Cześć, tak czytam tą Twoją wiadomość i zastanawiam się czy nie zechciałabyś towarzyszyć mi na weselu 8 czerwca. Ja mam 27 lat i szukam sympatycznej dziewczyny aby mile spędzić ten wyjątkowy weekend kiedy to odbywać się będzie wesele moich przyjaciół... Mój mail obi1kenobi86@gmail.com Pozdrawiam

Gość po co ci??
Ludzie, zapraszani jesteście na wesele z osobą towarzyszącą na wypadek gdybyście mieli dziewczynę bliską, a nie po to żebyście przyprowadzali jakieś obce baby nikomu do niczego nie potrzebne. Idź sam, albo nie idź wcale, a nie takie numery masakra.

Gość obi1kenobi
Hmmm jeśli choć chwilę by się zastanowić to oczywiste jest że wesele to impreza na której się tańczy przeważnie w parach... temu ludzie idą w parach i tak są zapraszani... aby mieć przy sobie kogoś z kim można potańczyć itd. Jeśli ktoś tego nie rozumie = nie myśli logicznie jak widać... więc dziwię się Twojej wypowiedzi...

Gość po co ci??
czasem sie tanczy w parach, ale mozna tanczyc samemu, mozna tez poprosic kogos do tanca. Co za roznica czy poprosisz obca kuzynke pani mlodej, czy obca babe z neta, ktora nie wiadomo kim jestes i co odpierdoli. Moze zlodziejka? chuj wie, albo alkoholiczka pojdzie za darmo sie nachlac i odstawi lipe.. Ja bym wolala nie miec na weselu takich przypadkowych osob. jak zapraszam na wesele z osoba towarzyszaca to z mysla, ze ktos przyprowadzi osobe, ktora zna jakies czas i cos ich laczy. Bo na weselu nie bedzie samych par, nie bedzie tez samych starszych ludzi i sie osoba przychodzaca sama na pewno odnajdzie. Uwazam, ze jesli ktos nie ma stalego partnera, albo bliskiej kolezanki to szukanie po necie to glupota. Lepiej isc samemu.