Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anikulis

Czy po urodzeniu dziecka bardziej boisz się kolejnej ciąży?? (do mam nieplanując

Polecane posty

Gość anikulis

Ja się strasznie boję, wszystkie metody wydają mi się zawodne lub źle wpływające na komfort życia i jakoś nie widzę mojego powrotu do współżycia z mężem :(

Gość ryuihlkjnhgf
Mam dwójkę dzieci i jestem po dwóch cesarkach, pierwsze dziecko niespodzianka, drugie planowane. Nie, nie boję się kolejnej ciąży. Zabezpieczamy się prezerwatywami. Nie planuję kolejnej ciąży ale nawet gdybym wpadła to nie koniec świata, są gorsze rzeczy jak choroby czy śmierć kogoś bliskiego.

Gość hhggg
po pierwszym porodzie SN (10 godz) nie bałam się kolejnej ciąży ale po drugim porodzie - tez SN (5 godz) boje się i nie mam zamiaru więcej rodzić!

Gość nie ciumkająca
6 tyg temu urodziłam córkę sn (2 poród). Nie planuje więcej dzieci. Mąż już chce sexu, a mnie na samą myśl skręca. Mam traume po porodzie, poza tym paraliżuje mnie strach przed kolejną ciąża. Mąż to bagatelizuje i uważa, że zrobiłam się oziebla:/ nie potrafię się przełamać.

Gość anikulis
Mój poród zakończył się nacinaniem krocza i pęknięciem pochwy. Trwał 7 godzin z czego 1,5 godziny parcia.

Gość anikulis
Mój poród zakończył się nacinaniem krocza i pęknięciem pochwy. Trwał 7 godzin z czego 1,5 godziny parcia.

Gość anikulis
Mój powiedział że nie ma sensu rezygnować z życia, ja mu powiedziałam o co mi chodzi ale czuje ze mnie nie rozumie.

Gość anikulis
up

Gość gdsgsdsdg
tez sie boje. zwlaszcza jak jęczydupa mi skiełczy cały dzien z powodu nowego zęba