Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2,5 latki

jak ubieracie przy takiej pogodzie?

Polecane posty

Gość 2,5 latki

na termometrze jest 19-20stopni....jak wyjdzie slonce jest bardzo cieplo,jak sie schowa zarwal sie wiatr i zrobilo sie brrr zimno.moj 2,5latek mial na sobie body krotki rekaw,sweterek na suwak i wiatrowka no i czapeczka i spodnie....nie zalozylam mu nic na szyje:( chociazby cienkiej chustki,boje sie o jego gardlo:(a wy jak ubieracie pociechy?

Gość 2,5 latki
up

Gość corcia 19 miesiecy i synek
prawie 4 lata ubrani sa dzis podobnie. Maja zalozone: - skarpetki, spodenki, podkoszulke, bluzeczke z dlugim rekawem i cienka wiatrowke. Zadanych czapek i czalikow, jest przez cieplo! (zreszta moje dzieci czapek nie nosza od marca)

Gość 2,5 latki
a nie boisz sie ze jak zerwie sie wiatr to im uszka i szyjke przewieje?

Gość 2,5 latki
podnosze

Gość zonaKraka
Mój dwulatek jak zwykle ostatnio- dżinsy, krótki bodziak, bawełniana bluzka z długim rękawem, skarpetki i jakieś buty sportowe. W domu bez tej bawełnianej bluzki chodził, a jak się zgrzeje i będzie słońce to pewnie i na polu zdejmiemy. Jak się ochłodzi pod wieczór, to jeszcze bawełniana kamizelka z kapturem. Czapki nie ma, bo nie ma słońca.

Gość papatika89
Moja ma 2l i 2 mc byla dzisiaj w bodach,bluzce na dlugi plus taka kamizelka welniana,bez czapki i niczego pod szyja.

Gość papatika89
Moja ma 2l i 2 mc byla dzisiaj w bodach,bluzce na dlugi plus taka kamizelka welniana ,leginsy(czy jak to sie tam pisze),bez czapki i niczego pod szyja.

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp
jaja :D

Gość corcia 19 miesiecy i synek
Nie boje sie, bo gdyby tak mialo by, to juz by dawno bylo :) , a nie jest. Ale ja jestem z tych mam przeciwniczek czapek ;), wiec tu nie bedziemy dyskutowac, bo sie z temacie i tak nie zgodzimy. Jestem za czapka jak jest zimno, ale na pewno przeciw jak jest ponad 10 stopni. Sama przeciez tez czapki nie nosisz przy takiej temperaturze? Ja moje dzieci ubieram tak samo, jak siebie (no, moze syna troche cieniej, bo on goracy chlopak i jak go ubiore tak jak siebie, to sie poci :) )

4 latek i 2 latek jeansy, podkoszulek, bluza cienka i bluza na zamek z kapturem :)

Gość 2,5 latki
a szyje maja gołe czy bluzki zapinane pod sama brode?

Roczne dziecko ubieram tak jak siebie, jak będzie miał 2 latka też ubiorę tak jak siebie. Czapki i szalika nie nosi odkąd się cieplo zrobiło. Sama też założyłaś czapkę chustkę na szyję?

Gość 2,5 latki
gorące te wasze dzieci...a moze ja przesadzam:(

Gość hdjuy
U nas dziś 22 i słonko więc 2,5 był w cieniutkich spodniach skarpetkach adidasach koszulce na kr.rękaw i cienkiej koszuli która po 10 min sciągał czapka z daszkiem bejsbolówka

Gość katotonia
a mój synek 7 mc, miał dzis body z krótkim rękawem, skarpety, spodnie i czapeczkę na głowie cienką, i sweterek rozpinany lekki.

Gość 2,5 latki
wypowie sie jeszcze ktos?