Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma123

Faceci z portali randkowych są beznadziejni, mało konkretni i kłamią !!!

Polecane posty

Gość ma123

Dam sobie spokoj z tym... Piszą do ciebie a potem...nagle przestają się odzywac...o co im chodzi? Zagaduje do mnie facet i chce sie zapoznac, odpisuje a on nic. Dalej mnie odwiedza. Klamią non stop, raz są Pawłami a potem Łukaszami, klamią z wyksztalceniem, wzrostem, wszystkim. Tam NIE MA normalnych ludzi, ktos sie wydaje zwyczajny, uczciwy..a potem wychodzi szydło z worka. Normalni ludzie zakladają tam konta, posiedzą kilka dni, tygodni i uciekają bo widzą ze portae randkowe to miejsce dla ruchaczy, oszustow, żonatych pajaców i psycholi.

Gość cvbfderr453
kobiety z portali randkowych są takie same

Gość RomanzOżarowa
Założyłem tam kiedyś konto normalne,rzadko która odpisała.Potem zrobiłem fałszywkę ze zdjęciem modela z internetu.Nie nadążałem czytać wiadomości.Umówiłem się z kilkoma w jednym miejscu w tym samym czasie.Oczywiście nie przyszedłem,ale 8 tępych sraczydeł wystawionych do wiatru to piękna sprawa.Potem wydzwaniały,ale na szczęście telefon na srak taka,karta do śmieci i arrivederci.

Gość offeteria
Piękna sprawa, ale też pewnie i piękny widok! Trzeba było to udokumentować!

Gość RomanzOżarowa
Nie poszedłem tam,w tym czasie oglądałem tv albo spałem już nie pamiętam co robiłem wówczas :D

ałożyłem tam kiedyś konto normalne,rzadko która odpisała.Potem zrobiłem fałszywkę ze zdjęciem modela z internetu.Nie nadążałem czytać wiadomości x No a co w tym jest dziwnego? Widocznie musisz być głupi i brzydki. Bywa

Gość Paul23
ma123 Witaj, a ile masz lat ?? Bo ja właśnie się zastanawiam czy nie założyć, a nóż trafi się jakaś normalna dziewczyna ??

Gość samuel l jackson 2
pomioty bagienne :D lubie Cie :D

Ja nie wiem, bo nigdy nie musiałem korzystać z takich portali :) mogę jedynie domniemywać

Gość RomanzOżarowa
jgfjkfgkhk To raczej przytoczony fragment pewnej rozmowy z przedstawicielką płci pieknej z pewnego portalu randkowego.Jak widać poziom sięga polskiej piłki,czyli dna.

Gość RomanzOżarowa
LarsUlrich Widzisz z takich portlai nikt nie musi korzystać.Rejestracja tam nie jest obowiązkowa.Skoro zatem nie masz pojęcia w tej kwestii to po co się wypowiadasz? To tak jak ja nie potrafiłbym pilotować samolotu a wpierdalał się w rozmowę i głosił swoje mądrości pomimo braku elementarnej wiedzy w tym zakresie.Świadczy to przede wszystkim o głupocie takiego obywatela.