Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyldamotylek333

DIETA JAJECZNA POLECAM!

Polecane posty

Gość matyldamotylek333

Polecam ta dietę dla osób które chcą bardzo schudnąć :) Ja zaczęłam ja miesiąc temu i schudłam 20 kg! z 75! bez efektów jo-jo! jestem szczęśliwa:) codziennie jedz po 6 jajek np 2 jajka rano,2jajka obiad,2jajka wieczorem pij dużo wody mi udało się 3 butelki dziennie 1,5L ale proszę tez nie zapominać o małych ćwiczeniach np które Ja robiłam codziennie brzuszki i rowerek :) . Jeśli która chciałbyś pogadać zapraszam :):):)

Gość nvxx vn
No zdrowo to nie jest baju baju

Gość matyldamotylek333
zdrowo jest zdrowo nie jest:) do tego 1 grejpfrut i czarna kawa :) nie jesz samych jajek jesz tez owoce tutaj chodzi tylko żebyś jadła 3 razy dziennie po 6 jajek ale nie samych jajek!!! pic dużo wody i ćwiczyć!! Uwagi: -Każdy z wymienionych produktów musi być konsumowany (mniej istotna jest ilość)!!! -Całkowita abstynencja alkoholowa podczas diety -Jak w każdej innej diecie - pić, pić i jeszcze raz pić-nawet do 4 litrów na dobę -Mięsa nie można smażyć na tłuszczu - musi być gotowane normalnie lub na parze, albo grillowane -Po tygodniu redukcja masy ciała wyniesie 4-5 kg, a po 14 dniach nawet do 10 -po zakończeniu diety należy ograniczyć spożywanie produktów zawierających dużą ilość skrobi -można używać przypraw - należy jedynie starać się nie solić -DIETĘ MOŻNA POWTÓRZYĆ DOPIERO PO 30-40 DNIACH PRZERWY!!!!!

Gość kkkkkuggb
To chyba norweska wole kopenhaska