Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjmdek

czy wy tez tak zyjecie bez nadziei na dom, rodzine, dobra prace? poddaliscie sie

Polecane posty

Gość ja tez pije
Ja musialam wyjechac z tego kraju za chlebem ( jestem pielegniarka ) , teraz zyje jak pustelnika samotnie , zdala od rodziny . Oto Polska wlasnie . Tu mam chociaz mieszkanie ,czego Polska mi nie byla wstanie zapewnic . Czuje ze odsiaduje kare , kare ... ale za co ?

Gość powoli sie poddaje
38 lat mam

Gość xdbsrfbs
dlugo jestes sama ?

Gość powoli sie poddaje
no juz pare lat nie trafil mi sie nikt kto chcial ze mna zalozyc rodzine no i tyle w temacie.

Gość kjmdek
nie glosowalam na zadnego tuska:o

Gość xdbsrfbs
moze trafialas na kogos nieodpowiedniego zmien swoj nick i nie poddawaj sie :)

Gość kjmdek
3 lata

Gość ja tez pije
Wiekszosc spoleczenstwa glosuje na Tuska , odkad wyjechalam obiecywal zlote gory ,powroty pielegniarek i inne bzdety . Glosujcie dalej na Tuska i czekajcie na cud .

Gość ja tez pije
Ja te juz nie mam nadzieji na nic , za rzadko jestem w Polsce by poznac Polaka , a " czarnucha " nie chcem . I nie mam tu na mysli murzyna bynajmniej .Nie chce obcokrajowca ,chce Polaka . Prace niby mam ale nie caly etat , nie odwazylabym sie na dziecko w tej sytuacji. Ktos powie prace mam , tak mam ,ale kontakt z rodzina tylko przez telefon , czy ktos mi pozazdrosci takiego zycia ?

Gość adfgsd;;;;
ja też nie mam już szans na założenie rodziny, ba nawet na znalezienie chłopaka, wszyscy których znam wolą dużo młodsze niż ja, odkąd mój ostatni i w sumie drugi chlopak w zyciu a mam 27 lat zostawil mnie ponad rok temu dla mlodszej to jestem sama i nie jestem w stanie nikogo poznac...