Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bijunce

Wkurza mnie gadanie ze 170 cm i 60 kg to normalna waga

Polecane posty

Gość Bijunce

Taka laska jext juz gruba, ma tluste lapy i tylek. Najlepsza waga do tego wzrostu to 55 kg

Dobrze ze ty jestes chuda, tylko szkoda ze jak pies aportuje to zamiast patyka w pysku przynosi cb. Jestes chora zajmij sie sb i swoja dieta 500 kcal..

Gość gtrhgtrhgtr
niesamowita angel: chłopak nie pies, na szynke nie poleci pamietaj

Gość jajko ze szczypiorkiem
ja mam 170cm i waże 51 kg i jestem w sam raz, ani chuda ani gruba.

Gość Bijunce
Jem 2000 kcl tylko sie duzo ruszam

Gość Bijunce
Jak chodzilam 4 km dziennie na wakacjach wazylam nawet 48 kg i nie wygladalam wcale chudo i niezdrowo, niezdrowo wygladaja laski ktore siedza na tylku i sie glodza

Gość ninjha
mnie zaś wkurza pisanie że 51 kg przy 170 to normalna waga uważam że to podchodzi pod chudzielca

Gość abradabra
Dla mnie to nawet idealna,nie tylko normalna :-)A ty wkurzaj sie dalej,jak inaczej nie mozesz!

Gość o nie nie przestawaj
55 kg to idealna waga dla 1,65.

Gość ninjha
nie bardzo to umiem pojąć waże 71 kg przy 167 i nie widać na mnie tej wagi i niby miałabym ważyć 51, litości...

Gość 7867182965719
mężczyzna nie pies na kości się nie rzuca ;P

Gość 7867182965719
wg BMI waga prawidłowa dla 170cm to od 56.4 kg do 72 kg także uważaj na pieski kościotrupie

Gość ninjha
napiszcie mi co żrecie bo ja jem 3 posiłki dziennie ( raczej mniejsze porcje) nie słodzę, słodycze sporadycznie, i jakoś kurwa nie waże 55 czy 51

nie wiem kiedy ludzie sie naucza, ze bmi to zaden wyznacznik i ze kompletny idiota go wymysli bo nie bierze pod uwage budowy ciala i masy miesniowej :D

Gość 94961541
jak to nie bierze a myślisz że skąd w BMI taki duży przedział prawidłowej wagi, co 15kg prawie nie wystarczy na wyrównanie różnicy w budowie kośćca i ilości mięśni? mięśnie są cięższe niż tłuszcz ale jak ich za mało to niedobrze bmi jest najlepszym wyznacznikiem jaki wymyslono. jak demokracja - mogłoby być lepiej ale nic lepszego nie mamy.

Gość !@^%$^%*
up

Gość !@^%$^%*
up

Gość migala
Bo to jest normalna waga, posrana anoreksjo. Nie każda chce wyglądać jak ofiara głodu z obozu zagłady. Aż się dziwię, że sa tacy chłopcy z wypranymi mózgami, którzy chcą sypiać z takimi chorymi laskami. Bo na normalne, zdrowe dziewczyny chętnych nie brakuje.

Gość ninjha
mi się wydaje że takie chude laski to lubią goście co ich kręcą faceci gdzieś tzn. chłopczyki, bo taka dziewczyna to jest zazwyczaj płaska z tyłu, niejednokrotnie płasna z przodu

Gość adibi
mam 174 i waze 68kg. jak bylam mlodsza wazylam ok 64. i nigdy nie bylam gruba. mam bardzo grube i mocne kosci, uprawiam sport od zawsze

Jejciu.. Ja mam 160cm jestem najnizsza z rodziny.. Po wygladzie wygladam na max 50 kg a mam 61kg. Wg bmi mam lekka nadwage. Ja od dziecka bylam pulchna.. Ale sb akceptuje a to najwazniejsze, czuje sie dobrze w swojej skorze. Mam ladne proporcjonalne cialo, i poprostu jest za co zlapac.. a taka chudzinka.. hm, mialam przyjaciolke wagowo tak jak ja i spadala z wagi coraz bardziej i bardziej.. wymiotowala w szkole zal mi jej bylo.. nie moglam jej pomoc.. przy 167 wazyla 48 kg.. a wazyla tyle co ja wczesniej.. byl marzec rok temu biedna szla wial ostry wiatr i nie dala rady sie utrzymac i wpadla w krzaki przy plocie.. nogi miala jak patyki..

Gość gość
Ja mam 170/65kg i nosze rozmiar 38 wiec do grubasa mi daleko

Gość gość
Ja mam 175cm i ważę 67kg, czasem 65 kg i to moja idealna waga, płaski brzuszek :)

Gość gość
smiesza mnie laski,ktore mowia ze wygladaja na 10 kg mniej. mam 172 ,waze 47 kg, choruje na zaburzenia odzywiania, nie powiem,ale jestem bardzo zadbana, mam pieniadze,wiec i dobrze dobrane ubrania ,drogie,to tez dziala. ludzie mi zazdroszcza, faceci tylko z najwyzszej polki zagadujs a grube lochy wmaiwaja mi ze wygladam jak wieszak. ale mniejsza z tym. zawsze pznaje ile jakas locha wazy,a p********ie ze wazycie wiecej niz wygladacie to mozecie wciskac przecietnemu facetowi,bo tak sie nawet nie zna,i wezmie wszystko jak leci,byle mialo dziure. niechec do grubych osob chyba nigdy mi nie przejdzie :o jestescie strasznymi hipokrytkami i wmawiacie sobie na sile,ze wygladacie pieknie. moze i seksownie czasem,bo wiadmo ,czesto seksowne jestto co obrzydliwe iwulgarne,ale klasy w sobie nigdy nie bedzie mialo babsko z wielkimi,tlustymi dojcami i zlaczajacymi sie udami.