Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cukiereczka 24

Odmawiałam różaniec i Bóg mnie wysłuchał tak w połowie.

Polecane posty

Jestem ciekawa co będzie dalej w mojej sprawie. Ale odkąd się modlę, to w moim życiu są jakieś przedziwne zbiegi okoliczności. Modli się ktoś?

Gość Lasius flavus
Ja prosilem Matke Boza o znaki w pewnej sprawie, i juz kilka dni po mojej modlitwie zaczely sie sypac i trwaja do teraz.

Ja prosiłam o odzyskanie zaufania u pewnej osoby i odzyskałam je. Dostałam super szansę rehabilitacji za przykrość , która kiedyś komuś wyrządziłam. I jakoś szybko nawet to się stało. A efekty modlitwy- znaki od Boga były niemal z dnia na dzień.

Gość jak odmawialas
ten rozaniec?

Gość zastanawiam się czy nie
zacząć się modlić...z moją wiarą jest cienko ale gdy już nic w życiu nie wychodzi to zostaje tylko to :)

a miałaś jakieś specjalne modlitwy czy tak po prostu ten różaniec tylko?

Gość dziwna choroba ..,.
tak...ja kiedys czulam jakbym umierala, nie wiedzialam co mi jest, bylam sama w obcym kraju, modlilam sie,ze jesli mam umrzec to w Polsce, cala noc nie moglam spac...ale modlilam sie, zasnelam i obudzilam sie juz zdrowa...

Modlitwa do matki boskiej nie jest balwochwalstwem? Hehe to dziwne masz pojecie o religii

ja już dawno się nie modliłam ale czuję, że powinnam. kiedyś znalazłam taką ładną modlitwę o dobrego męża chciałam ją odmawiać ale zawsze jakoś nie po drodze mi to było, nie mogłam się za to zabrać...

Gość Lasius flavus
Matke Boza prosi sie o wstawiennictwo u Boga w roznych sprawach, ona pozniej przekazuje Bogu nasze intencje :)

Gość prawda o kafe zjebach
Użytkownik: merkaba (ilość tematów: 218, ilość postów: 8217) :o bezwartościowy brzydki moher siedzący przed komputerem 24 godziny na dobę, ma obsesje na punkcie pedałów, merkaba prawdopodobnie jest kryptogejem wykorzystywanym przez księdza, ciagle piszący niezdrowo o pedałach w temacie seks z księdzem pod pomarańczowymi nickami typu: ks Szymon Niemiec Krzysztof Nieciąg Krzysztof Tłoczek itd krótka charakterystyka tego moherowego odpadku: "merkaba jest na głównym miejscu analfabetyzmu i choroby umysłowej jego zafascynowanie politycznymi pedałami sięga zenitu i to kwestia czasu aż sam zacznie nadstawiać d**y na plebani po każdej mszy aby być jak oni" "Ten merkaba to aseksualny prawik ministrant który w życiu na kobietę nie spojrzał ale ciągnie go do mężczyzn - w temacie seks z księdzem ciągle chce być jakimiś klechami pedałami, jego mottem życiowym są cytaty chorego augustyna że kobieta śmierdzi a seks tylko do rozmnażania" Merkaba bede robić ci od teraz taką reklamę na każdym kroku :)

aż zaczęłam szukać mojego różańca ale chyba go zgubiłam..

Gość gyuhghbjikl
taak , to prawda że merkaba :!pisz tak !! super bravo ! głupi ludzie!

Ja po prostu odmawiam codziennie jedną tajemnicę różańca i modlę sie też często- odmawiam drogę krzyżową o 15:00 jak mam czas, bo to Godzina Miłosierdzia. Odmawiam różaniec nawet jak już w pewnym momencie czuję zniechecenie. I pozbyłam się dzięki temu wielu nałogów i ogólnie jakoś znormalniałam. Siostra Łucja z Fatimy mówiła, że " nie ma problemu, którego nie rozwiązałby różaniec" W moim przypadku to prawda.

Gość A ja nie kumam
Matka boska przekazuje? Wy naprawde macie cos nie tak pod sufitem

Gość A ja nie kumam
Matke Boza prosi sie o wstawiennictwo u Boga w roznych sprawach, ona pozniej przekazuje Bogu nasze intencje Przeczytaj raz jeszcze co napisalas:D

Gość prawda o kafe zjebach
bede robić ci taką reklamę po kres twoich dni 40 letni moherowy prawiczku - prawda cię boli? życzę ci śmierci wiesz o tym bo nienawidzę moherów i wymodlę abyś miał okropną śmierć