Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonyyyy

Dlugosc czlonka - pozycje i zadowolenie partnerki

Polecane posty

Z doświadczenia zawodowego wiem że większość osób tutaj takim zachowaniem próbuje zwiększyć samoocenę i często udają innych niż są w rzeczywistosci i nie raz już się spotkałam w gabinecie z osobami uzależnionymi od portali erotycznych

Tak jestem seksuologiem a na zdjęcia to nie mogę się zgodzić bo etyka mi nie pozwala dobrze przepraszam :) trochę to głupio wyszło :D

Lolitka Lola mogę z tobą porozmawiać na mailu ? jeśli ma pani czas i jeśli pani się zgodzi to tak chciałem roziwać kilka rzeczy związanych z seksem

iskra_dobra_rada@o2.pl tylko jeżli chcesz zostać anonimywm to założ nowego maila i dopiero napisz

ej dzięki że mi powiedziałaś jesteś w porządku napisałbym ze starego :D jeszcze by to gdzieś wyszło że ja się tak podpytuje :D założe i napiszę :)

Gość snajper321
takajednababka to co napisałaś tylko potwierdza słuszność mojej wypowiedzi. Przed porodem odczuwałaś ból bo był za duży a po porodzie pochwa jest lekko rozciągnieta i bólu nie odczuwasz. co Ty na to, doświadczona kobietko?

Moj były miał dość długiego i dużego- ale sex z nim był po prostu nudny- takie pól godz pilowania (brrr)- ze w końcu zaczęłam unikać seksu z nim i wszystko sie rozpadło W porównaniu z nim moj m jest mniejszy- ale sex jest po prostu boski i nie zamienilabym go na żadnego xxxl Wiec sie nie martw- jest takie powiedzenie ze nieważna ilośc ale jakość I to sienaprawde liczy

Co do pochwy to nie ona sama jest rozciągnięta tylko mięśnie są bardziej elastyczne tzw luźna pochwa występuje w połogu i nie dalekim okresie po nim rzadko się zdarza że nie wraca do poprzedniego stanu

Gość gdyby mi się chciało
pisać Lolita udowodniłbym Ci,że oszukujesz:P

Gość zaniepokojonyyy1
ktos zajal moj nick...lolitka pozniej napisze CI maila:)

Gość Kropelka zielona
kropelka miłości sklei nasze serca !