Troenna 2 Napisano Maj 16, 2013 Zakładam ten temat, żebyśmy mogły się pochwalić naszymi dietowymi sukcesami w zrzucaniu wagi. Ma być tu pozytywnie, bo w końcu mamy być z czego dumne, UDAŁO SIĘ! Temat ten też ma być wsparciem dla dziewczyn wciąż będących na diecie, ma im pokazać, że MOŻNA i że warto. Zacznę od siebie. Jeszcze w końcu lutego byłam dość gruba, ważyłam ok. 77 kg na 166 cm wzrostu. Zabrałam się na siebie, przeszłam na zdrowe odżywianie, poszłam do dietetyczki i aktualnie waga wskazuje 63 kg. Do wymarzonych 55 kg wprawdzie jeszcze "ciutkę" brakuję, ale jestem na dobrej drodze i już jestem zadowolona. Widzę zainteresowanie w oczach facetów (w tym mojego ) i słyszę komplementy od ludzi, którzy dawno mnie nie widzieli. Z pączka zmieniłam się w laskę o lekko zaokrąglonych, ale o niebo zgrabniejszych kształtach. Jak u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arizona2017. 0 Napisano Maj 16, 2013 -18kg w 3 miesiące + tydzień. Zaczynałam w lutym, środek zimy, -20 za oknem, fatalny moment na dietę i wszyscy mi radzili, żebym poczekała do wiosny ale się zaparłam jak osioł i jak pojawiło się słonko mogłam po raz pierwszy od wielu lat bez stresu ściągnąć grube swetry. Jeśli odkładasz dietę to pomyśl jeszcze raz, za 2 tygodnie możesz być szczuplejsza o -3kg, a za miesiąc - 6kg ..., nie warto odkładać :-) Troenna, Gratulacje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Troenna 2 Napisano Maj 16, 2013 Ej, dziewczyny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Troenna 2 Napisano Maj 16, 2013 Arizona - wow, super, gratuluję! Też zaczynałam zimą w nieprzyjaznych okolicznościach. Jeśli mogę zapytać - ile wtedy ważyłaś i ile teraz i przy jakim wzroście? czy osiągnęłaś już swój ostateczny cel? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biegaczkaaa Napisano Maj 16, 2013 ja zaczynałam standardowo 1/01 :)z wagą 88kg przy wzrości 168cm. Dzisiaj ważę 72kg i jeszcze ok.8 przede mną, ale już wyglądam spoko, bo uprawiam bardzo dużo sportu, biegam, tanczę, pływam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chyba_pesymistka 0 Napisano Maj 16, 2013 Arizona2017. czy mogę prosić Cię o skontaktowanie się ze mną ? cholerka39@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Troenna 2 Napisano Maj 16, 2013 Ja zaczynam biegać. Nigdy nie uprawiałam sportu i będzie to dla mnie spore wyzwanie. Jakieś rady na początek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomarańczka z doskoku Napisano Maj 16, 2013 piszcie, piszcie:-P bo ja dziś pierwszy dzień, potrzebuję motywacji:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomarańczka z doskoku Napisano Maj 16, 2013 och, co z tymi postami:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mammusia 0 Napisano Maj 16, 2013 to ja sie pochawale skoro pozytywnie :) w kwietniu waga 71 a dzis juz 66 :) moze i malo ale powolutku i dojde tez do 55 :D biegam co drugi dzien i stosuje diete 1000 kcal :) moze to malo z bieganiem ale nie potrafie zjesc wiecej :D bo chcialam wiekszyc do 1200 ale poprostu nie jestem glodna :) a rady dla poczatkujacyhc biegaczy? nie zalamywac sie :) moj pierwszy bieg okolo poltora tyg temu masakra na 1.5 km 4 razu musialam isc zeby zlapac oddech a teraz juz potrafie z malutkim odpoczynkiem przebiec :) za mies juz moze bez zadyszki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doznałam olśnienia Napisano Maj 16, 2013 Dla początkujących biegaczy polecam plany treningowe, fajny jest na stronie jak-biegać.pl. Ja pod siebie zmodyfikowałam plan i jestem zadowolona:) kondycja przychodzi bardzo szybko:) A co do motywacji to 6 lat temu schudłam 27kg na mniej żreć i zdrowiej i sporo ruchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Troenna 2 Napisano Maj 16, 2013 mammusia widzę, że masz ten sam cel co ja - 55kg. :) Gratuluję wytrwałości w biegach no i w diecie. :) Ja też zauważyłam, że znacznie zmniejszył mi się apetyt, choć ostatnio mnie ciągnie do słodyczy niesamowicie. Więc przyznam się bez bicia, że zdarza mi się podjeść słodkie, ale wtedy ograniczam kalorie w innych posiłkach i... nadal chudnę. Oby tak dalej, dziewczyny! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Troenna 2 Napisano Maj 16, 2013 doznałam olśnienia - wow! super wynik! :) Gratuluję. Ile Ci to zajęło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Troenna 2 Napisano Maj 16, 2013 I dzięki za link, już patrzę. Chcę zacząć od jutra! :) Chwalcie się swoimi sukcesami, dziewczynki, bo naprawdę jest czym! Bądźmy z siebie dumne! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doznałam olśnienia Napisano Maj 16, 2013 w sumie dosc dlugo bo 8 miesiecy, no ale robiłam dni oszustwa kiedy jadłam co chcialam zeby dieta nie stala sie udreka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biegaczkaaa Napisano Maj 16, 2013 dobre buty, biegaj co 2gi dzien i nie zniechecaj sie:) BARDZO WAZNE:rozgrzewka przed i rozciaganie po. good luck:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie gruba:) Napisano Maj 16, 2013 A próbował ktoś wspomagać się suplementami diety? Np. preparaty z jagodami acai? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach